Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos apie valdymo ypatumus ir būdus, sistemą.  (Skaityta 155142 kartus)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
nepersistenk droždamas automato, bent tepalus filtrus pasikeisk iš anksto

šiaip tai eis smagiai ;)

Neprisijungęs RYTAS

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
automate pasikeitciau tepalus filtrus,tik dar reduktoriuja nieko nekeitciau nes nezinau kokie tepalai eina ir kiek ju reike,pas manes automatas su ,s,raide tai sako statai ant ,s,raides ir gali biski pavarineti su saiku,seip pirma  kvatrine todel sedziu per diena forume nes viskas idomu.gal gali kanors aprasiti apie galine vaziuokle,reduktoriu i ka atkreipti demesi.pas manes gale niekas nebarska,nedunksi.kaip sakant viskas tilu.cia mano jau 3,6audine man jos labai patinka. ;)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na tai jei viskas gražu, niekas nebarška, kam ten lyst?

jei įdomu studijuokis čia, jei supranti rusiškai, angliško katalogo nuorodos greit neturiu po ranka http://audi.vag-zapchasti.ru/group.php?gid=5&mod=A6Q&id=262&year=2001 čia plius minus sudėtis matosi

Neprisijungęs RYTAS

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
aciu uz nuoroda,buvau siandiena uzvares ant duobes atsukau reduktorio varsta tepalu pilna net per varsto skilute lasa.

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Vilniuj drebia sniega. Balta balta kur dairais! Pagaliau  (aa)

Neprisijungęs Mirka

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Liko tik trasa surast   :D

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
gaila kad keliai pabarstyti  :(

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Siandien buvo atidaryta pati virsutine OZO aikstele. O ten vietos ir sniego per akis!   (+) Pasismaginau ~20 min, veliau atejo 2 apsauginiai gaudyt, teko isvaziuot :D Nors dar buvo ten bnv... jis ten kazkaip vietos nerado daves visur, tai nenustebciau jei jis kazkam neitiko.

Neprisijungęs strielcius

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
nesamone,pabandziau pirma kart siandien su quattro ir visiskai normaliai neina. del igudziu tikrai nesiskundziu,priekis slysta i prieki ,nors tu ka,sikna nesimeta taip,kaip noreciau. vaizuoju ant 1 padeties, 2 neveikia. su kuria jus padetim raizot? audi 80 q 85m

Neprisijungęs Lencas

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
nesamone,pabandziau pirma kart siandien su quattro ir visiskai normaliai neina. del igudziu tikrai nesiskundziu,priekis slysta i prieki ,nors tu ka,sikna nesimeta taip,kaip noreciau. vaizuoju ant 1 padeties, 2 neveikia. su kuria jus padetim raizot? audi 80 q 85m
Tai vat kad pirma karta. Pavazinek dugiau su sita msina kad bent kiek ja jaustum ir tada bandyk, nes tiesiog reikia priprast prie tos masinos ir tik nepasakok kad neina quattro ant sniego skersa pastatyt tiesiog daugiau pasitreniruok. Cia taspats kai praeita ziema draugeliui daviau pralekt su savo bulka quattro tai irgi nelabai jam ten kazkas gavos.
+Dar reikia atsizvelkt kokios padangos kiek ant ju mesos ir kiek variklis gyvibingas.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 15, 14:03:05 sukūrė Lencas »

• Žiūrėti profilį

o kelintu begiu bandai skersa pastatyti?

• Žiūrėti profilį
vakar siemenso aiksteleje biski pasilinksminau tik kad ledas grynas :)

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, paaiškinkit ar audi čia man kažkaip keistai važiuoja ar kas yra, prieš tai važinėjau su golf'u mk4 tai ką aš žinau 80 - 100 posukius su rankiniu lauzdavau ramiai, vakar prie siemenso tai į bortuka nuslydau, bei vos sienos nekabinau. Man kažkaip ta audinė keistai važiuoja kaip karvė ant ledo visiškai nereaguoja, net padangos tokios pačios kaip ir ant golfo. Audi a4 b5 2.8 fwd dujos svoris apie 1550 kg tai man tokia mintis gal čia dėl svorio ji iš inercijos taip sunkiai valdoma ir pastoviai nuslysta? ar kažkokį audi specifinį valdymą turi ir reiktų priprasti?

• Žiūrėti profilį
seip vakar grynas ledas ten buvo :)

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Buvo tai buvo, bet nu vistiek ir posukiuose dažnai apsisuku su rankiniu bandydamas užsimesti, jau aš kai užsidėjau tik žiemines padangas ant asfalto atkreipiau dėmesį kad man ji labai nestabili suktelni vairą staigiau tai priekis, o galas pavėlavęs tik stabilizuojasi. Gal reiktų susižeminti kad stabilesnė būtų, dar nenusprendžiau. Nes irgi važinėti ir nejausti mašinos tai ne kas yra. Bet va šią žiemą pirmą kartą pasigailėjau kad ne quattro ;)

Neprisijungęs Lencas

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
Vytiokas,
Seip znk gali but ir del svorio nes itraiu guolis buvo lengvesnis ir + glofas dar trumpesnis

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tai golfas svėrė 1090 kg man rodos kažkas tokio + hečbekas gal dėl to. Nu bet reikės pasipratinti jei nesugebėsiu suvaldyti tai reikės imti quattro, seną svajonę ;]

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį

o kelintu begiu bandai skersa pastatyti?
antru begiu lengviau uzsimeta ( nenaudojant rankinio). Nors ir pirmu labai lengva skersa pastatyt, reikia tik ismokt. Aisku jei prieki padangos kaip lenino pakausis tai nk nebus  :-]

• Žiūrėti profilį
tai as pirmu net ir nemeginu pirmu pajudi ir is karto i 2 o jei karusele darai tai ir 3-4 ijungi :D

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
tai golfas svėrė 1090 kg man rodos kažkas tokio + hečbekas gal dėl to. Nu bet reikės pasipratinti jei nesugebėsiu suvaldyti tai reikės imti quattro, seną svajonę ;]

tiesiog nejauti dar masinos, man pirma ziema tas pats budavo, plikledi pagauni ir kartais net pasimeti, plius buvo automatas, atleidi gaza, bega priekis, uzspaudi gaza, gaudyk sikna  :D poto jau perpratau ir su ms'inem padangom gan drasiai ir stabiliai jauciausi ne viena ziema, dabar jau mehanika turiu tik deja dar neteko ismegint rimtai, bet kad bus geriau tai faktas

Neprisijungęs pechius

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
O kokios kartos Audi A6 C6 skaitosi? 4?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs pechius

• Žiūrėti profilį
O trauka paskirstoma 50:50 tarp priekio ir galo ar 40:60?

Neprisijungęs pechius

• Žiūrėti profilį
O trauka paskirstoma 50:50 tarp priekio ir galo ar 40:60?

Jau radau, ketvirtos kartos dar 50:50.

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį