Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiaulių pokalbių tema  (Skaityta 998517 kartus)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
Re: Šiaulių pokalbių tema
« Atsakymas #4500: 2011 Rugsėjo 03, 09:38:50 »
dar nebaigiai mokslu  :V

Neprisijungęs remsiss

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4501: 2011 Rugsėjo 03, 09:43:18 »
dar nebaigiai mokslu  :V

tai, kad negaliu as be mokslu

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4502: 2011 Rugsėjo 03, 09:53:31 »
ka ismoksi ta ant peciu nenesiosi  :D

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4503: 2011 Rugsėjo 03, 11:06:54 »
mokykis mokykis, vistiek darbo negausi...  ;)

Neprisijungęs juozas

• Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4504: 2011 Rugsėjo 03, 12:52:15 »
na ką šiauliečiai "audistai" (net pirštai sunkiai judinasi kad jus taip pavadinti), GËDØ GËDÀ apsidarėte ir tiek, siūlau tuojau pat išardyti jūsų tokį "tipo" klubą ir nebeteršti audi vardo jums..
o kalba eina apie vakarykščių Šiaulių dienų paradą...negi buvo sunku susirinkti ir pravažiuoti per miestą ir pasirodyti, kad tokie esat??
buvo BMW, renault, honda, volksvagen, netgi pasatų klubas..
o kur jūs?? apsiš...... kaip reikalas manau, todėl geriau baikit savo tokią veiklą ir skirstykitės kas kur...

Pagarbiai,
Juozas
ps. važinėju su viešuoju...

Neprisijungęs remsiss

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4505: 2011 Rugsėjo 03, 13:10:57 »
is kur tok vailokas, b b d dejau ant parado, mes susirenkam ne del jusu o del saves juozuk. jei kas nepatinka vaziuok su troleibusu parade

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4506: 2011 Rugsėjo 03, 13:17:54 »
man tai ir visiskai dzin ant tro parado , yra musu ratas ir mes bendraujeme tame rate , o paradas lieka paradu jai nedalyvavome , tai gal ir nenorejome dalyvauti , o kas butu labai norejas dalyvauti tai butu ir dalyvaves , mes ir betu paradu retcikiais pasidarom pramogu smagesniu negu tie susikti paradai , ten tik tuscias pinigu laidymas ir jokio malonumo , kai reikia vaziuoti del kitu , as jai vaziuyociau , tai tik del saves , bet ne del kitu  ;)

taip kad juozai , geriau patilek nes tau tik ir tyleti o ne sneketi  :D

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4507: 2011 Rugsėjo 03, 13:30:10 »
hm... zinoma, man cia maziausiai kalbeti, bet juozas kaip ir teisus. Ir nemeluokit nors sau, tokiuose renginiuose reikia dalyvauti, ypac, kai siuo metu (kiek zinau), audi klubo nariu Siauliuose vos ne daugiausiai. Taigi...

P.S. Kodel niekas nieko neorganizavo?

Neprisijungęs remsiss

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4508: 2011 Rugsėjo 03, 13:36:38 »
hm... zinoma, man cia maziausiai kalbeti, bet juozas kaip ir teisus. Ir nemeluokit nors sau, tokiuose renginiuose reikia dalyvauti, ypac, kai siuo metu (kiek zinau), audi klubo nariu Siauliuose vos ne daugiausiai. Taigi...

P.S. Kodel niekas nieko neorganizavo?
klausk koordinatoriaus
idomu kiek pats vaziavai kai dar buvai siauliuose

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4509: 2011 Rugsėjo 03, 13:47:53 »
ir dar galiu pasakyti nevisi gali ir dalyvauti , na sakykim buciau norejas dalyvauti , tai man dabar del kaskokio parado trnktis 50km i viena gala kad ten pravaziuoti , nu cia jau apsurdas plius dar vienam masinoje , nuobodybe totali

o kad siauliose vos nedaugiause nariu , tai nereiskia , kad mes turimi visur lekti akis isdege  ;)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4510: 2011 Rugsėjo 03, 15:12:38 »
as manau kad dalyvauti kazkokiam parade ir rodyt visuomeniai audi marke po audi klubo simbolika, tai reikia turet tam tinkamas masinas, kazka idomesnio, grazesnio, o ne siaip rodytis su standartinem, kasdienem masinom, kurias zmones ir taip kasdien mato...  ;)
man tik idomu butu paziuret kokie ten pasatwagenai ir kitokie wagenai dalyvavo....  Oo)

Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs juozas

• Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4512: 2011 Rugsėjo 03, 15:32:01 »
na jo...neblogas jūsų mąstymas, ypač Dariaus...tai jeigu yra uždaras jūsų ratas, tai kam tada visi buriatės po ta Audi vėliava?? tada susirinkit paprastai kur bare, pagerkit ir viskas..kam dabar skelbtis, va mes atstovaujam audi klubą, kam tie lipdukai ant jūsų mašinų?? čia tam ir buvo tas renginys kad pasirodyti, pažiūrėti kokie klubai, organizacijos veikia Šiauliuose...
juniorui: kitus klubus atstovavo paprasti auto: volksvag-3, 4 golfai, pasatai-b2,b4,b5,b6..taip kad galėjot kažką sumastyti ir prie to pačio būtų buvęs neeilinis, kitoks jūsų mm...
na bet čia jau jums spręsti kaip atstovauti Audi markę ir klubą...

Sėkmės!! ;)

Neprisijungęs remsiss

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4513: 2011 Rugsėjo 03, 15:48:56 »
cia neuzdaras ratas visada laukiami visi prjauciantys audi. Niekas mums neuzdraus burtis po audi klubo veliava.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4514: 2011 Rugsėjo 03, 15:49:32 »
o vat cia jau mano mastymo tau tikrai nezinoti , nes tu manes nepazysti , o gal ir pazysti tik slepiesi po kitu vardu ir mums to nesakai  ;) :D

ir as savo pamastymus ir nuomone pasiliksiu sau kuri susije su klubu , ir ji tikrai nera tokia kaip tu isivaizduoji  ;)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4515: 2011 Rugsėjo 03, 16:40:08 »
Ka dariuksaksaksaksas mano tai mes zinom, dariukai pazystam mes tave visi ;)

Del parado, tai nemanau kad jis yra "kazkoks" paradas. Ir tikrai manau butu idomu isgirsti ka pasakys koordinatorius?
Taigi kaip jau sakiau, nors sau nemeluokit ;)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4516: 2011 Rugsėjo 03, 16:55:22 »
del kordinatoriaus palikim viska ramybeje , nes slimas kaip jau ir traukesi is si to (posto) ir bus renkamas kitas kordinatorius tik kaskaip nesigauna viskas greitai
kai bus kitas kordinatorius , gal tada viskas kitaip ir klostysis  ;) pagyvensim pamatysim  :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4517: 2011 Rugsėjo 03, 17:07:22 »

Del parado, tai nemanau kad jis yra "kazkoks" paradas. Ir tikrai manau butu idomu isgirsti ka pasakys koordinatorius?

aivarai - kai busi cia vietoj - tada moralizuok. o kai esi uz tukstancio km, kartais jau graudziai juokingi tokie postringavimai. pats cia dar budamas nei sykio irgi nevaziavai ;) pritariu tam kas sake, kad jei dalyvaut - tai su tinkamom masinom, o ne kaip vw pakirmijusiais, aprudijusiais ir t.t.

to juozukas: tau gal koks asmeninis skaudulys? ar kas?ne vien audi klubas nevaziavo tame parade, dabar lek per kitus forumus ir bandyk kitus sugraudinti ;) tegu vaziuoja tiem bmw su rwd ir visokie kiti modeliai su fwd kurie gali "burnautint" o audi parade kai dalyvaus, kai surasim daug modeliu kurie tikrai parad egerai atrodys ir daug asmenu, kurie pareiks nora, su graziom audi dalyvauti renginy. jeigu siauliu tema skaitineji, tai pas mus mieste dauguma quattro, tad mum tokios pakazuhos visiem zioplinetojams su "burnoutais" tikrai neiseitu.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4518: 2011 Rugsėjo 03, 17:09:12 »

aivarai - kai busi cia vietoj - tada moralizuok. o kai esi uz tukstancio km, kartais jau graudziai juokingi tokie postringavimai. pats cia dar budamas nei sykio irgi nevaziavai ;) pritariu tam kas sake, kad jei dalyvaut - tai su tinkamom masinom, o ne kaip vw pakirmijusiais, aprudijusiais ir t.t.

