Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.2 tq dingsta tepalas ir antifryzas  (Skaityta 1116 kartus)

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
2.2 tq dingsta tepalas ir antifryzas
« Topic Start: 2010 Vasario 01, 12:03:31 »
sveiki, buvau rades panasia tema, tik iki galo ji neissemta, tai gal sioje galesim issisemt, nes atsirado problema man didesne, dingsta jau ir tepalas ir antifryzas, anksciau buvo tik antifryzas.. pasidalinkit mintim.. gali koks laselis ir per tarpine isvarvet variklio, bet ne tiek tikrai.. i menesi litriuka supurtau tapalo drasiai, prasidejo pries menesi si problema su tepalu.. jei jis sudega, tai tepaliniai ziedai kalti? nuo ko tai galejo prasidet? kompresija gera - 11,5 .   gal su turba kas, pastaruoju metu ji man svilpauja pastoviai, o anksciai budavo tik nuo 2800 apsuku kazkur.. patarkit, laukiu ;)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Re: 2.2 tq dingsta tepalas ir antifryzas
« Atsakymas #1: 2010 Vasario 01, 14:36:28 »
kiek suprantu tai jei tepalas ir tasolas tau dingsta ir nei to nei ano daliko tu nematai isoreje ir tepale nera tasolo ir tasole tepalo tai jis sudega variklije tai tau ji turetu duminti pastebimai nuo tasolo garai komuoleis o nuo tepalo melinu dumu debesis ;),tepala ris ne tik del ziedu gali but ir vostuvu salnikelai sudile kas dazneusei ir buna ;),o tasolas tai jau tik tarpine po gavute ar pati galvute skilus ar persikreipus pvz del perkaitinimo,bet kuriuo atveju tu tai turi matit visa tai kas sudega pro duslintuva ir tikrai pastebimai ;)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Vasario 01, 17:34:40 »
kiek suprantu tai jei tepalas ir tasolas tau dingsta ir nei to nei ano daliko tu nematai isoreje ir tepale nera tasolo ir tasole tepalo tai jis sudega variklije tai tau ji turetu duminti pastebimai nuo tasolo garai komuoleis o nuo tepalo melinu dumu debesis ;),tepala ris ne tik del ziedu gali but ir vostuvu salnikelai sudile kas dazneusei ir buna ;),o tasolas tai jau tik tarpine po gavute ar pati galvute skilus ar persikreipus pvz del perkaitinimo,bet kuriuo atveju tu tai turi matit visa tai kas sudega pro duslintuva ir tikrai pastebimai ;)

pastebimai zinok ir nesimato, salta masina uzkurus prie -20 lauke, tai dumu daugiau biski, bet tik kol isila (apie 1-2min), dumu melynu irgi nelabai pastebiu  :) voztuvu salnikelius sunku pasikeist? ;) ka jie kainuoja mazdaug? :P ar isardes matyciau kad ju bukle prasta? :D

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Vasario 01, 20:17:46 »
velenelius nuemes ir kompensatorius istraukes tik gali juos pamatyt... savo keiciau vasara, 200lt gavosi su darbu. tie salnikeliai juokingai kainuoja patys, tik keist darbo yra. o tepalo papilt ir man reikejo, per 10k supildavau kokius 2-3l o dabar nereikejo nieko pilt nuo keitimo iki keitimo ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 01, 20:20:07 sukūrė quattro20v »

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 01, 20:33:11 »
Na gali būti variantas, kad tau antifrizas patekdamas į cilindrą sudrožė cilindro sieneles ar tepalinius žiedus. Jei tepaliniai žiedai būna parėję, o kompresiniai dar geri, tai gali rodyti ir dar didesnę kompresiją nei turi būti, nes tada nenuvalytas tepalas nuo sienelių dar labiau sandarina kompresinius žiedus ir taip sukelia kompresiją. ;) Gyvenimiškas bajeris čia toks.  :/ Nes kad per mėnesį vožtuvų gumelės sudiltų tiek, kad tepalą pradėtų ryt litrais, o iki tol nerijo, tai neįtikėtina. O tu nekreipei dėmesio, tau gazuojant nevaro dūmų, kai ant apkrovos duodi gazo, o ne tuščia eiga užvedus šaltą variklį?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 01, 20:36:45 »
pas viena klubieti tai pastebejome jog tepalas pas ji dingsta per darlovos dangtelio tarpine, kol suradome mes tai,... tiesiog pazek galvos gale arciau stiklo tenais nesimato tik ranka uzkises pajausi ar slapia ar ne,....

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 01, 22:35:03 »
pas viena klubieti tai pastebejome jog tepalas pas ji dingsta per darlovos dangtelio tarpine, kol suradome mes tai,... tiesiog pazek galvos gale arciau stiklo tenais nesimato tik ranka uzkises pajausi ar slapia ar ne,....

ziurejau katik, pasikeles buvau masina, visa deze apvarvejus tepalu :O  :) is apacios seip ne taip izvelgiau, kad is aukstai kazkur apibege, pro slanga lyg ir kazkokia :V tai arba tarpine, arba neaiskios paskirties slanga nuo galvos iseinanti link stiklo.. :P kaip ir sakei toj vietoj, is virsaus neciupinejau, bet mates.. tai dziugu nors tiek, kad ne i varikli ff

antifryzas jau man pries metus buvo pradejes dinginet, buvau to gaidzio pripyles kur uzklijuoja ir praeje buvo iki vasaros, poto vel pramuse kazkur, tik niekur jis nevarva ir nesimato :V mistikos elementas biski :)

davus aukstu apsuku nesimato melynu dumu, tepalas nedinginedavo man niekad, tai as ir manau, kad reikes ta reikala aciu dievui atmesti, kad sudega jis ff

cia salta dabar ziauriai, masina lauke laikau, siuo metu -27, tai buvau susirupines, jog gali but kad tepalo nera greiciu dezej, nes ziauriai sunkiai jungiasi, vos ne per prievarta  :/ atsukau ta varzta dezej ir viskas ok, net jo neisemus, tepalas varvet pradejo, tai norma manau..

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Vasario 02, 09:03:49 »
Del antifrizo vadinsdi dar gali butu kad dinksta taip pat kaip ir pas mane, i galvos gala sukasi toks temperaturinis daviklis silto salto motoro vadinasi jis tenais gana rupaus sregio ir buna jog nuo didesnio spaudimo tenais pradeda man leisti tai norint kad neleistu issuki ta davikli su 19 raktu tenais, kai issuksi prades truputi begti antifrizas ikisk koki skuduriuka kol aptepsi to daviklio srieki kokiu silpnu fermetiku buna toks baltas hermetikas tik perdaug nepripilk to hermetiko ant to daviklio sriegio ;)Nes kai reikes issukti nebeissuksi. Ir uzversk tik su protu nepamirstamas i kur ta davikli suki (jog pats suranti variklio galva ne spizius :D)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Vasario 02, 10:07:28 »
aisku, pabandysiu ji issisukt :) bet jei neapvarveje tai turbut nera reikalo, nors nelabai ir matysis antifryzas ant bloko :V dekui :)