Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9 tdi (1Z) degimo nustatymas Vag com  (Skaityta 5524 kartus)

Neprisijungęs vytune

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
1.9 tdi (1Z) degimo nustatymas Vag com
« Topic Start: 2010 Sausio 16, 18:40:33 »
Sw forumieciai, kaip reiketu teisingai nustatyti degima 1.9 tdi (1Z). Kurioje vietoje turetu buti (optimaliausiai) tas degimas. Dekui pasisakiusiems

Po dirzo keitimo jis pas mane arciau melynos kreives, kaip buvo pries tai nzn.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
arciausiai raudonos pastatyk ir bus gerai. Anksciausias degimas normos ribose bus. Jei cipint sumanysi manau tik i nauda bus. O siaip jis ir prie melynos yra normos ribose;)

Neprisijungęs dainiusdmx

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
pas mane taip pat tai cia koks degimas kur foto imesta?ankstyvas velyvas?gal galit imest foto kaip turi but?

Neprisijungęs Nepatyres

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
pas mane taip pat tai cia koks degimas kur foto imesta?ankstyvas velyvas?gal galit imest foto kaip turi but?

tai kad foto jis visai nepazymetas  :-] Degimas geras kai taskai yra pilkoj zonoj, bet Veil labai gerai viska pasake :).

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Sw forumieciai, kaip reiketu teisingai nustatyti degima 1.9 tdi (1Z). Kurioje vietoje turetu buti (optimaliausiai) tas degimas. Dekui pasisakiusiems

visa nesitoj vietoj reikia ziureti... padaryk tu man print screena 4 kanalo ant laisvu dirbanciam momente ir pasakysiu ar gerai ar blogai su degimu......

Neprisijungęs Xplode

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
Paziurek prasau ar su mano degimu ir MAF/MAP viskas ok, ar galiu su tokiais parametrais varyk pas tave cipot?

http://rtnet.pl/vaglog/m1a9r8a2_5647.html

Dekui!

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį

visa nesitoj vietoj reikia ziureti... padaryk tu man print screena 4 kanalo ant laisvu dirbanciam momente ir pasakysiu ar gerai ar blogai su degimu......
o kodel gi ne sitoj? ;)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
jo man irgi idomu, kodel ne pagal tdi timing reikia degima statyt, basic settings paleidus gi ir ankstinima isjungia  ?!? teoriskai turi degimas neiseiti is ribu nurodytu diagramoj, o paankstinimas reikalingas uzsivedimui  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 22, 12:20:07 sukūrė garazasTDI »

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį

man rodos kad su 2,5 tdi v6 painioji

Neprisijungęs almantasTT

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
 nieko jis nepainioja

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
na na  ir man idomu :V

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
O, ir Ramzis atsigavo, kur prapuoles,bratka,senai begirdetas?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
vokieciuose apsistojau siuo metu. biski su interiu turiu problemu bet tuoj atsigausiu. jei ka pm, neterskim temos.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Paziurek prasau ar su mano degimu ir MAF/MAP viskas ok, ar galiu su tokiais parametrais varyk pas tave cipot?

http://rtnet.pl/vaglog/m1a9r8a2_5647.html

Dekui!

Mano degimas irgi labai panašus, bet kaip suprantu jis už normos ribų? Per daug ankstyvas?? :( Dar mokėjau 70 Lt, kad pareguliuotų po diržo keitimo :( Tiesa, Coolant'o temperatūra buvo 71 laipsnis.