Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos apie valdymo ypatumus ir būdus, sistemą.  (Skaityta 153628 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Cia 4 ratu vairavimo sistema...   :) O del gerlamento, tai neaisku kas cia per cempionatas kur tas subarikas vaziuoja. WRC tokiu bajeriu lyg ir nera, bet niekur neparayta, kad cia wrc....
tai, kad parasyta  :D
bl... jo..  :-]

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
neissipisinek... kiek teko ziuret video tai neteko matyt, kad ratai tokia eiga tureta + varzybu reglamentas neriboja to reikalo ?
gal biski burna issiplauk ir maziau imk viska i plaucius

Butinai, bet pirma tu smegenis :) lyg ir normaliai paklausiau, o tau iskarto knieti kazkoki sarkazma numest...

kaip paklausei, taip ir atsakiau :) Kazkokie visi pikti palike pastaruoju metu...

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
nu nei vienam wrc video neteko kazko panasaus matyt.. idomu gal del siauru ratu viskas taip vyksta.. galvojau atsiras sviesuolis, kuris paaiskins sita stebukla ir zemiska jo kilme :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
kokiu dar siauru?  :E  sakau, gi kad vairuojasi visi 4 ratai....  nieko cia naujo nematamyto ner ;)
PVZ:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Man rodos komementarų nereikia daug čia..... Šiandien ryte....
moralas toks: vaikai nesidrąskykit, arba tą darykit su protu nes paskui su quattro iš griovių ištempinėt turiu

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Man rodos komementarų nereikia daug čia..... Šiandien ryte....
moralas toks: vaikai nesidrąskykit, arba tą darykit su protu nes paskui su quattro iš griovių ištempinėt turiu

Pro prieki ramiai išvažiaves būtų, o draskytis tegu draskosi, tik tam labiau pritaikytose vietose.

Neprisijungęs essential

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Jei galetu pro prieki isvaziuot tai manau butu isvaziaves, situacija tokia kad E30 ne quattro, ir atkreipk demesi i galini rata, kaip uzpakalis auksciau stovi, o pas e30 rura labai lengva todel speju ratas slifavo tiesiog leduka ir jokio tolko, gal jei butu kokie 2-3 zmones ant bagazines atsisede tai but pajudejus..  ;)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
tau cuju nebuvo net ko tempt cia :D

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
Jei galetu pro prieki isvaziuot tai manau butu isvaziaves, situacija tokia kad E30 ne quattro, ir atkreipk demesi i galini rata, kaip uzpakalis auksciau stovi, o pas e30 rura labai lengva todel speju ratas slifavo tiesiog leduka ir jokio tolko, gal jei butu kokie 2-3 zmones ant bagazines atsisede tai but pajudejus..  ;)

Jasna, labai žiauri situacija kai arklių kaimenė nerimsta o čia tas ratas vienas pasikėles :D

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
o quattrinei,tai be problemu butu isvaziuot :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
:D išvažiuot be šansų buvo. kitas ratas buvo gražiai pats sau duobę pasidaręs, o reduktorius ne lsd. Na ištraukinėt vargo nebuvo, silkė susiskersavo pagal įtempimą buksyro ir pirmyn.
Pro prieki ramiai išvažiaves būtų, o draskytis tegu draskosi, tik tam labiau pritaikytose vietose.
Na aš pats tuomet priekyje sėdėjau, tai apie pritasikytas vietas mūsų kaime nėra kalbos, o drąskytis reikia su protu. O jau nuo pat išvažiavimo man aišku buvo kad panašiai baigsis kelionė. Paskui pėdinom iki namų mano auto pasiimt :D
Ten fotkėse gal nesimato, kad ten užpūstytas griovys buvo...

