Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiaulių pokalbių tema  (Skaityta 998488 kartus)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
Re: Šiaulių pokalbių tema
« Atsakymas #4525: 2011 Rugsėjo 03, 19:29:24 »
A, dabar zinau pigiausia ir maziausia rizika turinti, siuntimo buda. Vaziuos dariuksas i dk, tai uzvaziuos pas mus, tai as jam idesiu. Pasakykit kiek juk reikia?

Neprisijungęs remsiss

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4526: 2011 Rugsėjo 03, 19:30:59 »
baigiam pykcius.  Mes gana gerai sutariam ir zmoniu neturinciu audi mums ju nuomone neidomi. Gal kitais metais ir pravaziuosim, nors vaziyot visai neidimu, teko siais metais tik ne su audi

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4527: 2011 Rugsėjo 03, 19:34:04 »
ne vyrai ant to reikalo nepasirasau , paskui visa fura isrinks , ir reikes pacem surinkti  :D :D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4528: 2011 Rugsėjo 03, 20:24:38 »
Dariuksai, tai kaip dabar tave suprasti, zoles nori, o vezti ne?

Remiguti, nuomone reikia isklausyti, jei nuomone protinga, tai tuomet ja reiktu ir apsvarstyti, tik isvadas daryti tik paciam.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4529: 2011 Rugsėjo 03, 20:25:19 »
as nerukantis , tai man dzin antos zoles  ;) :D :D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4530: 2011 Rugsėjo 03, 21:04:08 »
o kam mum pirkti , jai tu atsiustum lauktuviu , tai mum litai susitaupyti keli  :D :D :D

tai ka reiskia si tavo zinute? Tik nesakyk, kad tu cia taip del kitu rupinies?
nu zodziu, kai rukyt, tai pirmas, o kad prisidet prie to igyvendinimo, nebera vyro...

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4531: 2011 Rugsėjo 03, 21:12:01 »
na prie minos reikia prisideti del kompanijos , o rukyti as tai tikrai nerukysiu  ;)  na toki atstuma vesti biski rizika didoka  :D :D :D

Neprisijungęs juozas

• Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4532: 2011 Rugsėjo 04, 01:18:16 »
Ka dariuksaksaksaksas mano tai mes zinom, dariukai pazystam mes tave visi ;)

Del parado, tai nemanau kad jis yra "kazkoks" paradas. Ir tikrai manau butu idomu isgirsti ka pasakys koordinatorius?
Taigi kaip jau sakiau, nors sau nemeluokit ;)

aivarai - kai busi cia vietoj - tada moralizuok. o kai esi uz tukstancio km, kartais jau graudziai juokingi tokie postringavimai. pats cia dar budamas nei sykio irgi nevaziavai ;) pritariu tam kas sake, kad jei dalyvaut - tai su tinkamom masinom, o ne kaip vw pakirmijusiais, aprudijusiais ir t.t.

Relaxas, ijunk relaxa. Nes tu kaip visada nepatenkintas ir piktas ant viso pasaulio, bent prisimeni save tikrai nuosirdziai nusijuokusio ir atsipalaidavusio su gera nuotaika?
As juk rasiau, kad man maziausiai reiketu apie tai rasyti ir nurodineti, as tik rasau paprasciausia tiesa ir viskas.

Del Juozo, tai gal zmogus labai tikejosi audi klubo pasirodymo, nes GALBUT audi klubas is kitu auto klubu, labiausiai girdimas? Ir tik zmogus nusivyle truputuka, tik su minciu issireiskimu jam sunkoka.

Jus atsipalaiduokit biskiuka, nusiraminkit. Gal kokios zoles jums reiktu uztraukt?

na va bent vienas protingiau mastantis žmogus yra jūsų tarpe, o kiti iškart pradeda rėkti: ką norim tą darom, neįdomus man tas paradas ir pan... jau senokai stebiu jūsų šiaulių temą, tai patys nemažai renginių esat suorganizavę,sudalyvavę ir manau esat vienas žinomiausių auto klubų šiauliuose, užtai ir buvo pasigesta jūsų, norėjosi jus gyvai pamatyt tokiam auto renginyje, nes ir pats prijaučiu audi, bei ne vieną jų esą vadeliojęs...
aišku gal kiek per smarkiai užvariau kad čia reikia skirstytis ir pan...sorry jei kas užpyko...
o kad kažkas minėjo, kad reikia gražių auto, kad reikia burnoutint ir panašiai, tai čia ne galios ir grožio renginys buvo, o tam kad parodyti kokios organizacijos veikia mūsų mieste ir pan. O be to ir pas jus yra gražių, prižiūrėtų auto, o ko daugiau ir bereikia..dar tie lipdukai ir vėliavos tikrai būtų padarę jus išskirtiniais iš visų kitų..
na nesudalyvavot tai jau ką padarysi, gal kada ateityje sulauksim jūsų ;)
peace ;)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4533: 2011 Rugsėjo 04, 10:31:05 »
Ka dariuksaksaksaksas mano tai mes zinom, dariukai pazystam mes tave visi ;)

