Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 tdi kodel truksta kuro siurblio dirzas?  (Skaityta 5092 kartus)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
man kazkaip uzdejo tik nepamenu kaip, tada kai uzdejo isikaliau mietkes kad jai truks dabar zinosiu kaip uzsidet, as sakau gal yra padile tie patys krupliaraciai? ir pas mane ziurint atrodo kad sveikas dirzas bet vienoj vietoj pajima ji ir nutraukia, kiek domejausi siurblys negali tai but kad stringa, poto veikia, jai stringa tai stringa... tai nesuprasi kas cia yra, domeikavoj man isaiskino kad gali but kad kai uzdejo pirma karta jis buvo per laisvas ir kazkodel nutruko, dabar kaip uzdejo sita po kiek laiko sake atvaziuot patemps, nuvaziavau patempe, ir zinok sumazejo gerokai ta vibracija apie kuria tu kalbi, ji buvo del per laisvo dirzo...nu gal dabar netruks, nes jai truks imsiuosi tu dantraciu

tai va, kad ramzis pasakojo kad nifiga taip neina sugaudyti tu mietkiu :) reikia su indikatoriais viska ten tikslinti :)