Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 103kw benzinas, plaukioja apsukos, padekit  (Skaityta 1164 kartus)

nerijus123

• Svečias
a6 103kw benzinas, plaukioja apsukos, padekit
« Topic Start: 2007 Balandžio 10, 00:09:02 »
plaukioja apsukos, gal kas ka gali patarti, gal kas buvot susidure?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Balandžio 10, 05:01:41 »
priezasciu tikrai daug yra. Jei ne automatas- nekreipciau demesio per daug- svarbu neuzgesta, jei automatas- nemazas diskomfortas.

Apie esama varikli ir metus- daugiau gali parasyti, bet tiek to. Plius klausimas- visada pulsuoja ir kiek pulsuoja apsukos?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Balandžio 10, 09:35:16 »
Vos pamačiau, kad čia apie banzą kalba eina. Greičiausiai laisvos eigos vožtuvas čia kaltas bus.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 10, 09:37:56 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Balandžio 10, 10:10:45 »
Turiu aš Audi 100 su tokiu motoru, reik pradėt nuo laisvos eigos vožtuvo praplovimo, o baisiausia, kas gali būti, tai oro srauto matuoklio potenciometras nusitrinęs.

nerijus123

• Svečias
« Atsakymas #4: 2007 Balandžio 10, 19:12:55 »
na pulsuoja nedaug ir pastoviai, bet labai nemalonu, kad ir neautomatas, mano audike 1995m., siaip miela masinyte, traukia irgi gerai, tik kad tos apsukos durniuja :/, na reikes pabandyt ta voztuva praskalaut, o su kuo butu geriausia ji plaut? siaip motoras tikrai idomus, nebuvau tokio mates,o ir dalys jam gan brangokos, tarpine po dangteliu keiciau, tai 108 lietuvius nulupo(cia be keitimo), siaip nesenai nusipirkau ja, tai nelabai ka dar apie ja tezinau.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 10, 19:18:57 sukūrė nerijus123 »

Neprisijungęs ultimate-loser

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Balandžio 10, 20:17:26 »
na pulsuoja nedaug ir pastoviai, bet labai nemalonu, kad ir neautomatas, mano audike 1995m., siaip miela masinyte, traukia irgi gerai, tik kad tos apsukos durniuja :/, na reikes pabandyt ta voztuva praskalaut, o su kuo butu geriausia ji plaut? siaip motoras tikrai idomus, nebuvau tokio mates,o ir dalys jam gan brangokos, tarpine po dangteliu keiciau, tai 108 lietuvius nulupo(cia be keitimo), siaip nesenai nusipirkau ja, tai nelabai ka dar apie ja tezinau.

Gali but daug priezasciu, oro srauto matuokles patenciometras, laiswos eigos woztuwas, zwakiniai laidai (!),zvakes,LZ, gal kazkur siurbia ora.Zodziu daug kas gali but. Be diagnostikos neapseisi. Sie warikliukai  labai megsta prieziura, daug reikalauja. O tarpine kainuoja apie 40lt, nzn kur tu pirkai ta tarpine, gal audicentre??  Woztuwa praplauk su  tokiu "Karb kliner" berods wadinas, na kazkas panasaus, juokiu WD40 , bet manau nelabai pades. Bandyk.

nerijus123

• Svečias
« Atsakymas #6: 2007 Balandžio 10, 21:46:46 »
na zvaklaidzius pakeiciau, paskirstymo dangteli taip pat, oro lyg ir niekur nesiurbia, kiek buvo imanoma visur apziurejau!na babandysiu praplaut ta voztuva, gal pades kazkiek. na tarpine buvau nusipirkes uz 40 litu, bet ten toks parasas kaip nori taip dek, per ja net dangteli suskaldes buvau, na bet susitvarkiau, radau gerus meistrus kurie virina galvutes, ir pan dalykus, padare idealiai, o ir mokejau tik 50 lituku, greit padare:) o tarpine tai buciau irgi pasidares, tik nesenai suzinojau kad salia namu daro tarpines, o ir nebrangiai, viena dariausi, tai 12 lituku sumokejau, o laiko gerai, uz orginalia buciau plojes apie 100 lituku! na ryt tepaliukus pasikeist reiketu, manau hawolyne sintetika pilt, i golfuka pildavau, tai liux motoriukas dirbdavo:) ir tas nelemtas apsukas ziuresiu dar gal ka padarysiu!
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 10, 21:54:33 sukūrė nerijus123 »

