Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiaulių pokalbių tema  (Skaityta 1022312 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: Šiaulių pokalbių tema
« Atsakymas #8425: 2013 Vasario 11, 12:13:11 »
kaip suprantu net ne TD o D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8426: 2013 Vasario 11, 12:21:55 »
kaip suprantu net ne TD o D
nu kai prisijungs pats pasakys, bet turbūt geriausiai TDI tik ne PD ir dar tas 81kw
:)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 11, 12:24:08 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8427: 2013 Vasario 11, 12:30:46 »
aga,tie geri,jei kebulai nerudytu,wel toki jamciau :]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8428: 2013 Vasario 11, 12:49:39 »
o tai diržų ir viso kito pakeitimas ne daugiau kainuoja, kiek kitas toks motoras?

remontuoti variklio? juk kalbam apie mašiną už 3000 lt

yra dar toks dalykas kaip patikimumas/žmogiškas faktorius, nu kad susitvarkai ir pamiršti, o ne kad užkala motoras, tada savaitę kitos auto ieškai :) juolab jei žmonai o pats dariuxas ne visad Lt būna :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8429: 2013 Vasario 11, 13:10:36 »
megai 3k nepinigai,tai sakys pawazines su taksu kol motora keis :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8430: 2013 Vasario 11, 13:29:00 »
kai perki už tris k, tai, mano nuomone, prisiimi tą riziką, kad gali linkt bet kas, ne tik motoras, bet gal dėžė, o gal dar kas nors, ypač dyzelio atveju.

nereik čia pradėt pasakų, kad man ne pinigai 3k. Aš klausiu - kokia šitos investicijos prasmė, jei darbus darai ne pats?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8431: 2013 Vasario 11, 13:29:52 »
yra dar toks dalykas kaip patikimumas/žmogiškas faktorius, nu kad susitvarkai ir pamiršti, o ne kad užkala motoras, tada savaitę kitos auto ieškai :) juolab jei žmonai o pats dariuxas ne visad Lt būna :)
tokiu atveju visus mazgus turi persirinkt, ne tik diržus pakeist

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8432: 2013 Vasario 11, 13:43:28 »
nu kai prisijungs pats pasakys, bet turbūt geriausiai TDI tik ne PD ir dar tas 81kw
:)
Jei jau patį mažiausiai rizikingą tdi ,tai tada išvis 66kw,kur ir turba paprastesnė nei 81 , bet man asmeniškai visgi noprėtusi ta PD pabandyti, nes smarves pas juos kuda nakum.  Teko su a4 pavažinėt 85,tai nėr ka lygint su kokiu 81,PD daug smagiau eina. O eksplotacija ne tiek ir brangiau ,dirzai ten panasiai kainuoja, tik tie purkstukai ,bet ir tu devetu geru nebrangiai yra, aisku gal kazkiek tas pd garsiau dirba, bet vaziuot smagesnis jis.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 11, 14:00:04 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8433: 2013 Vasario 11, 14:17:33 »
kai perki už tris k, tai, mano nuomone, prisiimi tą riziką, kad gali linkt bet kas, ne tik motoras, bet gal dėžė, o gal dar kas nors, ypač dyzelio atveju.

