Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renginys "Šiaulių dienos 2014" motorizuota kolona, Audi klubas  (Skaityta 32864 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Pakūriau atskirą temą tam, bus lengviau, taigi, jau kaip dauguma žinot kasmet Šiaulių miestas turi renginį "Šiaulių dienos", renginio metu vyksta motorizuotos kolonos pasirodymas. Audi klubas taip pat vyks, norinčių turime, nesvarbu daug, nedaug susirinks, bet pasirodysim  (y) Viskas vyks Rugsėjo 12 dieną, 16.40 O mes (su Audi automobiliais) renkamės 16.10 Šiaulių arenos (sporto) aikštelėje, nuo ten judėsimie visi draugiškai į koloną. Kas nespėsite, kažkokių neaiškumų, ar ko mano, ar nespėsit mano tel. nr.: 86nulis83šeši065.  Mūsų eilės numeris- 20, kiti informaciniai failai žemiau mano poste. PERSKAITYKITE.

Kviečiam aktyviau, registruokitės, svarbiausia sudalyvaut, nusiplaut mašinytes ir šypsotis  ;) :D Parodykim, kad yra toks klubas  (y) . Manau nebus nuodėmė, jei pasiūlysit ir pažįstamiems su gražiomis, bei tvarkingomis Audi sudalyvauti kartu :) .

Dalyvaujantys žmonės:
Zuzu (Audi A6 C5 Avant)

Extrem-man (Audi A4 B6 Avant)

TDINerukas (Audi B4 Avant)

Karolis080 (Audi A6 C5)

Vikis (Audi A6 C5 )

JuStux (Audi A6 C6)

Audiobahn (Audi A6 C4 Avant)

Donatello (Audi A4 B5 Avant)

Manvis (Audi A4 B5 Avant)  (ant klaustuko, jei spės nusidažyt :D )

britva (Audi Coupe, arba A6) (ant klaustuko)

Tserber (Audi 100)  (ant klaustuko)

Mindaugas (Audi A4 B7)

Nerijus (Audi A6 C6)

Kovalskis

Monika (Audi A6 C6)

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 11, 12:26:41 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Taigi, informaciją gavau, reiškia ankstinsim laiką, kad visi kartu nujudėt, šiaulių arenos aikštelėj rinksimės 16:10. MŪSŲ EILĖS NUMERIS- 20 Jei kam kas nesigaus, skambinkit man, atlėksit tiesiai į koloną. Štai atsiūsti failai: (iš viso 3 failai, atkreipkit dėmesį )
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 10, 21:54:23 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Ernis29

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Reiks anksciau atlekt, kad nepusinet. Pamatysiu daug audyciu, ten ir prisitrinsiu :D P.S. Kalbejot, kad su CB busit, kokiu kanalu kalbesit?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tai jauciu 19 FM bangom  :V bent pries kazkiek metu pamenu tuo kanalu visi kalbedavo  :D

Neprisijungęs extrem_man

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
Po renginio tiesiai pas žmonas cepelinų valgyti?;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Yra visokių minčių šiaip, lėkti visiems audistams į "smakų smaką", buvo pasiūlymas į "žariją" , dar pasiūlymas tradiciškai cancanas :D Galvokit visi, visų nuomonės svarbios, o galutinai manau vietoj susirinkę nuspręsim, nes pagrinde visvien visi bus mieste, vaikščios,vietų manau daug kur bus  :V

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
dėl didelės kolonos gali būt bardakas 19FM kanale, gal prie arenos susirinkę nuspręsim kokį kitą kanalą naudot  :think:
PO oficialios dalies būtų šaunu visiem kolonoj pravažiuot užmiesčiu, kad ir į smakų smaką, plūgo brolius ar žariją (+)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
dėl didelės kolonos gali būt bardakas 19FM kanale, gal prie arenos susirinkę nuspręsim kokį kitą kanalą naudot  :think:
PO oficialios dalies būtų šaunu visiem kolonoj pravažiuot užmiesčiu, kad ir į smakų smaką, plūgo brolius ar žariją (+)
Arba baika visai būtų ir į tą ginkūnuose jei ką, nu žinai ten.. (y)

Neprisijungęs Vikis

• Įrašai: 606
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
aha i grafaites svetaine, ryt paskambines gal pramusciau mum ten dideli stala jeigu nuspresim ten vaziuot

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
O gal iskart ir padaryk rezerva... Ar smaku smake ? Smaku smake da masinas butu kur pafotkint

Neprisijungęs Ernis29

• Žiūrėti profilį
Kiek ta didele kolona bus? 50 masinu? Krc ant koki 15.30h atleksiu i arenos kiema. P.S. Tai bus dar kazkas su S klases auto?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
Kiek ta didele kolona bus? 50 masinu? Krc ant koki 15.30h atleksiu i arenos kiema. P.S. Tai bus dar kazkas su S klases auto?

