Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 1998m 110kw 2,5tdi alyvos slegio lempute  (Skaityta 810 kartus)

Neprisijungęs styprus

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
a6 1998m 110kw 2,5tdi alyvos slegio lempute
« Topic Start: 2008 Gruodžio 31, 13:39:34 »
susiduriau su tokia beda zodziu alyvos lygis geras ir ji nesenai keista, zodziu vaziuojant uzsidega variklio slegio kontroline lempute po kokiu 10-15 sekundziu ji uzgesta,kas keisciausia jei variklio slegis butu mazas kontroline lempute degtu kai susyla variklis ir dirbant laisva eiga o truputi pagazavus slegis sukiltu ir ji uzgestu, bet pas mane nei is sio nei is to ima uzsidega ir uzgesta gal cia daviklis bludija?

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
gal ir bludija.mes tau to tikria kad nepasakysime.taip kad junk kompa ir ziurek.dar butu egrai kad pats pasitikrintum spaudima tepalo kokiam servize.nes dabar tai mes cia tik speliosim.tau paciam taip geriau bus.ee o kokios tepalus supylei?? ir kokie anksciau buvo??? sintetinei ar pusiau sintetiniai?

Neprisijungęs styprus

• Žiūrėti profilį
supyliau sintetinius repsol tdi, kas anksciau buvo uzpilta nezinau, bet gedima jau radau nepatingejau palyst po kapotu ir pamaciau kad tepalo slegio daviklis truputi praleidineja jau alyva tai buvau issukes pravaliau dabar kaip ir pasitaise bet reikes ideti kita nes tam jau ragas jei alyva praleidzia na manau jei slegio nebutu tai jau per davikli alyvos tikrai neisstumtu
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 01, 14:31:44 sukūrė styprus »

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
nu tai gali buti.matai nzn as gi to tai ir patariau taip :D

Neprisijungęs styprus

• Žiūrėti profilį
supratau blyn persigandes buvau truputi :O nu bet dabar jau ramiau