Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 tdi kodel truksta kuro siurblio dirzas?  (Skaityta 5087 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
2.5 tdi kodel truksta kuro siurblio dirzas?
« Topic Start: 2008 Gruodžio 04, 11:29:08 »
Taiva tai nutiko neman vienam, bet kiek domejausi niekas negali pasakyt kodel,
pas mane a6 (c4) 103kw 2.5 tdi, bet gal ir 85kw taspats nezinau, kuro siurbli suka atskiras dantytasis dirzelis, nusipirkes auto pakeiciau ji nauju, normaliu contitech (nepamenu kaip rasosi) firmos dirzu, tuo paciu pakeiciau abu itempejus, pravaziavau gal 15 000 ir auto sustojo, ziuriu trukes dirzelis, galvojau gal strigo siurblys, bet ne, uzdejau nauja dabar kazkokios kitos firmos ir toliau vaziuoju, siektiek pavazeves ji man paverze domeikavoj nes sake laisvokas, su situo pravaziavau dar tik kokius 5000 ir kolkas nieko,  kodel truko dirzelis?? 

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Na rasiau vienoj temoj, tai ir sioj pasibedavosiu :D 85kw TDI, kuro siurblio dirzelis taip pat trukineja. Kas kokie 20 000, 25 000 mazdaug. Kokios firmos dirzai neprisimenu, bet kai perku prasau bent kad brangiausius duotu :D Itempejai pakeisti naujai. Dar kas idomu, kad dirzas vizualiai nenusidevejes yra, taciau per kazkokia tai vieta jis buna perplesiamas :) Ar cia siurblys uzsikerta ar koks velnias. Dar vienas dalykas: spaudziant gaza, prie kokiu 1500 rmp, toks idomus garselis ir variklio, kaip su padidejusia vibracija, gal cia kazkaip susije. Bet kas man aktualiausia, kad atsirastu koks zmogeliukas, kuris paaiskintu kaip ta dirzeli su pabegusiu siurbliu uzsidet, kad bent uzsivest ir artimiausio remonto nuvaziuot :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
man kazkaip uzdejo tik nepamenu kaip, tada kai uzdejo isikaliau mietkes kad jai truks dabar zinosiu kaip uzsidet, as sakau gal yra padile tie patys krupliaraciai? ir pas mane ziurint atrodo kad sveikas dirzas bet vienoj vietoj pajima ji ir nutraukia, kiek domejausi siurblys negali tai but kad stringa, poto veikia, jai stringa tai stringa... tai nesuprasi kas cia yra, domeikavoj man isaiskino kad gali but kad kai uzdejo pirma karta jis buvo per laisvas ir kazkodel nutruko, dabar kaip uzdejo sita po kiek laiko sake atvaziuot patemps, nuvaziavau patempe, ir zinok sumazejo gerokai ta vibracija apie kuria tu kalbi, ji buvo del per laisvo dirzo...nu gal dabar netruks, nes jai truks imsiuosi tu dantraciu

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
man kazkaip uzdejo tik nepamenu kaip, tada kai uzdejo isikaliau mietkes kad jai truks dabar zinosiu kaip uzsidet, as sakau gal yra padile tie patys krupliaraciai? ir pas mane ziurint atrodo kad sveikas dirzas bet vienoj vietoj pajima ji ir nutraukia, kiek domejausi siurblys negali tai but kad stringa, poto veikia, jai stringa tai stringa... tai nesuprasi kas cia yra, domeikavoj man isaiskino kad gali but kad kai uzdejo pirma karta jis buvo per laisvas ir kazkodel nutruko, dabar kaip uzdejo sita po kiek laiko sake atvaziuot patemps, nuvaziavau patempe, ir zinok sumazejo gerokai ta vibracija apie kuria tu kalbi, ji buvo del per laisvo dirzo...nu gal dabar netruks, nes jai truks imsiuosi tu dantraciu

tai va, kad ramzis pasakojo kad nifiga taip neina sugaudyti tu mietkiu :) reikia su indikatoriais viska ten tikslinti :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
su indikatorium jau degima nustatineja, nu zinok nezinau sakau man pastate ta dirzeli be jokiu indikatoriu... veliau kitur tikrinau degima viskas ok buvo

Neprisijungęs mironas

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
pas tave yra apsauga kuri saugo ta kuro siurblio dirza?

