Citata iš: Ziedune 2011 Gegužės 29, 22:45:48 Citata iš: only AUDI 2011 Gegužės 29, 22:41:40 Citata iš: Ziedune 2011 Gegužės 29, 22:35:00 Ar cia man vienai taip sunku issirinkti??? Aga... einu dar ir vyruko ieskot... Oij, tikrai ne tau vienai Svarbu, kad zmogus pats zinotu ko nori. Gal tik pasiimk koki vyruka kartu, nepirk viena, jam kabins makaronus, o tu is sono ramiai apziuresi. Apziurejus ramiai nueik i sona ir 5 minutes pagalvok apie uki, bites , po to vel apziurek, pirmas ispudis buna daznai klaidingas, antra karta pamatai realybe Ne nuo to forumo pradejai , pirmaiu reikejo draugas ar pazintys.lt su prierasu, kas nusimano automobiliuose
Citata iš: only AUDI 2011 Gegužės 29, 22:41:40 Citata iš: Ziedune 2011 Gegužės 29, 22:35:00 Ar cia man vienai taip sunku issirinkti??? Aga... einu dar ir vyruko ieskot... Oij, tikrai ne tau vienai Svarbu, kad zmogus pats zinotu ko nori. Gal tik pasiimk koki vyruka kartu, nepirk viena, jam kabins makaronus, o tu is sono ramiai apziuresi. Apziurejus ramiai nueik i sona ir 5 minutes pagalvok apie uki, bites , po to vel apziurek, pirmas ispudis buna daznai klaidingas, antra karta pamatai realybe
Citata iš: Ziedune 2011 Gegužės 29, 22:35:00 Ar cia man vienai taip sunku issirinkti??? Aga... einu dar ir vyruko ieskot... Oij, tikrai ne tau vienai Svarbu, kad zmogus pats zinotu ko nori. Gal tik pasiimk koki vyruka kartu, nepirk viena, jam kabins makaronus, o tu is sono ramiai apziuresi. Apziurejus ramiai nueik i sona ir 5 minutes pagalvok apie uki, bites , po to vel apziurek, pirmas ispudis buna daznai klaidingas, antra karta pamatai realybe
Ar cia man vienai taip sunku issirinkti???
Pradėjo _Vaidis_ Temų archyvas
Pradėjo edas66 Dyzeliniai varikliai
Pradėjo Gedutis Audi C6