Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 98m 2.8 quattro automatas trukcioja  (Skaityta 1128 kartus)

Snukis

• Svečias
A6 98m 2.8 quattro automatas trukcioja
« Topic Start: 2008 Spalio 19, 20:19:58 »
Sveiki, tai va turiu A6 2.8 quattro 98m automatas, ir turiu problemike. Kai lengvai gaza spaudziu tai taip trukcioja, kad atrodo ratai nukris. jei uzminu pedala tai pramusa ir normaliai atrodo vaziuoja. bet toks jausmas kad kazkas su automatu arba su benzo padavimu ar dar kazka. Siauliuose nei vienam servise niekas nieko nezino. VW tai pasake vaziuosi, kemi tai sake vaziuok kol isvis sugesi nu krc. gal kas zinot kas galetu but? Siaip dar dujas esu isimetes, bet tas reikalas jau pries dedant dujas buv

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ëėė,nu ne prikolas jau, 4 ar 5 tavo tema ta pati jau...

flex

• Svečias
Už tai moderam darbo, tik trint ir trint....Būtų banas ir tada turėtų laiko į valias taisykles paskaitinėt :)

Snukis

• Svečias
soriux, neberasinesiu daugiau

flex

• Svečias
soriux, neberasinesiu daugiau

šaunuolis. Kitą kartą turėk omeny, kad parašai temą, tai ir lauk, kol kas nors apsireikš. Juk dabar sekmadienis. Nevisi dirba sekmadieniais nuo žmonų pasislėpę :D

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
lemda zondus pasitikrink su osilografu.

Snukis

• Svečias
Kad as zinociau kas tas lemda zondas... gal zinot kur tikrint cia reikia?

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
jei nežinai kas tai yra, tai geriau važiuok tiesiai i servisą ir aiškinkis, atitinkamai atseksi pinigine.

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
na ant laido pakabinus kompas irgi parodo liamda zondu darba. As uz sita malonuma + klaidu istrynima sumokejau 50Lt.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
pliat, kartais uzknisa tokie klausimai. (!?) na ir ka i tokia klausima atsakyti. gali ka nori rasyti, jam gi tai nepades. jis net nezino kas tas liambda, o ka jau apie karobke sneket. arba "pas mane kazkas pakaboj stuksi". na tai pasikelk masina ir paziurek, o jei nieko neismanai, tai varyk i servisa ir neklausinek. juk sitie prirasymai, kad pas  mane taip buvo pas mane anaip niekam nepadeda, jei pats ranku netepi. visai kas kita kai zmogus klausia kazko konkreciai ir pats remontuoja. kodel kiekviename servise niekada negaunat konkretaus atsakymo??? visada girdite "atvaziuokit paziuresi". tarkim dabar koks meistras pasako jam kas per gedimas su jo deze ir kas is to. pats gi nepataisys. tagi, jei patys neremontuojat, tai geriau klauskyt, kur galima susiremontuot, o ne "kas galetu buti".

gal ir piktai as cia, bet.......