Del parado, tai nemanau kad jis yra "kazkoks" paradas. Ir tikrai manau butu idomu isgirsti ka pasakys koordinatorius?
Taigi kaip jau sakiau, nors sau nemeluokit ;)

aivarai - kai busi cia vietoj - tada moralizuok. o kai esi uz tukstancio km, kartais jau graudziai juokingi tokie postringavimai. pats cia dar budamas nei sykio irgi nevaziavai ;) pritariu tam kas sake, kad jei dalyvaut - tai su tinkamom masinom, o ne kaip vw pakirmijusiais, aprudijusiais ir t.t.

Relaxas, ijunk relaxa. Nes tu kaip visada nepatenkintas ir piktas ant viso pasaulio, bent prisimeni save tikrai nuosirdziai nusijuokusio ir atsipalaidavusio su gera nuotaika?
As juk rasiau, kad man maziausiai reiketu apie tai rasyti ir nurodineti, as tik rasau paprasciausia tiesa ir viskas.

Del Juozo, tai gal zmogus labai tikejosi audi klubo pasirodymo, nes GALBUT audi klubas is kitu auto klubu, labiausiai girdimas? Ir tik zmogus nusivyle truputuka, tik su minciu issireiskimu jam sunkoka.

Jus atsipalaiduokit biskiuka, nusiraminkit. Gal kokios zoles jums reiktu uztraukt?

na va bent vienas protingiau mastantis žmogus yra jūsų tarpe, o kiti iškart pradeda rėkti: ką norim tą darom, neįdomus man tas paradas ir pan... jau senokai stebiu jūsų šiaulių temą, tai patys nemažai renginių esat suorganizavę,sudalyvavę ir manau esat vienas žinomiausių auto klubų šiauliuose, užtai ir buvo pasigesta jūsų, norėjosi jus gyvai pamatyt tokiam auto renginyje, nes ir pats prijaučiu audi, bei ne vieną jų esą vadeliojęs...
aišku gal kiek per smarkiai užvariau kad čia reikia skirstytis ir pan...sorry jei kas užpyko...
o kad kažkas minėjo, kad reikia gražių auto, kad reikia burnoutint ir panašiai, tai čia ne galios ir grožio renginys buvo, o tam kad parodyti kokios organizacijos veikia mūsų mieste ir pan. O be to ir pas jus yra gražių, prižiūrėtų auto, o ko daugiau ir bereikia..dar tie lipdukai ir vėliavos tikrai būtų padarę jus išskirtiniais iš visų kitų..
na nesudalyvavot tai jau ką padarysi, gal kada ateityje sulauksim jūsų ;)
peace ;)

cia gal tu mane vadini protingiau mastanciu? Biskiuka idemiau pasiskaitinek ir pamastyk, ar tokias zinutes rasantis individas gali ne tik, kad protingai mastyti, bet is vis, ar jis gali mastyti? Eidamas i foruma, kur susirinke vieningi zmones ir bando papusti pries visa ta gauja. Argi tai protinga?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4534: 2011 Rugsėjo 04, 11:05:11 »
non turbo? tai kaip tada su sraige jis vaziuoja? :O

trust me :D kaip ispis** :D o benzo sanaudos kam aktualios - legacy 10 - 11 benzo ( cia jau greziant ja pastoviai, outback - 11/12 benzo ( cia city rezimas ) ;) palyginimui foresteris nuo 2009 mieste 14 benziniuko ;) va ka reiskai 6 begiu cvt :)
pas outbacka deze gera mazesnes apsukos tai uzmieti gan normaliai su tuo 2.5 vaziuot galima

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4535: 2011 Rugsėjo 04, 12:51:12 »
manau esat vienas žinomiausių auto klubų šiauliuose
kam mums tie paradai kai ir taip mes žinomiausi :D
o šiaip jei rimtai. mano asmenine nuomone dalyvaujant parade reikia turėti ir ką parodyti. pravažiuoti vien su klubo vėliava apsiklijavus savo 'grabelius' lipdukais man labiau panašu į audifanų stilių.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4536: 2011 Rugsėjo 04, 12:56:40 »
Šiaulių klubo narių dėmesiui, balsavimas dėl naujojo koordinatoriaus.
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,137488.msg1080960.html#msg1080960
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4537: 2011 Rugsėjo 04, 13:52:43 »
zjbs bl :)
The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
Galima savo nuomone pareikst neoficialiai?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4538: 2011 Rugsėjo 04, 15:07:20 »
as sito ir tikejausi , kad isgirsim , tokiu klausimu  :D

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4539: 2011 Rugsėjo 04, 16:32:47 »
The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.

