Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos apie valdymo ypatumus ir būdus, sistemą.  (Skaityta 153034 kartus)

Neprisijungęs makaule

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
na tai kad dar tokie dalykai nesiskaito......

Aisku cia ne DEFEKTAI...
Bet padangos, su ratlankiais ar be, tai kirs per kisene, tikriausiai.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
cia prie idomiu foto reikejo det  :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Muhuhahhaha! Geras

Neprisijungęs sweeper

• Įrašai: 414
    • Žiūrėti profilį
na jo fotke atitinka pasakyma kad QUATTRO gelbsti AIRbag'us  :-] :-]

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Baisiai jau fotozopinta atrodo :)

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
Ir gana nevykusiai padirbeta... (-)  Bet mintis teisinga... (y)

ÈIARLIS

• Svečias
Sv. Na vairuoju ir as A4 quattro, smagi masinyte. Ziema teko ir man keleta kartu apsisukti ant kelio, bet tai buvo tiesiog mano paties manipuliavimas gazo pedalu. Dugno posukyje nereikia spaust. O ipratus prie gazo, ziema galima driftint nerealiai :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sv. Na vairuoju ir as A4 quattro, smagi masinyte. Ziema teko ir man keleta kartu apsisukti ant kelio, bet tai buvo tiesiog mano paties manipuliavimas gazo pedalu. Dugno posukyje nereikia spaust. O ipratus prie gazo, ziema galima driftint nerealiai :D
Sakyk, ar su 1.9TDI jaučias pranašumas akseleruojant iš vietos (ant sauso asfalto) dėl quattro? Ar jei būtų fwd tai ten ne ką prasukinėtų tuos ratus? Ta prasme ar netrūksta galios, kad jaustusi quattro pranašumas?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
prasuk ratus ir tas 1,9tdi, o jei dar sankryza ar posukis >> gazo gerai > stai is kasasi ratas ore :D

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
1.9tdi quattro ant sauso tiesaus plento, neprakasa..net neina, nes soka i prieki, o jei tik priekis varomas, tai kasasi kaip ir visi priekiai  :D , del galios, ziurint apie koki cia tdi kalbama:) standartini nestandartini  ;)

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
as ketvirtadieni pirma karta ismeginau kaip quattro gali eiti skersa :D masina sveika, suzeistu irgi nera :D ai mirusiu irgi nera :D
o del prasikasimo tai visu 4 ratu neimanoma manau kad prsikastu nebent ant zvyrelio ar smelio kokio  (v)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 26, 20:44:36 sukūrė Fixy »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ar ruošiat savo quattro žiemai jau?
Pas mus jau pirmas sniegas iškrito. Iškart po to vėl saulė išlindo. Žiemomis čia mažai sninga, bet anksti pradėjo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia Lietuva :V ir aplamai labai idomus kiemo stilius ?!?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Danija. Èia kažlada buvus mokyklos teritorija tam kieme buvus, tai gal keistai dėl to atrodo.

Neprisijungęs Mundelis

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
nu jo sniego noretusi :-{ , o tai praita galima skaityt kad jo nebuvo  :[

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
man bus pirmoji ziema su Q nekantrauju labai jau, papirkau sita tik pavasari sniego nebuvo jau.....

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Vel man tokia mintis su tais renginukais kilo... Kaip galvoji bajorai,gal butu imanoma,kad ir tuose paciuose gaiziunuose toki renginuka padaryti,kur naujokus kasnors pamokytu ant sniego su quatro elgtis? Butu an tai laaabai aktualu,nes ir paciam pirma ziema su quatro  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ten greit ir sniego tampa kaip veidrodis - ledas. Visi quattristai susirenka nemazus salyginai greicius, paskui ciuosti kaip kokiam suns budai nevaldomui (golf) nera idomu. Vat kai nera nuslidinta iki ledo - idomu ir smagu. O pasimokinti su quattro save galima tik ugdant savo igudzius. Skirtyngos quattro kartos - skirtyngai elgiasi. Zinoma jei visiskai pirmas kartas - keli patarimai nemaisys. Pradziai ziemos reik sulaukti - pernai taip ir nebuvo (bent kaune)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
o pas mus tai buvo sniego pernai  (aa)

Neprisijungęs questutis

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Vel man tokia mintis su tais renginukais kilo... Kaip galvoji bajorai,gal butu imanoma,kad ir tuose paciuose gaiziunuose toki renginuka padaryti,kur naujokus kasnors pamokytu ant sniego su quatro elgtis? Butu an tai laaabai aktualu,nes ir paciam pirma ziema su quatro  :V

mintis labai gera :) tik manau bus sunku organizuoti kaip pus ziemos tokios nenuspejamos,
bet daliviu sarasiuka butu galima paleisti ir tada laukti nekantrauti krituliu  :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį

mintis labai gera :) tik manau bus sunku organizuoti kaip pus ziemos tokios nenuspejamos,
bet daliviu sarasiuka butu galima paleisti ir tada laukti nekantrauti krituliu  :)
siulyciau Siauliuose Baciunu kartingu trasa imti, kai sniego normaliai bus ;) labai gerai buna paruosta trasa, quattrines galimybes isbandyt pats tas (+)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį

siulyciau Siauliuose Baciunu kartingu trasa imti, kai sniego normaliai bus ;) labai gerai buna paruosta trasa, quattrines galimybes isbandyt pats tas (+)

placiau apie ta trasa

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
ten ir ne tik ziema smagu palakstyti (aa)  :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį

placiau apie ta trasa
o ka cia placiau kalbet, reikia atvziuot ir isbandyt ;) daug kas buve, daug kas mate kaip ten viskas atrodo. vyksta daznai greituminio slalomo ir drifto etapai.
1.4Tdi
328Ci