manau esat vienas žinomiausių auto klubų šiauliuose
kam mums tie paradai kai ir taip mes žinomiausi
o šiaip jei rimtai. mano asmenine nuomone dalyvaujant parade reikia turėti ir ką parodyti. pravažiuoti vien su klubo vėliava apsiklijavus savo 'grabelius' lipdukais man labiau panašu į audifanų stilių.
Tavo asmenine nuomone tokia kaip golf-corado klubo, ten irgi jie su tokiom nuomonem kad i kluba turi eit tik kas persirenka motora 7 kartus per savaite , susizemina kad karteris vilktusi zeme, netamsina langu, ir uzsideda kuo platesnius ratus su dar kuo platesnem palangem, todel nenuostabu kad pas juos buvo ,yra ir bus klube berods tik kokie 7 golfai ir dvi corado
, klubui pakanka mano manymu vien tvarkingos masinos, neapdauzytos, nesulankstytos, ir su svariu salonu , bei tvarkingu vairuotoju
aisku cia tik pradzia , jei kas dar tobuliau, dar geriau.... Kas cia snekejo del atstumo kad i parada negalima 50km vaziuuot, tai jei ka pasat klubas susikviete net kitu miestu atstovus, buvo ir klaipedieciu, atleke, pravaziavo, vakare partyje pabuvojo visi
Pats irgi girdejau kalbu kad audi klubas tai tokius rimtus vaidina, bet net vienos masinos negalejo paleist reklamai ,kad tokie yra siauliuose
... P.S
tai buvo mano nuomone, su pasiulymais palinkejimas ir pasakymais kad neatvaziuoju i susitikimus o rasau - susilaikykite, laisva lietuva, laisva ir zodzio laisve forume Youtubej yra video viso parado, jei paziuresit renuku kluba, tai kad ir paleistumet pacias prasciausias masinas audi klubo varda atstovaut - butu geriau
nes is tu renuku vien xenonai i dangu
Nesakykit, butu grazu buve jei taip koks 20 audi masinu tvarkingu,nuplautu, su veliava, butu visi BMW krite akyse, nes berods ju daugiausia buvo