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
pas mane yra. niekur neliecia jos, net jei ir liestu, tai matytusi ant dirzo.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

tai va, kad ramzis pasakojo kad nifiga taip neina sugaudyti tu mietkiu :) reikia su indikatoriais viska ten tikslinti :)

nu pabandysiu paaiskint  ff ff, su indikatorium nusistato tikslus degimas. siaip 2,5TDI ta geriau daryt su kompu arba stroboskopu.  siaip jei teisingai sustatysit alkunini, paskirstymo velena ie siurbli, masina ir be indikatoriu uzsives.

keturtaktis variklis kol atlieka pilna cikla apsisuka du kartus, paskirstymo velenas viena karta, siurblis viena karta. zodziu jie daro ne vienoda apsisukimu skaiciu. taigi, jei nusispaisysi savo metkes, gali nepataikyt i takta. reikia sustatyt alkunini,paskirstymo velena ir siurbliu i takta, kai pirmas cilindras virsutiniame mirties taske, isiurbimo voztuvai pasiruose atsidaryti, o siurblys pasiruose purkst kura i pirma cilindra. siaip tai kuro siurbliai turi savo metkes. nereikia ten nieko paisyt. taigi, jei truko siurblio dirzas, sustatot visas metkes (siurblys, paskirstymo velenas, alkuninis) ir jei nieko neprigrybauta, dirzai per dantis nemetiti, masina turi uzsivest. paskiau tik degima pakoreguot lieka ff ff ff ff ff

tikiuosi pats neprigrybavau, nes pats senai jau to nedarau. ir siaip daryti, paciam ir perpaskoti kitam du slirtingi dalykai ff

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
o 1 cilintro vmt kaip atrast be dideliu pastangu? :) ar nusiemus dangteli kur paskirstymo dirzelis stovi, yra kokios atzymos? :) Kazkaip nebeprisimenu :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o 1 cilintro vmt kaip atrast be dideliu pastangu? :) ar nusiemus dangteli kur paskirstymo dirzelis stovi, yra kokios atzymos? :) Kazkaip nebeprisimenu :)

tikuosi matosi

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
gal gali paaiskinti kairiausia virsutini paveiksliuka? :) su siurbliu mazdaug aisku :) Jauciu teks autodata susiinstaliuot :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ten nimtas skyvelis nuo paskirstymo veleno kuris siurbli suka, ir i toki plysi istatyta tokia plokstele VMT uzfiksuot

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Egiux o koks tavo mietas?

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
jei truko tik siurblio dirzas tai pastatai i zymes ir turi kurtis, juk jokiu skyvu neimi nuo velenu, tai ir niekas ten nepabega, va keiciant paskirstymo dirza tada jau reikalu daugiau...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
jei truko tik siurblio dirzas tai pastatai i zymes ir turi kurtis, juk jokiu skyvu neimi nuo velenu, tai ir niekas ten nepabega, va keiciant paskirstymo dirza tada jau reikalu daugiau...

na skyvu niiminet nereikia, bet variklio metkes per viena cikla subega 2 kartus o siurblio viena.

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
alkuninio kolega 2x o siurblio ir paskirstymo po 1x :)
 na esme ta kad jei supranta zmogus apie ka kalba tai pasistays tas zymes i vieta, o jei ne tada lieka draugai arba meistrai  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 05, 16:49:16 sukūrė maruse79 »

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
alkuninio kolega 2x o siurblio ir paskirstymo po 1x :)
 na esme ta kad jei supranta zmogus apie ka kalba tai pasistays tas zymes i vieta, o jei ne tada lieka draugai arba meistrai  :)

(+) (+) (+)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
suprast suprantu, tik reik matyt kur tos mietkes yra :) nu kita kart nenumatytam atvejui istikus bandysiu pats uzsidet :)

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
sveiki, as cia biski kitokia tema bet apie ta paty :) vienu zodziu man truko generatoriaus dirzelis ir jis ikliuvo i pagrindi dirza ir jis persoko tj kiek suprantat man reikejo atstatyneti degima ir teko tj daryti paciam nes esu norvegijoje tj servize padeciau alga maziausiai :) tj va db jau kaip ir uzsikuria ir niekas nebebarska tik iena problemele kuro siurblys manyciau gerai nenureguliuotas nes kol uzsikuria nori biski paburbuliuoti o paskuj viskas gerai kaip ir seniau buve ant 800 apsuku graziai dirba. gal kas ka nors galit pasiulyti?

Neprisijungęs M_I_N_D_A_U_G_S

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
sveiki, as cia biski kitokia tema bet apie ta paty :) vienu zodziu man truko generatoriaus dirzelis ir jis ikliuvo i pagrindi dirza ir jis persoko tj kiek suprantat man reikejo atstatyneti degima ir teko tj daryti paciam nes esu norvegijoje tj servize padeciau alga maziausiai :) tj va db jau kaip ir uzsikuria ir niekas nebebarska tik iena problemele kuro siurblys manyciau gerai nenureguliuotas nes kol uzsikuria nori biski paburbuliuoti o paskuj viskas gerai kaip ir seniau buve ant 800 apsuku graziai dirba. gal kas ka nors galit pasiulyti?

Is ko sprendi kad gerai nenureguliuotas? Buvai paskirstimo velenelio nors viena skyvuka atleides ir perstates? Siaip norint pagerint kurimasi reikia truputi paankstint, bet jei skyvuku nebuvai atleides, tai per danti tikrai bus per daug... Garantuotas kad kuris nors voztuvas nera truputi gaves per kepuriuka ? :V