Neprisijungęs ultimate-loser

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2007 Balandžio 10, 22:09:16 »
na zvaklaidzius pakeiciau, paskirstymo dangteli taip pat, oro lyg ir niekur nesiurbia, kiek buvo imanoma visur apziurejau!na babandysiu praplaut ta voztuva, gal pades kazkiek. na tarpine buvau nusipirkes uz 40 litu, bet ten toks parasas kaip nori taip dek, per ja net dangteli suskaldes buvau, na bet susitvarkiau, radau gerus meistrus kurie virina galvutes, ir pan dalykus, padare idealiai, o ir mokejau tik 50 lituku, greit padare:) o tarpine tai buciau irgi pasidares, tik nesenai suzinojau kad salia namu daro tarpines, o ir nebrangiai, viena dariausi, tai 12 lituku sumokejau, o laiko gerai, uz orginalia buciau plojes apie 100 lituku! na ryt tepaliukus pasikeist reiketu, manau hawolyne sintetika pilt, i golfuka pildavau, tai liux motoriukas dirbdavo:) ir tas nelemtas apsukas ziuresiu dar gal ka padarysiu!

Na kai turejau masina su 2.0 16V varikliuku tai pirkau uz 40 lt tarpine ir wiskas normalei uzdejau. Cia turbut priklauso dar kur pirkt. Galima kokia kinietiska  nusipirkt tai  tikiu kad ir netiks.  (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Balandžio 10, 23:13:47 »
brangi tarpine? :O nu nepasakyciau jei gera pirko, aisku yra ir po 40lt- bet cia teise rinktis ka pirkti... (h) Seip tiketina kad valumas kazkur siurbia ora- tai gan dazna pulsavimo priezastis

nerijus123

• Svečias
« Atsakymas #9: 2007 Balandžio 11, 20:47:37 »
na tarpine audi centre pirkau, bet nesigailiu-per koki 10 min uzmeciau be jokiu problemu, siaip jau esu pasimokes, kam suda pirkt ir po to nuo to dar visokios nesamones islenda ir pan, geriau viena karta sumoku, bet esu garanttuotas kad laikys ir tikrai tiks! negailiu lituku savo masinytei.na apsukas beveik sugaudziau, bet dar biski reikes ryt pasidarbuot:)oro matuoklio sklende reguliavau, bet nesupratau kodel del jos apsukos durniavo, nes jinai dar uzplombuota buvo, niekas niekad nebuvo jos reguliaves. matyt padilus buvo, tarpelis atsirado ir to uzteko matyt! na gal ryt pavyks galutinai susitvarkyt, o jei ne diagnostika reikes daryt, nes visus imanomus budus jau isbandziau.

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį

nerijus123

• Svečias
« Atsakymas #11: 2007 Balandžio 13, 22:37:33 »
tai kad wd40 nieko ten neisvalo, sutepa ir tiek, o karb cliner tai tikrai gerai valo visas apnasas ir prikepusius tepalus.

nerijus123

• Svečias
nu va, pasidariau diagnostika audikes centre, tai man ten viska sureguliavo ir liepe pasikeist laisvos eigos voztuveli kuris pas juos kastuoja 625lt., o uz reguliavima ir diagnostika sumokejau 114lt, tikrai manau nedaug, palyginus kiek sunmeistriai ima ir dar klaidingas diagnostikas padaro, pasikeiti ka jie buvo sake tai ant detaliu isleidi kruvas pinigu ir masina kaip nejo taip ir neina, zodziu geriau viena karta sumoketi daugiau ir but garantuotam kokybe, nei moket kelis kart uz tai ko net nereikia :Dvat tokios tokeles ponuliai..........rakinu sia temike ir aciukas uz patarimus :-]