Šiaulių klubo narių dėmesiui, balsavimas dėl naujojo koordinatoriaus.
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,137488.msg1080960.html#msg1080960

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4540: 2011 Rugsėjo 04, 17:56:57 »
o šiaip jei rimtai. mano asmenine nuomone dalyvaujant parade reikia turėti ir ką parodyti. pravažiuoti vien su klubo vėliava apsiklijavus savo 'grabelius' lipdukais man labiau panašu į audifanų stilių.

ar Slimas turi dabar kokia audi?

Neprisijungęs Manvis

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4541: 2011 Rugsėjo 04, 18:01:36 »

ar Slimas turi dabar kokia audi?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,177.20.html

Neprisijungęs Ramintele

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4542: 2011 Rugsėjo 04, 18:20:04 »
kaip vėl reiks pradėt mokytis....;/ ?!?

Neprisijungęs remsiss

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4543: 2011 Rugsėjo 04, 19:40:49 »
visu aktyvistu kurie lankosi mm nuomone yra svarbi. Galite nuomone issakyti cia

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4544: 2011 Rugsėjo 04, 19:55:08 »
Bet jei tik vienas toks klausimas - dar mazai :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4545: 2011 Rugsėjo 04, 20:10:07 »

palauk kai baiksis savaitgalis , tada pasipils dar  :D :D  o dabar visiem krepsinis ir sekmadienis , tai forume nelabai aktyvus  :D :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4546: 2011 Rugsėjo 04, 20:15:37 »
ot per telika katik bajeri isgirdau ,

viena daktare uzdare kaskokia mociute i psikuske , o pati pajeme ir isnomavo tos mociutes chata  :D :D :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4547: 2011 Rugsėjo 04, 20:36:40 »
Aha, sita ir as girdejau katik :D Va taip biznis daromas.
Beja siandiena po ilgos pertraukos jusu mieste buvau, graziai susitvarke jus (y) Ir vairuotojai mandagesni nei paskui Panevezy (z)

:D

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4548: 2011 Rugsėjo 04, 20:39:41 »

palauk kai baiksis savaitgalis , tada pasipils dar  :D :D  o dabar visiem krepsinis ir sekmadienis , tai forume nelabai aktyvus  :D :D

Dariuksui pliusas uz zodi SAVAITGALIS, dabar mokinsimes raide G deti zodyje BAIGSIS.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4549: 2011 Rugsėjo 04, 20:46:13 »

Tavo asmenine nuomone tokia kaip golf-corado klubo, ten irgi jie su tokiom nuomonem kad i kluba turi eit tik kas persirenka motora 7 kartus per savaite , susizemina kad karteris vilktusi zeme, netamsina langu, ir uzsideda kuo platesnius ratus su dar kuo platesnem palangem, todel nenuostabu kad pas juos buvo ,yra ir bus klube berods tik kokie 7 golfai ir dvi corado  :-] , klubui pakanka mano manymu vien tvarkingos masinos, neapdauzytos, nesulankstytos, ir su svariu salonu , bei tvarkingu vairuotoju  ;) aisku cia tik pradzia , jei kas dar tobuliau, dar geriau....  Kas cia snekejo del atstumo kad i parada negalima 50km vaziuuot, tai jei ka pasat klubas susikviete net kitu miestu atstovus, buvo ir klaipedieciu, atleke, pravaziavo, vakare partyje pabuvojo visi  ;)   Pats irgi girdejau kalbu kad audi klubas tai tokius rimtus vaidina, bet net vienos masinos negalejo paleist reklamai ,kad tokie yra siauliuose  :) ... P.S tai buvo mano nuomone, su pasiulymais palinkejimas ir pasakymais kad neatvaziuoju i susitikimus o rasau - susilaikykite, laisva lietuva, laisva ir zodzio laisve forume   :)    Youtubej yra video viso parado, jei paziuresit renuku kluba, tai kad ir paleistumet pacias prasciausias masinas audi klubo varda atstovaut - butu geriau  :D nes is tu renuku vien xenonai i dangu
Nesakykit, butu grazu buve jei taip koks 20 audi masinu tvarkingu,nuplautu, su veliava, butu visi BMW krite akyse, nes berods ju daugiausia buvo
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 04, 20:49:28 sukūrė Shadow »