Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 1.8 uzgeso  (Skaityta 730 kartus)

slaviukas

• Svečias
a4 1.8 uzgeso
« Topic Start: 2010 Sausio 26, 22:58:23 »
sveiki,as sitam forume zalias,bandysiu nedaryt klaidu :) man nutiko beda vaziuojant 90km/h uzgeso masina ir daugiau neuzsikure,net tempiant,kas galetu padet ir nuo ko man pradet ieskot? is pradziu galvojau gal signalizacija sudurniavo ir atjunge kura :(juk lauke -23,bet ne,nutraukiau pas meistra kur man ja dejo ,tai atjunge..... bet man dbr idomu kas dar galetu but :( gal dirzas truko,bet garso nebuvo.... gal koks komutatorius nuejo gal vel kas :( kas turit minciu parasykit :)

p.s. a4 1995 metu 1.8 benzinas

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 1.8 uzgeso
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 26, 23:23:40 »
pirma paziurek ar zvake kibirksti musa. ar benzino siurbliukas spaudima paduoda. o lengviausias variantas jei nieko nesigraibai masinoje, tai nutempt pas meistriuka.

slaviukas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 26, 23:29:44 »
graibausi tose masinose,bet va tas ir idomu kas galejo jei nutikti taip staiga,kuro siurbliukas tikrai ne,nes kai uzgeso vaziavau dujomis....

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 26, 23:32:17 »
graibausi tose masinose,bet va tas ir idomu kas galejo jei nutikti taip staiga,kuro siurbliukas tikrai ne,nes kai uzgeso vaziavau dujomis....

jei graibaisi mašinose, tai nuimk paskirstymo diržo apsaugą/dangtelį ir žiūrėk ar diržas vietoj. Toliau kaip ir kiti minėjo, nuimk žvaklaidį ir liepk kitam sukti stateriu. Jei kibirkšties nėr, vėl toliau eini. Babiną tikrink, saugiklius, kuro filtrus. O dar galėtum ir diagnostiką pasidaryt. Nors daug ką ir neparodys, bet gal kartais bus bent už ko nors užsikabint :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 26, 23:39:55 »
na manau meistras galetu diagnostika padaryt ir gal dar baltomis pirstinaitem butu aisku kas yra.
Starteriu suka kaip visdada - su pasipriesinimu ar lyg zvakes butu issuktos ir be kompresijos?
Kibirktsis, kuras > zinoma sekantys zingsniai jei diagnostikos nera kaip padaryti.

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 27, 00:57:01 »
perziurek saugiklius gal koks yra nukepes, nors as labiau esu linkes kad bikirksties nebera. ir paziurek gal pagrindinis dirza yra persokes ar nutrukes.