Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos apie valdymo ypatumus ir būdus, sistemą.  (Skaityta 146820 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Mano pirmieji įspūdžiai:
kadangi dar tecninė būklė nelabai leidžia bandyti naujajį pirkinį visu pajėgumu, tai tenka apsiriboti keliais akseleracijos ir sukibimo testais. Labai nustebino tai, kad stovint ant žvyrkelio ir sukėlus apsukas iki 3000rpm paleidus sankabą (nevisai piktai) ir tada jau spaudžiant daug mašina rauna iš vietos praktiškai neprasisukus ratams. Juk esu 100% tikras kad golfas ten tokiom sąlygom būtinai užsikastų, ir gerai užsikastų (nesvarbu kad pas jį 1,8 55kW), o kokia huligankė kad ir 2,0 ten irgi būtų padarius 3-4 galinių ratų apsisukimus vietoje. Varomų ratų pas audi dvigubai daugiau, sukibimas turėtų būt dvigubai didesnis. O nėra taip, kad pasissuktų ratai dvigubai mažiau. Jie prasisuka žymiai mažiau, gal 5 kartus... Negi čia jos didesnė masė tiek duoda? Ar kokios jėgos? Jau nekalbant apie asfaltą... Beje čia viskas ką rašiau yra rovimas tiesiai, nesusukus ratų.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
negali vesti tiesiogines proporcijos sitoje vietoje, cia kaip ir su garso decibelais 85 db triuksmas yra visai normalus o 120 gali sukelti skausma, nors skaitine israiska jis nera net dvigubai didesnis....

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu tokią problemą - Audi 80 quattro 1984 metų trūko priekinė spyruoklė :/ kol kas rasti spyruoklę iš tokios pat mašnos nepavyko, gal žinot ar nuo FWD kartais netiktų?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
priekis nesiskiria ;)

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
O tarkim 2,2, 2,0 ar 1,8 skiriasi? Aš turiu nuo coupe 1,8 gal jos tiktų? :V

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
O tarkim 2,2, 2,0 ar 1,8 skiriasi? Aš turiu nuo coupe 1,8 gal jos tiktų? :V

tiks, tik gali priekis labiau sukrist.. nes spyruokliu kietumas skirsis.. anyway - bandyk ir matysi

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taigi dar būdamas naujokas su q dar nesuprantu kaikurių dalykų :)

Kodėl kai važiuoju žiedu man bene visad cypia priekinės padangos. Nekalbu apie didelius greičius, bet su fwd ir rwd, kiek pamenu, to nebūdavo. Kiek girdžiu tai iš priekio cypia pastoviai, negi jin ten man understeerint bando? Ar padangos tiesiog ne tos, gal tai nieko bendro su quattro neturi? Turiu omeny tai, kad nesijaučia kad neštų į šoną, bet va tas cypimas prakšikai kas kart girdis.
Automobilis audi 200 quattro, 2 karta

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
o suvedimas norma?

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
man buvo taip kai suvedimo nebuvo :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ne nu p.... Prieš išvažiuojant susivedžiau gi. Nenorėčiau tikėt kad blogai suvedė :V

drunkenmaster

• Svečias
Pabandyk sukeisti priekinius ratus su galiniais (ismatavimai gi turetu buti vienodi). Pas mane irgi taip buvo, sukeiciau ratus ir cypimas dingo... porai savaiciu, kol ir kitu padangu nesudroziau :V Jeigu nepades tai greiciausiai understeer'ina ?!?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pabandyk sukeisti priekinius ratus su galiniais (ismatavimai gi turetu buti vienodi). Pas mane irgi taip buvo, sukeiciau ratus ir cypimas dingo... porai savaiciu, kol ir kitu padangu nesudroziau :V Jeigu nepades tai greiciausiai understeer'ina ?!?
Matai, aš kai prikau jas, pirkau naudotas. Jų gamintojas, modelis ir išmatavimai vienodi visiškai :) Bet vienos senesnės, kitos naujesnės, nu tipo ne iš to paties komplekto, vienos made in germany, kitos made in spain... :)

drunkenmaster

• Svečias
Pas mane irgi panasi situacija buvo. Pirkau devetas bet visos vienodos ir mesos pakankamai daug like. Is pradziu vaziuojant greiciau ziedu viskas normaliai buvo, po keliu priekines jau pradejo cypti vaziuojant tuo paciu greiciu ir biski jautesi understeer'as. Tada paziurejau, galines maziau nusidevejusios ir sukeiciau ratus. Kaip jau rasiau, reikalai pasitaise, bet neilgam :( :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
manyciau suvedimas kaltas :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai iki žiemos man su herovu suvedimu važinėt  :V

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
as tai sakyciau, kad cypimas ir nuo padangu priklauso  :V

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
sveiki,norejau paklausti del zieminiu padangu.zinau kad dar anksti,bet kaimynas pasiule tikrai mazai naudotas michelin primacy alpin 3,ismiera 195 60 r16.vienos kaina 280lt,kaina manau padori.taciau kaip del protektoriaus?turejau pilnai restauruotas su arklisku protektoriumi,jega buvo.tik va esant pliksalai nekokios,jos daugiau sniegui.kokios padangos pasiteisino labiausiai vazinejant su quattro?gal pirkt kokias kitokias rudeni ir sipuoti jas?ka manote?ziema vaziuoju ten kur sniego iki duru  :D bet norisi kad ir vazinejant apsalusiu asfaltu valdymas butu neblogas.aciu

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
dar prie to pacio,pas mane buvo pernai 205 55 r16.manau jog geriau siauresnes,bet vat aukstis skiriasi,vadinasi ir spidas meluos.0,5 daug reiskia.noretusi jog mano audi butu aukstesne,nesinori pirkt nauju spiruokliu,zinau jog seniau dedavo i spiruokles guminius ziedus,taciau ar tai pasiteisina?

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
205 ziemai perplacios :) o tu michelinu kaina tai kosmosas mano akim. Teko pas viena prekiautoja apziurinet ziemines padangas kur protektorius lankstosi be didesniu pastangu su pirstu :) Ziemai rinkciausi tik tokias, uz komplekta r16 norejo berods 1000lt.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
205 ziemai perplacios :) o tu michelinu kaina tai kosmosas mano akim. Teko pas viena prekiautoja apziurinet ziemines padangas kur protektorius lankstosi be didesniu pastangu su pirstu :) Ziemai rinkciausi tik tokias, uz komplekta r16 norejo berods 1000lt.

Ne per plačios :P Pas mane orginaliai 235/45 R17 žieminiai ir jokių bėdų :)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
bet manau tavo a6 su tarkim 195 judetu greiciau :)

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
aisku,vadinasi neskubesiu.rudeni apsiziuresiu.paklausiau del to jog maniau jog tie michelinai neblogi butu pagal kaina.paskaitinesiu foruma rudeniop,gal bus kokia temele apie padangas,ju privalumus ir minusus.aciu uz info.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
bet manau tavo a6 su tarkim 195 judetu greiciau :)

Neuždėčiau tokių :P :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
su tokiom LT žiemom  ateinančią žiemą pereinu nuo R15 195/60 ant R16 205/50  :D

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
su tokiom LT žiemom  ateinančią žiemą pereinu nuo R15 195/60 ant R16 205/50  :D

hmm o tai kokia tavo auto kad 195/60 R15???