:D bmw fan'ai 30 masinu kiek girdejau paruose (8-)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tai kas is tu bmw, facebooke maciau beleka kviete, is gatves, man nei kiek nepamoina lekt, visi savi vaziuosim, kurie zinom kas tas per dalykas audi klubas, o ten leks bile bmw ir tiek, kazkokia nesamone 3 grupes vieni bmw klubo forumieciai,kiti fanai, kiti dar kazkas, ka zinau..  :D

Neprisijungęs Ernis29

• Žiūrėti profilį
Tai kas is tu bmw, facebooke maciau beleka kviete, is gatves, man nei kiek nepamoina lekt, visi savi vaziuosim, kurie zinom kas tas per dalykas audi klubas, o ten leks bile bmw ir tiek, kazkokia nesamone 3 grupes vieni bmw klubo forumieciai,kiti fanai, kiti dar kazkas, ka zinau..  :D
bicelis is bmw fanu. siaip jo ten idomiai kazkaip susidiriguos jie :) bet man dzin. Šiaip as nesu audi klubo narys, tiesiog man tokie susiburimai patinka. Gal kas uzmes lipduka audi klubo ant bagazines :V

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Esme yra dalyvaut. + Geriau maziau, bet visi normalus, su kuriais ir po visko galėsim pasisedet, nei prisikviest iš gatves pilna ir paskui issiskirstyt.. Stengsiuos ir as anksciau prilekt jei tik iseis tada prie arenos. Ir CB reik nepamirst uzsidet  :V

Neprisijungęs Kovalskis

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
Ziuriu vienintelis su bulkike ir vaziuosiu:) Tai pries 4 daugmaz ir renkames ane?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Siaip 16,10 kaip ir parasiau renkames, bet jei biski anksciau suleksit, palauksit, blogiau nebus.

Neprisijungęs TDINerukas

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
bandysiu ir as cb Isimest, ir neveluoti :)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

juk Karolis prisegė motorizuotos kolonos dalyvių sąrašą, neskaičiavau kiek ten tr priemonių, bet tikrai nemažai.
žiūrėsim kiek ten užtruksim, likus kokiai valandai iki smakų smako tada pasiskambinsim ir užprezervuosim stalą (+)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Oras subiningas biski  :A jauciu ir palasnos biski.. Nu bet dzin tas oras.. Va gerkle pasigydziau biski, eisiu ant zelionkes racija montOt  (y)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Oras subiningas biski  :A jauciu ir palasnos biski.. Nu bet dzin tas oras.. Va gerkle pasigydziau biski, eisiu ant zelionkes racija montOt  (y)
aha CB labai pravers jeigu lietus lis nereiks langą atsidarius šūkaut ir žiūrėt kaip vanduo bėg ant langų valdymo knopkių :D
ir ypač kai nuo arenos važiuosim į gegužiukų Lukoilą (+)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
gerai kad toks oras, neiššiskirsiu su savo nenupoliruota ir neblizgančia mašina iš jūsų (+)

Neprisijungęs Ernis29

• Žiūrėti profilį
Nelys, bus ciki tas oras :) CB jau ideta. Uz pusvalandzio reiks iki darbo palekt, tai isijungsiu 19fm, gal koks audi klubo zmogus tars sventa zodi :), apie 8km traukia pas mane, turetu uztekt :D

Neprisijungęs Ernis29

• Žiūrėti profilį
juk Karolis prisegė motorizuotos kolonos dalyvių sąrašą, neskaičiavau kiek ten tr priemonių, bet tikrai nemažai.
žiūrėsim kiek ten užtruksim, likus kokiai valandai iki smakų smako tada pasiskambinsim ir užprezervuosim stalą (+)
Tai kad tas sarasas nera labai didelis, gal daug ko neirases. Pvz kaip manes, as dalyvausiu, o sarase ner manes. Is bicelio suzinojau, kad BMW bus apie 90 masinu.