Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.9TDI dirzai, guoliai, itempejai???  (Skaityta 2072 kartus)

Neprisijungęs JK

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, jau kelis menesius turiu audi a4 ir nusprendziau pasilikti ja ilgesniam laikui taigi noreciau pasikeisti visas dalis kurias yprasta keisti dyzeliniam varikliui.. tai pirmas mano dyzelinis automobilis todel noreciau jusu patarimu ka ten tiksliai vertetu pakeisti ir gal kazkas galetu patarti kur galeciau jas isigyti zinoma kad butu kokybiskos ir kad nepermokeciau :) beje ar pakeitus sias dalis gali sumazeti variklio vibracija (uzvedus ant laisvu apsuku truputi dreba vairas) ar cia bus kita problema?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Nepaminejai kiek kilowatu turi variklis.

Neprisijungęs JK

• Žiūrėti profilį
81kW

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
pakeitus pagrinidi dirza vibracija dingti neturetu. pakeitus generatoriaus dirza su intempejais gali sumazeti variklio garsas bet velgi vibracijai retai turi itakos.
gal pas tave per mazos apsukos ? ar traukia gerai ? gal metkes pabege. o slangutes kuro, oro ir t.t ? oro negaudo ?
bet seip greiciausia reikia keisti pagalves nes seip sau vibracija neatsiranda.
Na ieskoti reikia kantriai.
gerai kad paklausiai, zinoma kad galim padeti ;) :D
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs JK

• Žiūrėti profilį
malonu kad galima kreiptis pagalbos nes truksta tikrai man ziniu ir patirties su sitais dyzeliniais varikliais :) Apsukos lyg ir normalios 800-900, traukia gerai...  o kas yra metkes? o kaip del tu slanguciu kuro ar oro? ka jose ziureti ar nekiauros? o kas susije su oru tai ten kazkoks man itartinas oro filtras idetas tipo "sportinis" tai ir garsas papildomas yra del jo bet ar vibracijai gali tureti itakos tai gal jus man pasakysit :) 

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
malonu kad galima kreiptis pagalbos nes truksta tikrai man ziniu ir patirties su sitais dyzeliniais varikliais :) Apsukos lyg ir normalios 800-900, traukia gerai...  o kas yra metkes? o kaip del tu slanguciu kuro ar oro? ka jose ziureti ar nekiauros? o kas susije su oru tai ten kazkoks man itartinas oro filtras idetas tipo "sportinis" tai ir garsas papildomas yra del jo bet ar vibracijai gali tureti itakos tai gal jus man pasakysit :) 
vaziuok pas bajora ant kompo,ir viskas bus aisku;)

Tuziukas

• Svečias
A4 1.9TDI dirzai, guoliai, itempejai???
« Atsakymas #6: 2008 Gegužės 13, 12:26:44 »
Nekuriant naujos temos norejau paklausti ar a4 95m imanoma pakeisti generatoriaus dirza ir ytempeja nuniimant bamperio??ta prasme atsilaisvinjus radiatorius??nes pirikupai oj pribure buferiui..meistrai net bijo imt..

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Gegužės 13, 12:40:15 »
Nekuriant naujos temos norejau paklausti ar a4 95m imanoma pakeisti generatoriaus dirza ir ytempeja nuniimant bamperio??ta prasme atsilaisvinjus radiatorius??nes pirikupai oj pribure buferiui..meistrai net bijo imt..
aisku imanoma, bet vargelio apturesi....

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #8: 2008 Gegužės 13, 16:17:06 »
sakes cirsk jau ytempejas kad baisu dirzelis irgi vos gyvas krastais apiplysusiais..nuvariau meistrai apzieja saka bufere tai neapsimsim imt, saka gal taip iseis pakeisti..

flex

• Svečias
« Atsakymas #9: 2008 Gegužės 13, 17:04:49 »
sakes cirsk jau ytempejas kad baisu dirzelis irgi vos gyvas krastais apiplysusiais..nuvariau meistrai apzieja saka bufere tai neapsimsim imt, saka gal taip iseis pakeisti..

Nuvarai į servisą/garažiuką. Palieki ir po kiek pareini ir pasiimi jau su pakeistais diržais...

