Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos apie valdymo ypatumus ir būdus, sistemą.  (Skaityta 153551 kartus)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
jei nera tada jau turi mokytis mokytis mokytis :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
posukiams iveikti as naudojam tik brutualia variklio jega, quattro ir savo gebejimus, jokiu elektroniku, kitaip jautiesi biski nevykeliu  :D

• Žiūrėti profilį
Cia kiekvienam savo,zinai esp yra jos neismesi,kai reikia ir nori isjungi ja ir gali pasisgalynet,o man vaziuot svarbu saugiai,o nesimaivyti pries visokius pacukus,kad turiu quattro,kiaura kamina,ir moku slyst kaip kregzde.. (h)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
jo.. visi nevykeliai kas iperka naujesnes masinas ? :D

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Cia kiekvienam savo,zinai esp yra jos neismesi,kai reikia ir nori isjungi ja ir gali pasisgalynet,o man vaziuot svarbu saugiai,o nesimaivyti pries visokius pacukus,kad turiu quattro,kiaura kamina,ir moku slyst kaip kregzde.. (h)
nesakau kad esp blogai, gerai ir dar kaip, tik blogai kad pas naujas masinas ji nevisada issijungia pilnai del zmoniu saugumo

• Žiūrėti profilį
Tai tada nesupratau,del to tavo nevykelio?  :) tipo jei yra esp tu nevykelis,ir tai reiskia kad nemoki pasipikeruoti?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Tai tada nesupratau,del to tavo nevykelio?  :) tipo jei yra esp tu nevykelis,ir tai reiskia kad nemoki pasipikeruoti?
esme tame, kad man quattro ne kasdienine masina kurioj turi buti prigrusta saugumo priemoniu kurios mane saugotu nuo visko, masina naudojama pramogai palakstymui, pasisukinejimams ir pan. man nereikia jokiu elektroniku, o del to nevykelio, tai pajuokavau, gi sypsenele uzdejau  :D neimk i galva  ;)

• Žiūrėti profilį
Kaip tai quattro nekasdienine masina? :D Sutinku jeigu jinai ryja 20litru,nekasdiena isvaziuosi,bet jeigu koks 1.9tdiq? tai kodel gi ne?  :)nesutinku su situo. 8:8

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Kaip tai quattro nekasdienine masina? :D Sutinku jeigu jinai ryja 20litru,nekasdiena isvaziuosi,bet jeigu koks 1.9tdiq? tai kodel gi ne?  :)nesutinku su situo. 8:8
as sakiau kad MAN ir dabar, o ne apskritai, o kai turesiu tdi, bus kasdienine  :D

• Žiūrėti profilį
benzinui ir dujos gerai  :)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
kaskada ABS skaitesi navarotas, dabar net paprasciausias kibiras yra su ABS ir turbut masinos be abs jau gaminti europai negalima... esp irgi kazkada buvo navarotas, dabar uz poros metu bus negalima gaminti (jau priimtas sprendimas )  masinos be sios sistemos, kad uztikrintu eismo dalyviu sauguma. 201x - ieji - benzinas yra nelegalus ir jo galima gauti tik juodojoje rinkoje, pagaminama masina kuria....... draudziama vairuoti (del saugumo) :D

cia tik šaržas :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
n..... Nesikeikus.... Šiąnakt apie 3-4 ryto pasniguriavo nemažai. Jausmas geras. Kieme quattro stovi, lauke sninga, o aš kaip genys prie projekto pernąkt sėdžiu. Jau baiginėju ką turėjau padaryti, žiūrėk jau gatvės pilnėja ir sniego nelieka. Kur gyvenimas? :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Išlindau iš univero, neištvėriau. Visgi nekasdien pasninga, patirpsta ir pašąla ;]

