Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.2 T agregatas  (Skaityta 1967 kartus)

TaLI

• Svečias
2.2 T agregatas
« Topic Start: 2007 Kovo 22, 10:33:21 »
Tai va norejau suzinot su kokiu kodu 2.2 T lengviausiai isspaust arkliu ta prasme del tu gamykliniu kodu (3B, ADY, ABY, AAN)
ar tai nera labai svarbu?

juhakill

• Svečias
2.2 T agregatas
« Atsakymas #1: 2007 Kovo 22, 11:09:17 »
Not shure what you are asking, but here you can find some information
http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/turboparts.htm

It's a great site which gives also lot of other information about turbo-Audis  ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #2: 2007 Kovo 22, 22:17:26 »
NU mane domintu protingu zmoniu mintys apie kiek silpnesnio varianto putima. MC.  Kaip ten su ta spyruokle eitu pakelti taip, kad minimaliai del variklio resursu ir perkaitimu ir pan. Iki kokiu 07-06 bar. ? Ji ten dedasi standesne spyruokle ar tiesiog ta verziasi. Net nzn kur wastegate yra...i Vimota skambinau sake idetu kazkoki slegio reguliatoriu tai pakeltu iki tiek, kainuotu nuo 100 iki 200...kokiu principu tas veikia.

TaLI

• Svečias
2.2 T agregatas
« Atsakymas #3: 2007 Kovo 23, 13:16:25 »
slegi reguliuoti gali ir pakelti su vadinamu bleederiu

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #4: 2007 Kovo 25, 22:28:51 »
NU mane domintu protingu zmoniu mintys apie kiek silpnesnio varianto putima. MC.  Kaip ten su ta spyruokle eitu pakelti taip, kad minimaliai del variklio resursu ir perkaitimu ir pan. Iki kokiu 07-06 bar. ? Ji ten dedasi standesne spyruokle ar tiesiog ta verziasi. Net nzn kur wastegate yra...i Vimota skambinau sake idetu kazkoki slegio reguliatoriu tai pakeltu iki tiek, kainuotu nuo 100 iki 200...kokiu principu tas veikia.

tai kad MC jau nuo 1bar truksta benzo.....reikia tada ir kuro slegi didint, kad "krabas" daugiau myztu ;) visgi ne eletroninis purskalas, bet jauciu koki ~200-230AG gal ir ipestum su tokiais modais 8:8

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #5: 2007 Birželio 27, 17:53:37 »
Na yra zmoniu kurie is MC2 be labai dideliu investiciju vazinejo su ~200AG.Pagrinda savaime suprantama sudaro cipas :s

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #6: 2007 Birželio 27, 20:59:15 »
bet nieks neapsiema chipint tu kompu 10v!!! Pas mane tai chipuotas ATB apgautas is tikro pucia 0.6-0.7bar o kompui rodo 0.3-04bar kad siurblio neatjunktu jauciu ir su degimu kazkas daryta.

Atsirastu suprantantis pagal mano kompa padaryt tikrai norinciu atsirastu, vienas vilniui tikrai. Ar yra cia tokiu geniju? (aa)

Neprisijungęs kadmin

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #7: 2007 Liepos 04, 10:12:58 »
gali pabandyt nuvaziuot i "groundzero" vilniuj, jie ant audi neblogai pasinese

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #8: 2007 Liepos 04, 20:06:01 »
buvau aciu siulo iskart det elektronini ipurskima

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #9: 2007 Liepos 06, 22:30:24 »
Tai kiek kartu kituose forumuose sakyta atvaziuot parodyt :)
kodel manai kad kompui maziau rodo, nei pucia istikruju? kas nors prilipdyta iki MAP'o ar kas papildomo prijaukinta ECU kad MAP signala koreguoja?
Anais laikais su kompais kartais grubiai ir elementoriskai zaisdavo, tad galima visokiu juoku rasti. Bet is ABT nesinoretu visiskos piguvos tiketis...

bet nieks neapsiema chipint tu kompu 10v!!! Pas mane tai chipuotas ATB apgautas is tikro pucia 0.6-0.7bar o kompui rodo 0.3-04bar kad siurblio neatjunktu jauciu ir su degimu kazkas daryta.