to juozukas: tau gal koks asmeninis skaudulys? ar kas?ne vien audi klubas nevaziavo tame parade, dabar lek per kitus forumus ir bandyk kitus sugraudinti ;) tegu vaziuoja tiem bmw su rwd ir visokie kiti modeliai su fwd kurie gali "burnautint" o audi parade kai dalyvaus, kai surasim daug modeliu kurie tikrai parad egerai atrodys ir daug asmenu, kurie pareiks nora, su graziom audi dalyvauti renginy. jeigu siauliu tema skaitineji, tai pas mus mieste dauguma quattro, tad mum tokios pakazuhos visiem zioplinetojams su "burnoutais" tikrai neiseitu.
Buvai, matei, kad pakirmije, aprudije ?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4519: 2011 Rugsėjo 03, 17:12:11 »
pernai buvau, nu man idomus poziuris zmoniu, kai pvz kai kurie gerokai pakirmyje buvo, bemvistai su suvirintais priekiniais buferiais, ar siaip masinos su kitu spalvu detalem ( matomai po remontu ). tu taip giliai i plaucius ir neimk, tavo golfo cia niekas nekisa ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4520: 2011 Rugsėjo 03, 17:26:13 »
Aš neimu,tiesiog jei būtumėt dalyvavę,tikrai nebūtumėt "pilki" buvę ,ta prasme būtumėt išsiskyrę iš kitų ,ir audiklubo lipdukai gražūs ,nežinau,kiek vakar žiūrėjau nei vienas klubas tokių akį traukiančių neturi...  Bent man pasirodė. Taip relax,sutiksiu,buvo ir pakirmijusiu ir aplankstytu, kiti patingejo net nusiplauti. Nors ir lijo, bet tai visvien keista su neplauta masina ten dalyvaut. Juozas cia tai i pievas,jei nesudalyvavai,skirstytis  :D neapykanta matyt žmogui dėl kažko. Nu o jei trumpai ir aiškiai dabar, tai turi šiaulių audiklubas tikrai gražių Audi ir nesakykit,kad reik bombint ruošt belekaip, Audi jau iš savęs graži ir nereikia afigienų ratų , piešt saules,traukinėt rankinį,kad ji dailiai atrodytų. Na nieko visvien,ne šiais,tai kitais metais sudalyvausit  :). Gal duok diev ir pas man 4 žiedai atsiras  :G :/
P.S. ir ko čia dabar pyktis, nesipykit  :) nu nesudalyvavo,nesudalyvavo, bus kitų renginių pasireikšt,ne dabar,tai žiemą,ne žiemą,tai pavasarį...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 03, 17:34:45 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4521: 2011 Rugsėjo 03, 18:10:52 »

Relaxas, ijunk relaxa. Nes tu kaip visada nepatenkintas ir piktas ant viso pasaulio, bent prisimeni save tikrai nuosirdziai nusijuokusio ir atsipalaidavusio su gera nuotaika?
As juk rasiau, kad man maziausiai reiketu apie tai rasyti ir nurodineti, as tik rasau paprasciausia tiesa ir viskas.

Del Juozo, tai gal zmogus labai tikejosi audi klubo pasirodymo, nes GALBUT audi klubas is kitu auto klubu, labiausiai girdimas? Ir tik zmogus nusivyle truputuka, tik su minciu issireiskimu jam sunkoka.

Jus atsipalaiduokit biskiuka, nusiraminkit. Gal kokios zoles jums reiktu uztraukt?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4522: 2011 Rugsėjo 03, 18:45:16 »
tai atsiusk kokios zoles nes acetonas jau pabodo, nebeveza  :)

Neprisijungęs gaisras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4523: 2011 Rugsėjo 03, 19:02:15 »
hm... kaip cia butu geriau, kad su kuo mazesne rizika? :D O siaip juk yra tasku ir siauliuose?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4524: 2011 Rugsėjo 03, 19:08:49 »
o kam mum pirkti , jai tu atsiustum lauktuviu , tai mum litai susitaupyti keli  :D :D :D