Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.9 TDI Variklio bedos prasau gal padesit  (Skaityta 1653 kartus)

Neprisijungęs Replay

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
Siandien pas mus visa diena lijo ir pries valanda vaziavau su reikalais atrodo buvo viskas kaip ir tavrkoje,paskui pastebejau kad perjungiant begi pridusdavo kazkaip ir toks jausmas kelias sekundes uzdusta iki tol kol nepramusa,ir taip visais begiais,dar siek tiek pavaziavus sustojus prie sviesoforo pastebejau kad man sunku is vietos pajudeti net ir nesuprantu kas yra,kai jau gryzau namo galais ne galais sustojus pagazavus meta duma toks lyg ir juodas pilkas ir jei daugiau apsuku uzkeliu pasigirsta variklyje toks skaudus cerskejimas,o ant laisvu dirba atrodo iprastai gerai,ir kuriasi gerai kaip visada,tad noriu paklausti gal kas esate gudresni uz mane nuo ko pradeti ieskot galu,as pats sau galvojau tokius variantus : uzsikises kuro filtras,uzsikises katalizatorius,gal oro srauto matuokle,o gal pats variklis purkstukai. :( :( :( :( :( :(
Auto mano Audi A4 2001.12 1.9 TDI 74 KW

Lauksiu jusu nuomones dekoju is anksto