sweiki. norejau paklausti. pas mane 1.9tdi 81kw. sumazejusi trauka. pasikrowiau malku nuo golfo 66kw necipuoto. kai pirkau trauke tikrai super, po sawaites uzstrigo EGR voztuwas nuo suodziu, prawaliau, trauka kaip ir atsistate bet ne iki galo, bet kai nuo 66kw gawau malku lb sunerimau. kas galetu buti? kuro siurblys kuresi tiek siltas tiek saltas, todel jis nemanau kad i pabaiga, wariklio kompresija gera. negali but EGR voztuvas kad normaliai nefunkciuonoja? kai uzwedu nuemes interkulerio slangas matosi kaip jis tai atsidaro tai uzsidaro ant laiswu apsuku. Ant turbinos tas vakuminis voztuwas funkcionuoja gerai. na trauka tikrai yra bet, ne 81kw. gal buna jiems kokia beda? esu girdejas kad kolektoriai priauga, oro srauto matuokle ant pc rode, jog funkcionuoja gerai. slangos neprakiure, tepalai geri. jei purkstukai butu kalti tai sunkiai kurtusi, taciau man dabar prie -3 net zwakiu kaitint nereikia. jei galit patarkit, nes net nebeisiwaizduoju. be to waziuojant trasoje, retkarciais buna kad uzgesta mano auto.
Buwau ir duslintuwa nuardes, wisiskai po kiekwiena bakeli, wiskas grazu tiek katalizatorius tiek kitka. prasipucia su burna kuo lengwiausiai.
gal dar koks sutrikimas buna su wakumu, bet praziurejau wisas slangutes, kurios kele itarima pakeiciau. jei galit patarkit? gal egr blogai funkcionuoja? nebeisiwaizduoju net :/