Atsirastu suprantantis pagal mano kompa padaryt tikrai norinciu atsirastu, vienas vilniui tikrai. Ar yra cia tokiu geniju? (aa)

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #10: 2007 Liepos 06, 22:39:19 »
Na trumpai is 20v issipucia iki ~280 pigiai, toliau jau su didejanciom investicijomis- pagal kisene...
MC- Na 0.4+0.2 bar darosi su standartiniu ECU, toliau arba reikia programos arba daryti apgaudinejima ir persizengnoti kiekvienasyk motora. Na bet jis toks kantrus- gal su kokiu 0.8 bar ilgiau pavazineti pavyks..
Mazdaug 1 bar mexaninis purskimas palaiko... geras degimo map'as sveikesnius ir panasius arklius prie 0.8 bar tures, ne koks 1 bar+ stadartinis degimas kastruotame ECU.
Populiariai aiskinant 10v su stock mexanika riba ~250 a.g.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #11: 2007 Liepos 07, 11:55:15 »
kodel manai kad kompui maziau rodo, nei pucia istikruju? kas nors prilipdyta iki MAP'o ar kas papildomo prijaukinta ECU kad MAP signala koreguoja?
Anais laikais su kompais kartais grubiai ir elementoriskai zaisdavo, tad galima visokiu juoku rasti. Bet is ABT nesinoretu visiskos piguvos tiketis...

Nes turiu standartini kompa ir rodo spidometre 1.6bar (manometras rodo 0.6-0.65bar) ir atjunge benza, o su tuo abt tik 1.3 bar o manometras 0.6bar ir siurblio neatjunge.

O tai tu is GZ kad sakai atvaziuot parodyt, gal tada minde vardu?

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #12: 2007 Liepos 07, 13:22:00 »
ne, as ne is GZ, nors su minde seniai pazystami
turbut xtroj anksciau susirasinejom...
aka hd, xyx

O tai tu is GZ kad sakai atvaziuot parodyt, gal tada minde vardu?

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #13: 2007 Liepos 07, 13:31:41 »
na taip susirasinejom greiciausia.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #14: 2007 Liepos 07, 13:44:59 »
dar noreciau paklaust kaip suprantancio zmogaus ar lengva butu isimest nuo 20v ipurskimo sistema kad kompa butu galima pacipint, viena buvau sutikes i coupe isimetes mc ir nuo 20v ipurskimo sistema.

Nes kai GZ pasakojo tipo tiltelis purkstukai kompas pagrindas, o kompas pas juos 4k lt

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #15: 2007 Liepos 08, 00:22:59 »
tikiuosi cia apie 20v turbo kalbi.
O isprincipo tas pats kas bilekoki el ipurskima isisdet. skaityk detaliu kainos bus panasios o su programuojamu kompu dar ir kiekvinea diena pasiprogramuot galesi. taigi pigiau bus Megasquirta insidet...

dar noreciau paklaust kaip suprantancio zmogaus ar lengva butu isimest nuo 20v ipurskimo sistema kad kompa butu galima pacipint, viena buvau sutikes i coupe isimetes mc ir nuo 20v ipurskimo sistema.

