Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2,3 20v slangos kietumas???  (Skaityta 864 kartus)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
2,3 20v slangos kietumas???
« Topic Start: 2007 Liepos 16, 22:31:34 »
kas turit tokius variklius, kaip pas juos su aushinimu, daznai mieste ventiliatorius uzia?? kokia antifrizo slanga buna, apie kietuma kalbu, nes db nesuprantu, pucia gal pas mane truputi ar taip turi but sitiems varikliams, na slanga tokia po slegiu, nera lb kieta, kad neitu ispaust, bet jauciasi spaudimas.. taip turi but sitiems varikliams, ar jau pradet ligu ieshkot??  :/

Evaldelis

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Liepos 18, 21:55:48 »
kas turit tokius variklius, kaip pas juos su aushinimu, daznai mieste ventiliatorius uzia?? kokia antifrizo slanga buna, apie kietuma kalbu, nes db nesuprantu, pucia gal pas mane truputi ar taip turi but sitiems varikliams, na slanga tokia po slegiu, nera lb kieta, kad neitu ispaust, bet jauciasi spaudimas.. taip turi but sitiems varikliams, ar jau pradet ligu ieshkot??  :/

tokia ir turi but kaip tau bent kiek zinau, pas mane tokia pat. vintiliatorius vesina jei perdaug kaista, padirba jis nustoja ir greit vel uzsikuria jei reikia dar vesint, pastebejau kad jei truksta tepaliuku biski tai vintiliatorius blogai sudirba ir variklis kaista  ;)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Liepos 18, 22:44:34 »
na tada viskas ok, just kai su bulka be termostato vazinejau, tai 2 kart per vasara isijungdavo kai vilniuj kamsciuose pasededavau.. :) neiprasta tiesiog.. dekui uz atsakyma

Evaldelis

• Svečias
« Atsakymas #3: 2007 Liepos 19, 01:23:13 »
na tada viskas ok, just kai su bulka be termostato vazinejau, tai 2 kart per vasara isijungdavo kai vilniuj kamsciuose pasededavau.. :) neiprasta tiesiog.. dekui uz atsakyma

ner uz ka  ;)