Cia vel kazkas norejo uzvest tema benze vs tdi... Draugelis pries pora dienu pasieme tokia kaip mano 2,8, gyva ji tikrai, viska, bet traukos galvojau kur kas ispudingiau tokia turi visgi 142, bet kad trauktu reik pasmaugt, sanaudos duju 15-16 normalliai vaziuojant,idejo duju baliona dideli (nes su mazu su tokia toli nenuvaziuosi) ,bagazines neber beveik,apie aparatura isvis ka begalvot, + dar ir susprogt gali
kur cia tserberi gerumas ?
Po kapotu begales laidu,zvaklaidziu, kely uzgesi ir nezinai ka tvarkyt, o tdi nereik zinot ten tu laidu,nes ... Nes jie tiesiog negenda
Nafik tokia c5 jei imt benza tai nebent 4,2 nes kam 2,8 imt tai jau tikrai geriau ta 81 pasicipavus vazinet ar 96
rekėjo tau su juo sustoti, o ne jausmiškai matuoti traukima, dizelis visada atrodis kad geriau traukia nes niutonu dagiau arba nuo aksčiau jie prasideda
O pas dyzeli nera gendanciu mazgu ? bmw dabar pakeite sankaba su smagraciu tai
, o uz ta pacia suma mano ex 200 isejo sankaba, wagner kolektorius, nauji laidai ir bla bla
As pilnai sutinku, kad dyzelis daug labiau sudaro ta "traukos" jausma, o tu su tuo 142 pabandyk sustot pvz is eigos, neissoksi nei metro i prieky
(aisku ne nuo 1000rpm startuojant
) o jeigu dar paemus turbo benza tai vieni vartai juodu dumu pypkiu megejam
)
P.S. Nenoriu relax izeisti, bet po visu modu tas tavo PD gan sunkiai nukosejo (kebulas, nu max du) super duper aro kupa, kuris varomas tepalu tada dar buvo
jei iš tikro su relaxu mes nepabandėm jo paskutinio max setupo, kai bandėm pas ji matuoklė kažką ne taip darė o po to jau tu nebent su juo važeva
Jei butu stock pas tave domai, noreciau pamegint jegas
kam stock daba pas jus panašiai AG turėtų būti tai galite ir bandyti beveik lygiom salygom
s4 c4 idetas cipas(200lt), tai e60 530d cipuotas laikesi tik iki 120km/h, abu startavom nuo 60km/h
1.9 nezinau ka turi det, kad bent ta e60 dagintu
Jeigu linas pasileis kuparika su didesniu IC ir hibridu + remapas, o tai nekainuos 1keuro, idomu bus pamatyt koks 1.9 gales jy pastatyt i vieta
skai reikia jam daryti remapa ?
Okey,dokey, a4 1,9 tdi 96kw vs a4 1,8T 110kw, who ?
Kiek man teko su passaciuku sustot, viena kart su pazystamu, tai pakroviau ir gan nekudai tam 110kw
O pasratas uz a4 dar ir sunkesnis manau + ir ratai pas ji 15 buvo pas mane 16,nors cia nedaug ka keicia
iki kiek greičio begėjaisi ?
man atrodo tiesiai lekt geriausia butu elekromobiliu
arba isvis kokiu atominiu kuru
lemane audi paleido tdi vaziuot vadinasi valina tas dyzelis
reklama, didesni pardavimai, didesnė rinkos dalis ir t.t.