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Kaip valdote savo Q ziemos metu puriame sniege graziame 45 % posukyje kad tolygiai graziai padaryti sonini slydima? Gal kas tehnika kokia ivaldes? As kiek su savo pastebejau tai uzsimeti pries posuki ir spaudineji gaza reguliodamas tolygu slydima, ar visi taip darot?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
na masina valdoma vairu ir gazu. kuo sukibimas geresnis ir/arba variklis silpnesnis - tuo labiau masina valdoma vairu ir atvirksviai - kuo kelias slidestis ir/arba kuo galingesnis variklis masina valdoma daugiau gazu nei vairu.

pagrinde ir naudoju antraja technika (labiau gazu valdau nei vairu).

tolaiu yra masinos "nuplesimo" technika. visa juk esme atimti is ratu sukibima - o tai galima padaryti ivairiai: blokuoti ratus spaudziant kartu gaza ir iminant sankaba ir ratam pradejus ciuozti vienu metu atlleisti stabdi ir sankaba; uzskersuot spaudziant gaza; perspiriant sankaba; traukiant rankini (tuo atveju jeigu skersai iveikiant posuki reikia letinti greiti); is inercijos (audinem praktiskai netinka, nes priekis pabega :( );  viska naudoju priklausomai nu situacijos, bet pagrinde uzsistatau is gazo ir daugiau vairuoju automobili gazu nei vairu.

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
as tai nedaznai vazineju ,bet kai vaziuoju vadovaujuos antru variantu kazkaip geriau man gaunas taip .ka galiu pasakyt tegu pavydi tie kurie quattro neturi ir ypac ziema :)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
man antras varijantas ir labiau patinka davei gazo ir aini skersas ziuri kad jau perdauk skersa uzmeti atleidi gaza ir tiesinasi pati draugai kurios pavezinu tai visi pavydi ir sako ne nu kiek duoda gazo taip ir vaziuoja kur as noriu o nekur masina nori :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
nuo slidumo priklauso variantas, nes pvz kai vaziuoju su 2.2 tq - perspirineju sankaba....

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
vakar klp invalidu aikstelej davemes as ir giedrius ,geras soninis slidimas ir igudziu tobulinimas

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Duodi posūkyje gazo, užsimeta galas, ir jei priekis klauso, tai palaikai gazu tą skersumą, o jei ne numeti gazo biškį ir vėl tolygiai pakeli kad priekis įsikabintų. Reik dėt balastą gale... :D

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
ar juntamai ženklus skirtumas ant labai slidaus paviršiaus su veikiančiu abs ir su neveikiančiu? Nes pas mane kai dabar neveikia,tai tiesiog yra du laisvi difai,kaip suvokiu  Oo)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kalbam apie 4 quattro kartą?

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Duodi posūkyje gazo, užsimeta galas, ir jei priekis klauso, tai palaikai gazu tą skersumą, o jei ne numeti gazo biškį ir vėl tolygiai pakeli kad priekis įsikabintų. Reik dėt balastą gale... :D

numetant arba blogiau - visiskai atleidziant gaza, (arba jau visai blogai stabdant) ir stengiantis pagaut prieki reikia buti atsrgiems, kadangi labai daznai "perspjauna" masina ir apsuka i priesinga slydimui puse. aisku tai labiau bmw harekteringa, bet kvadravykam irgi taip buna, maziau, bet buna.

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
Kažkaip edl reik išprašyt, labai kaladėlės dyla ir stabdžiai labai užkaista, kaži be jo irgi taipat driftint eitusi?

Vakar kaune prie molo iki 2 val. nakties visi iki apsivėmimo (be) (be) :G :G suko saules, driftas apie du stulpus super atrodo, vienu metu net 6 mašinos važiavo.
Geriausi vaizdai tai su Q, nes su galu nepaima greičio arba apsisuka arba sustoja, o Q tai tik draskosi skersa visa.

Sukausi ir aš, tik paskui stabdžiai smirdėjo :(

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
o sankaba nesmirdejo ?

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
o sankaba nesmirdejo ?

Nuo ko sankaba???, įjungi 2 bėgi ir psio, gal karta buvau nuspaudes sankaba, bet tai ko ji čia smirdės?

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Kazkada riesdamas saule pajauciau sankabos kvapa , bet gal apsigavau