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Gegužės 13, 18:44:09 »
na jeigu kreiptumeisi i mus darytume kaip priklauso imtume buferi ir butinai imtume ! kad sutvarkyti laikiklius ir pritvirtinti taip kaip priklauso kad del kokiu tai keistu priezasciu jis tau nenulektu.aisku viskas kainuoja bet manau verta.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 14, 10:10:54 »
kad matai jis greiciausiai uzdetas ant masinos buvo prikniedytas ir ant virsaus uzdazytas!ten jy pajkudinsi spakliai visur sutrukynes...tode garaziniai ir sako kad cia neapsimok mum apsimt..saka tik rupesciu turesim..kondicionieriu prisipildziau ar kai man keis neisileis freonas?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Gegužės 14, 11:06:24 »
kad matai jis greiciausiai uzdetas ant masinos buvo prikniedytas ir ant virsaus uzdazytas!ten jy pajkudinsi spakliai visur sutrukynes...tode garaziniai ir sako kad cia ups neapsimok mum apsimt..saka tik rupesciu turesim..kondicionieriu prisipildziau ar kai man keis neisileis freonas?
B4 su kondiske.prieimas ziaurus, bet imanoma. tik neatjungus kondiskes vamzdelio, neimanoma. kai buvo neuzlpildyta kondyske,keiciaus itempejus ir dirzus be jokiu problemu. nemanau kad jau a4 toli pazengus, ypac kai tas pats 1Z ar AHU variklis. o kondiskes turini galima ispompuot paskui vel supilt uz simbolini mokesti.

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #13: 2008 Gegužės 14, 16:09:02 »
kad matai jis greiciausiai uzdetas ant masinos buvo prikniedytas ir ant virsaus uzdazytas!ten jy pajkudinsi spakliai visur sutrukynes...tode garaziniai ir sako kad cia ups neapsimok mum apsimt..saka tik rupesciu turesim..kondicionieriu prisipildziau ar kai man keis neisileis freonas?
B4 su kondiske.prieimas ziaurus, bet imanoma. tik neatjungus kondiskes vamzdelio, neimanoma. kai buvo neuzlpildyta kondyske,keiciaus itempejus ir dirzus be jokiu problemu. nemanau kad jau a4 toli pazengus, ypac kai tas pats 1Z ar AHU variklis. o kondiskes turini galima ispompuot paskui vel supilt uz simbolini mokesti.

hrrrr...na bus matyti ten kondyskes apacia ant slangu stovi tai gal kaip nors dar perstums radiatoriu i reikalinga puse..

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Gegužės 14, 21:12:48 »
a4 viskas graziai nusiardo, lempos, buferis ausinimo radiatorius, televizorius, kondicionieriaus radiatorius yra ant slangu tai jis uzsisuka net prie desiniojo priekinio rato.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Gegužės 15, 09:06:22 »
a4 viskas graziai nusiardo, lempos, buferis ausinimo radiatorius, televizorius, kondicionieriaus radiatorius yra ant slangu tai jis uzsisuka net prie desiniojo priekinio rato.
visi zinom kad nusiardo,bet jei neskaitei ankstesniu post'u tai tuziukui perekupai keleta siurprizu palike;) nu esme tame kad zmogus nori angina per uzpakali operuot;)

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #16: 2008 Gegužės 15, 15:32:03 »
tai kad nusiardo tai zinau bet kai buferis prikniedytas  uzspakliuotas ir uzdazytas yra kitas klausimas..

dar prie to paties ydomu jei truktu generatoriaus dirzas ar neylystu i pagrindini dirza?kazin ar nuostoliu nepadarys jis man?:)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Gegužės 15, 15:49:43 »
daznai buna kad isuka ji po pagrindiniu, o tai gali nepigiai kainuoti...

vietoj taves tai as lupciau ta buferi, pasikeisciau normaliai viska ir pasidaryciau buferi kaip priklauso ;)

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Gegužės 15, 19:46:56 »
man tai minciu nekiltu ar del buferio nekeisti pagrindinio dirzo, net ir generatoriaus  :-] lupk lauk ta buferi :)

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Gegužės 15, 23:54:59 »
tai kad nusiardo tai zinau bet kai buferis prikniedytas  uzspakliuotas ir uzdazytas yra kitas klausimas..

dar prie to paties ydomu jei truktu generatoriaus dirzas ar neylystu i pagrindini dirza?kazin ar nuostoliu nepadarys jis man?:)

Teisingai, lupk lauk ir tvarkykis uzuot bedu kur nera ieskojes... (+)

Ir prie ko jis ten gali but prikniedytas...? :O Nebent prie posparniu... (!?) Gal sukniedytas pats bamperis... :V Tokiu atveju anksciau ar veliau viskas nubyres... :D

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #20: 2008 Gegužės 16, 09:29:21 »
na reikes rasytis pas meistrus nebetempti..