Galiu sakyt kad pirmą kart buvau su quattro tokiom sąlygom. Žo, viskas kaip ir įsivaizdavau, priekis nešasi lauk posūkiuose dėl netinkamo greičio, o galas dėl netinkamos akseleracijos. Nu arba tinkamos. Gaila kad labai aš ten kukliai, vos vos, ir dėl to kad kol grybauju nesinori erelio vaidint (kad erelizmas nepasibaigtų kokiame medyje), o ir šiaip jau eismo buvo, tai nevisur galėjai prasinešt, o jei ir jo arti nėra tai nesinori kad vietinių akys matytų, nes čia betkokia kaina vengiu dėmesio dėl atitinkamų priežaščių. Na užteks teisintis. Kitą kart reikės lėkti naktį aikštelėn, kur yra prie pat namų.

Šiaip jau smagu, nors ir labai kukliai, bet mokausi...... Kažkaip nenorėčiau į fwd sėst dabar.

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Išlindau iš univero, neištvėriau. Visgi nekasdien pasninga, patirpsta ir pašąla ;]

Galiu sakyt kad pirmą kart buvau su quattro tokiom sąlygom. Žo, viskas kaip ir įsivaizdavau, priekis nešasi lauk posūkiuose dėl netinkamo greičio, o galas dėl netinkamos akseleracijos. Nu arba tinkamos. Gaila kad labai aš ten kukliai, vos vos, ir dėl to kad kol grybauju nesinori erelio vaidint (kad erelizmas nepasibaigtų kokiame medyje), o ir šiaip jau eismo buvo, tai nevisur galėjai prasinešt, o jei ir jo arti nėra tai nesinori kad vietinių akys matytų, nes čia betkokia kaina vengiu dėmesio dėl atitinkamų priežaščių. Na užteks teisintis. Kitą kart reikės lėkti naktį aikštelėn, kur yra prie pat namų.

Šiaip jau smagu, nors ir labai kukliai, bet mokausi...... Kažkaip nenorėčiau į fwd sėst dabar.
Cia visiem tas pats  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
as dar su mielo noru i rwd sesciau. ir sedu menkiausiai progai pasitaikius :D

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
o apie skerso statyma pries posuky tai turejot omenyje ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=NecXsDfoJ2Y

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
 :O :O :O :O kai nenormaliai. Biesai moki taip? :D

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
NU gal nesusije su quattro, bet AWD. Ziurekit nuo 39 sekundes, negi subariko galiniai ratai turi tokia didele eiga ? ar cia jau kazkas burta ?
http://www.youtube.com/watch?v=v5nQdfzAX1Y&NR=1&feature=fvwp

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
NU gal nesusije su quattro, bet AWD. Ziurekit nuo 39 sekundes, negi subariko galiniai ratai turi tokia didele eiga ? ar cia jau kazkas burta ?
ne, ralyje visi su stock masinom vazineja :-]

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
neissipisinek... kiek teko ziuret video tai neteko matyt, kad ratai tokia eiga tureta + varzybu reglamentas neriboja to reikalo ?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
neissipisinek... kiek teko ziuret video tai neteko matyt, kad ratai tokia eiga tureta + varzybu reglamentas neriboja to reikalo ?
gal biski burna issiplauk ir maziau imk viska i plaucius

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Blem kaip taip gala užstatyt? :), man jau baisu ant žvyro vos ne tiesiai nueina :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Cia 4 ratu vairavimo sistema...   :) O del gerlamento, tai neaisku kas cia per cempionatas kur tas subarikas vaziuoja. WRC tokiu bajeriu lyg ir nera, bet niekur neparayta, kad cia wrc....

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Cia 4 ratu vairavimo sistema...   :) O del gerlamento, tai neaisku kas cia per cempionatas kur tas subarikas vaziuoja. WRC tokiu bajeriu lyg ir nera, bet niekur neparayta, kad cia wrc....
tai, kad parasyta  :D

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
gal biski burna issiplauk ir maziau imk viska i plaucius

Butinai, bet pirma tu smegenis :) lyg ir normaliai paklausiau, o tau iskarto knieti kazkoki sarkazma numest...