Biesas ,o tas galioja tik ant veskiu?pas mane pwz ant c4 93m 2.6q kazkas yra.Pwz apsisukinejant,arba isvietos pilnai susukus vaira ir pajudant bet tai jauciasi tik ant asfalto,ant zoles nieko. Tai jauciama stipri vibracija,kaip tai paaiskint?
pasikartosiu ir as situo klausimu..nesenai nusipirkau A6 C4 Q ir kaip pirmoji mano qvatrine ji mane gasdina su taja vibracija apsisukinejant..esme tokia, kad ant asfalto pilnai susukus vaira apsisukinejant jauciasi vibracija..vibruoja visas automobilis, kaip per tarka eitu..(pas mane automatas) jei apsisukinejama neduodant gazo, tada vibracijo nesijaucia, o jei spaudi gaza, tada tarkuoja kaip reikiant ir kuo daugiau gazo, tuo stipresnis vibro (galima butu lygint su vibro skiriamosiom juostom, ant kuriu uzleidus rata jauciasi vibro automobilyje)...padangos vienodos..nesuprantu ar "pratempineja ratus", bet manau, jog pratempinejant ratus jaustusi, kad jie prasitempineja, o ne automobilis vibruoja kaip mobiliako vibro skambutis...gal as klystu..info forume apie tai nerandu, tik vat kolega vytiokx paminejo tokia pat beda, tik nieks nieko nepaprotino..gal kas kokiu minciu pazers?