nereik čia pradėt pasakų, kad man ne pinigai 3k. Aš klausiu - kokia šitos investicijos prasmė, jei darbus darai ne pats?
kazi kas pigiau,dirzai uz max 200,ar motoras uz 500? Kam tu keiti dirzus masinai uz 20k? Proporcingai ir motoras nuo tos sumos pagal pajamas nedaug kainuotu.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 11, 14:20:15 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8434: 2013 Vasario 11, 14:18:03 »
nupirktas dyzeliukas be jokiu turbinu , mega sakai ar verta investuoti , taip verta , nes vazines zmona ne as , o jai truks dirzas ka ji darys , kaip vazines i darba , jai as busiu isvykes tuo metu i reisa , antra masina stoves poas mane darbe , ji lieka be masinos , tas butu labai negerai ,
beto golfas sendiena prajo TA apziura savo eiga nebuvau net jokiame servize kad kaska tikrintu , nuvariau tiesei i TA apziura ir praejo , variklis praktiskai svarus , neplautas salonas idijalus , kebulas tik papuliruoti ir ledas , na karocia antra masina tokia nupirkta jau , pavasri buvo tevui nupirktas lygiai tokspat golfas uz 3000lt 97 metu as nupirkau uz 3500lt 96 metu , nu karocia uz tokias bapkes letuvoje nevazinetos masinos tokio stovio cia piguva galiu pasakyti , o lietuvoje vazinetos uz tris stukas litu tik lavona gali pajimti ,
Karoli b4 nenorejau , turiu viena paskraidimui ir man uzteks jos , o golfas grynai bus ekonomiskas  ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8435: 2013 Vasario 11, 14:18:42 »
nupirktas dyzeliukas be jokiu turbinu , mega sakai ar verta investuoti , taip verta , nes vazines zmona ne as , o jai truks dirzas ka ji darys , kaip vazines i darba , jai as busiu isvykes tuo metu i reisa , antra masina stoves poas mane darbe , ji lieka be masinos , tas butu labai negerai ,
beto golfas sendiena prajo TA apziura savo eiga nebuvau net jokiame servize kad kaska tikrintu , nuvariau tiesei i TA apziura ir praejo , variklis praktiskai svarus , neplautas salonas idijalus , kebulas tik papuliruoti ir ledas , na karocia antra masina tokia nupirkta jau , pavasri buvo tevui nupirktas lygiai tokspat golfas uz 3000lt 97 metu as nupirkau uz 3500lt 96 metu , nu karocia uz tokias bapkes letuvoje nevazinetos masinos tokio stovio cia piguva galiu pasakyti , o lietuvoje vazinetos uz tris stukas litu tik lavona gali pajimti ,
Karoli b4 nenorejau , turiu viena paskraidimui ir man uzteks jos , o golfas grynai bus ekonomiskas  ;)
o jei dėžė užlinks? :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8436: 2013 Vasario 11, 14:22:15 »
dar pasakyk kad dviduris, ir kokia spalva? Kiek tam D kilowatu?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8437: 2013 Vasario 11, 14:33:47 »
Na siaip pagal bukle aisku,kam is lietuvos nujota kiauru dugnu koki ten ta tdi, tai jau geriau parvezta is uzsienio,bet tvarkinga, speju apie 50 kilowatu bus. Kaip zmonai vazinet, pakaks cia tos galios, tik tiek ,kad tdi piltum tiek pat,ar net maziau,o vaziuot fainiau, bet zinoma,rask ta tdi dabar su geru kebulu.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8438: 2013 Vasario 11, 14:38:48 »
keturduris dvidurio net neziurejau , 47kw salerkos su zmonos vazinejimu uzteks 4.5 litro simtui garantuoju karocia pripili baka pilna uz nepilnai tris simtus litu ir vaziuoji 1000km be vargo gal dar ir daugiau su zmonos vazevimu , tai manau geriau nereikia

spalva melyna pagal dokus bet seip tokia i violetine nesanti ant saules ziurint musa i melinuma , perlamutras padangos ziauriai geros galiu pasakyti mage ideta tikslaiu radija kokiu 86 metu turbut karocia antikvaras bet groja idieliai , nu vienu zodziu blogu zodziu apie ji neturiu , reikies progai pagavus ir grazesne diena pataikius uzsitamsinti langus pacem ir bus iki pavasario ok pavasariui kokius ratukus nedidelius ir bus ledas
dar ir kablys yra kuris man bus reikalingas

mega o kodel ta deze turetu uzlinkti tu man pasakyk , delto kad ten nekeisiu tepalu , jai atvirai pasakius pavaru dezei nepriklauso keisti tepalu , aisku cia pasipils zodziai kad as nusisneku , bet tai yra teisybe , tik zmones yra isisavine i save as pasikeisiu man ilgiau laikys , ir ta dalyka as zinau jau senai

o seip mega pas mane gali buti masina is isvaizdos ir lavonas bet technine jos bukle bus idieli , tai liecia ir dirzu pakeitima , bus pakeistas ir termostatas ir tepalai variklije filtrai visi na aisku dirzai itempejai generatoriaus dirzeliai vairo stiprintuvo dirzelis ir man tas visas malonumas atcistos servize su detalem max 350lt , taipkad as geriau pasikeisiu ir busiu ramus kad zmonai jie nenutruks ir ji neliks be masinos

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8439: 2013 Vasario 11, 14:40:21 »
ok :)  (y)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8440: 2013 Vasario 11, 14:41:41 »
na maziau ir islaidu su paprastu dizeliuku , negu su turbina o kaip bus su turbina taip ir as lakstyti noresiu , o cia toks paprastas su kurio as daugiau simto nespaudziu , o palakstimam bus b4 kad numalsinti savo malonuma  :D

Neprisijungęs remsiss

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8441: 2013 Vasario 11, 15:06:07 »
Dar vienas turbinų bijo

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8442: 2013 Vasario 11, 15:15:07 »
o tie kurie mechankem tepalus keicia dezei,tegul ir sau krauja persipila,ilgiau laikys:D kartais idomus tie lietuviai:)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8443: 2013 Vasario 11, 15:17:23 »
as ju nebijau , bet jai bus pas mane turbina tai bus tik 2.2 20v turbo  ;) o dizelis tegul buna pas mane ekonomiskas be turbu , nes paskui prireiks deti i ji galios keisti turbas didesnes deti ir t.t.  :D

davai hebra isleku i ispanija

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8444: 2013 Vasario 11, 16:01:18 »
keturduris dvidurio net neziurejau , 47kw salerkos su zmonos vazinejimu uzteks 4.5 litro simtui garantuoju karocia pripili baka pilna uz nepilnai tris simtus litu ir vaziuoji 1000km be vargo gal dar ir daugiau su zmonos vazevimu , tai manau geriau nereikia