Nes kai GZ pasakojo tipo tiltelis purkstukai kompas pagrindas, o kompas pas juos 4k lt

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #16: 2007 Liepos 08, 00:50:35 »
kas tai yra  Megasquirta gal gali papasakot nes as zales.

taip turejau omeni 20v turbo

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #17: 2007 Liepos 08, 14:13:37 »
Megasquirtas kaip ir pigiausias LT rinkoje programuojamas ECU, kuri gali nusipirkti dalimis arba uzsisakyti GZ. Perkant dalimis turesi ir pats programintis nuo nulio.
pasieskok yra developeriu puslapis, naudotoju forumas, daug info tik reikia atsikapstyti kas kur ir kaip... ziurek, pusmeti pasigilinsi ir pats viska galesi pasidaryt...

kas tai yra  Megasquirta gal gali papasakot nes as zales.

taip turejau omeni 20v turbo

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #18: 2007 Liepos 08, 15:15:49 »
ai gal geriau i mc nebekisiu lt nebent planuoju veliau s6  ir tada maziau bus perdarinejimu.

O kolkas bandysiu kelt slegi, nes kai buvau ant stendo sake gale reibus misinys tai manau dar pust ir pust :D tipo sako benzo turi daug ryt na man ir nemazai.

1.Dar norejau paklaust kaip del katalizatoriaus mest ji? ir kas det vamzdis ir rezonatorius?
2.Kaip del sport filtro i standartine vieta? jai verta koki pirkt green ar koki befirmi is gariunu klausiau po 50lt?
3.Tai reikia tau stupicu, galim susitikt atiduosiu.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #19: 2007 Liepos 08, 20:02:15 »
4 Del slegio kelimo, pas mane yra bleedas pajunktas nuo wg virsuje slangutes ir i isiurbino kolektoriu, bet draugas sukeles slegi wg apalineje slanguteje idejes paprasta kraneji nureguleves riba kad siurblio neatjunginetu ir laksto pucia apie 0.6 bet ar nera blogai kad per ta kraneli ora gali ir pust ir isiubt? Bandyt man dar taip padaryt kad sukelt kokia iki 0.8-0.9bar

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #20: 2007 Liepos 09, 04:30:09 »
Pagal aprasyma ir del laiko stokos- sunku isigilint, kaip ten su tuo blydo pajungimu... Cia jis ABT'inis ar pats sukonstravai?
bet betkuris oro pasiurbimas is isores, kai jau atmatuota matuokles - vienareiksmiskai blogai :)
bet is kitos puses 10vt - lengvai neuzmushami :) tad kogero misinys ant zemu apkrovu nulieseja, aisku iki ~3000 liambda turetu dar veikti, gal ir atkoreguoja ecu.

4 Del slegio kelimo, pas mane yra bleedas pajunktas nuo wg virsuje slangutes ir i isiurbino kolektoriu, bet draugas sukeles slegi wg apalineje slanguteje idejes paprasta kraneji nureguleves riba kad siurblio neatjunginetu ir laksto pucia apie 0.6 bet ar nera blogai kad per ta kraneli ora gali ir pust ir isiubt? Bandyt man dar taip padaryt kad sukelt kokia iki 0.8-0.9bar

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #21: 2007 Liepos 09, 07:19:49 »
 bleedas ABT'inis.
Kai turesi laiko papasakok apie tai

1.Dar norejau paklaust kaip del katalizatoriaus mest ji? ir kas det vamzdis ir rezonatorius?
2.Kaip del sport filtro i standartine vieta? jai verta koki pirkt green ar koki befirmi is gariunu klausiau po 50lt?

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #22: 2007 Liepos 09, 18:37:31 »
del katalyzo- dek vamzdi, vistiek turba sumalavisa pulsacija vamzdyje, jokio skirtumo...
del filtro- nezinau, visi tie "sportiniai" beda... geriausia imti ta kurio skylutes maziausios :)
as anksciau dazniau keisdavau tik ir uztekdavo. vaziavau su patiunintu MC ir su ir be filtro- skirtumo nepajauciau...

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #23: 2007 Liepos 09, 22:56:48 »
ir kas ten tiuninta buvo tam mc?

Neprisijungęs mtm

• Žiūrėti profilį
2.2 T agregatas
« Atsakymas #24: 2007 Liepos 10, 02:43:48 »
ispradziu spyruokle o poto ir Ecu krapstytas, kad neatjunginetu nuo boost'o