pas viena klubieti tai pastebejome jog tepalas pas ji dingsta per darlovos dangtelio tarpine, kol suradome mes tai,... tiesiog pazek galvos gale arciau stiklo tenais nesimato tik ranka uzkises pajausi ar slapia ar ne,....
ziurejau katik, pasikeles buvau masina, visa deze apvarvejus tepalu

is apacios seip ne taip izvelgiau, kad is aukstai kazkur apibege, pro slanga lyg ir kazkokia

tai arba tarpine, arba neaiskios paskirties slanga nuo galvos iseinanti link stiklo..

kaip ir sakei toj vietoj, is virsaus neciupinejau, bet mates.. tai dziugu nors tiek, kad ne i varikli

antifryzas jau man pries metus buvo pradejes dinginet, buvau to gaidzio pripyles kur uzklijuoja ir praeje buvo iki vasaros, poto vel pramuse kazkur, tik niekur jis nevarva ir nesimato

mistikos elementas biski

davus aukstu apsuku nesimato melynu dumu, tepalas nedinginedavo man niekad, tai as ir manau, kad reikes ta reikala aciu dievui atmesti, kad sudega jis

cia salta dabar ziauriai, masina lauke laikau, siuo metu -27, tai buvau susirupines, jog gali but kad tepalo nera greiciu dezej, nes ziauriai sunkiai jungiasi, vos ne per prievarta :/ atsukau ta varzta dezej ir viskas ok, net jo neisemus, tepalas varvet pradejo, tai norma manau..