spalva melyna pagal dokus bet seip tokia i violetine nesanti ant saules ziurint musa i melinuma , perlamutras padangos ziauriai geros galiu pasakyti mage ideta tikslaiu radija kokiu 86 metu turbut karocia antikvaras bet groja idieliai , nu vienu zodziu blogu zodziu apie ji neturiu , reikies progai pagavus ir grazesne diena pataikius uzsitamsinti langus pacem ir bus iki pavasario ok pavasariui kokius ratukus nedidelius ir bus ledas
dar ir kablys yra kuris man bus reikalingas

mega o kodel ta deze turetu uzlinkti tu man pasakyk , delto kad ten nekeisiu tepalu , jai atvirai pasakius pavaru dezei nepriklauso keisti tepalu , aisku cia pasipils zodziai kad as nusisneku , bet tai yra teisybe , tik zmones yra isisavine i save as pasikeisiu man ilgiau laikys , ir ta dalyka as zinau jau senai

o seip mega pas mane gali buti masina is isvaizdos ir lavonas bet technine jos bukle bus idieli , tai liecia ir dirzu pakeitima , bus pakeistas ir termostatas ir tepalai variklije filtrai visi na aisku dirzai itempejai generatoriaus dirzeliai vairo stiprintuvo dirzelis ir man tas visas malonumas atcistos servize su detalem max 350lt , taipkad as geriau pasikeisiu ir busiu ramus kad zmonai jie nenutruks ir ji neliks be masinos

Turiu pats tokį motorą, na jis antram golfe, permestas iš seat ar ko, nu bet tas pats, kartu su dėžė. Mieste traukos užtenka, mašina tonos pagal dokus nesveria :D kaip realiai yra nežinau.
Dėl sąnaudų galiu nuraminti - jei tik mieste (gyvenu mažam mieste tai atstumai trumpi) - iki 7,4l/100km, bet vėlgi aš tą motorą smaugiu maksimaliai, stabdis gazas
Trasoj šiek tiek virš 5, 5,3l ar pan - bet vėlgi ta trasa užmieščio kelias, 90-120km/h, su nemažai lenkimų.
Autostradoj kai variklis dirba aukštais sūkiais apie 130-140kmh vėl apie 6-7l
Dėl dėžės tepalų, kai tik nusipirkau pasitikrinau viską, keičiau diržus ir t.t. - nu kaip priklauso. Dėžėj tepalų nepasitikrinau. Važiuojant nusukau von 5 pavarą. Intike pasiskaičiau kad dėl tepalo trūkumo primiausia sprogsta penkta pavara. Tai pasirūpink kad bent būtų tepalo. O šiaip aš už tepalų keitimą dėžėj esu. Tai tiek.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8445: 2013 Vasario 11, 16:09:23 »
su tokiu motoru 140 lekt jau lakuno pazymejimo ir ausiniu reik, vazinejau su TD ir tai nekazka..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8446: 2013 Vasario 11, 16:21:35 »
ai tiksliai dar pamiršau paminėt, kai keičiau dėžę jau geria būčiau nuo td susimetęs, nes tinka, o susidėjau tokią pat. būtent dėl variklio darbo dideliam greityje, kad nesąmonė, prie 80 jau gali 5 pavarą mušt :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8447: 2013 Vasario 11, 16:26:49 »
td tas pats sudas,reikia det nuo tdi ;)

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8448: 2013 Vasario 11, 16:50:56 »
o tie kurie mechankem tepalus keicia dezei,tegul ir sau krauja persipila,ilgiau laikys:D kartais idomus tie lietuviai:)
o tu dar pasakyk, kad jų visiškai keisti nereikia jei pats automobilio gamintojas nurodo keitimo intervalus ;) Lietuviai būtent tuo ir įdomūs, kad dažniausiai keičia ir remontuoja tik tada kai automobilis sugenda, o ne tada kaip priklauso profilaktiškai pagal gamintojo nustatytus periodus.

P.S. gal kas Šiauliuose žinot ardomą audelką su 2.3 10v varikliu. reikia droselinės sklendės, negalvojau, kad tokia deficitinė ir brangi detalė :D nors kažkodėl ne Šiauliuose yra daug ir nebrangiai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 11, 16:53:44 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8449: 2013 Vasario 11, 17:12:00 »
o tu dar pasakyk, kad jų visiškai keisti nereikia jei pats automobilio gamintojas nurodo keitimo intervalus ;) Lietuviai būtent tuo ir įdomūs, kad dažniausiai keičia ir remontuoja tik tada kai automobilis sugenda, o ne tada kaip priklauso profilaktiškai pagal gamintojo nustatytus periodus.

P.S. gal kas Šiauliuose žinot ardomą audelką su 2.3 10v varikliu. reikia droselinės sklendės, negalvojau, kad tokia deficitinė ir brangi detalė :D nors kažkodėl ne Šiauliuose yra daug ir nebrangiai :)
vw klube vat butent gamintojo ir yra imestas dokumentas,kur golf dezei jei nera pazeidimu dezei tepalo nereikia keist :) berods mk4 ten buwo. Aisku jie nemaste kad masina vaziuos 500k ir daugiau,bet iki tol tikrai galima.cia bergzdzia diskusija,sakau,jei turit noro galit ir krauja persipumpuot :)