Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos apie valdymo ypatumus ir būdus, sistemą.  (Skaityta 153065 kartus)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
geras bajeris..aisku ne, tik uzmeta atleidi ir vsio...
Rankini reikia pagal paskirti naudoti, o quattro ir be rankinio neblogai skersa eina :)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
geras bajeris..aisku ne, tik uzmeta atleidi ir vsio...
pabandziau as dabar su rankiniu taip uzmeta sikna,bet ir psio jokio slidymo nera ir vaziuoji ratu kiap cia ir minejo gal pas tave esp neveikia? :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Aš ir nesuprantu kaip ESP gali statyti skersą, kai jos darbas kaip ir sakai - važiuoti ratu, gražiai ir neskersam  :think:
Na reiks kai daugiau sniego pridrebs - isbandyti aplamai sia sistema kur kas rimciau :-] :-]

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
 :think: nu lyg veikia, skydeli uzsidega lempute esp. aisku kai siek tiek uzmeti tai tiesina masina.. as tai manau kai duodi ciongo tai bet kokia sistema jau jos neistiesins. beje Norbertai ant kurios pavaros bandei?

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Na šiandien i posuki paišiausi ant 50km/h tai galutinai su esp greitis buvo 20km/h nors pedalas dugnas... :D

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
su esp ranini uztraukes tikrai nepsisuksi net uzsimest nelabai duoda iskarto suveikia nebent pas tave neveikia ji

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
:think: nu lyg veikia, skydeli uzsidega lempute esp. aisku kai siek tiek uzmeti tai tiesina masina.. as tai manau kai duodi ciongo tai bet kokia sistema jau jos neistiesins. beje Norbertai ant kurios pavaros bandei?

Nesutikčiau jei kalbant apie naujas technologijas pvz Vw jetta neimanoma aš tau sakau neįmanoma užsimesti. Nesvarbu kaip rankiniu ar stabdžiu neužsimesi net ir staigiai suktelėjęs vairą. Jei užsimesi   tave akimirksniu sistemos ištiesina. Su ESP irgi kiek man teko susidurti visiškai nesisekė pastatyti skerso.

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
tai,kad visaip bandziau ir pirmu ir antru priklausomai nuo greicio kiek motoras istraukia pas mane ne RS  :D  o tik a6 2.5 132kw nors man to pakanka  beto kaip amigos ir sake koks ten greitis bebutu su esp pradejus slysti jo nelieka ir masina istiesinta  :) ir kiek ten kokso nespaustum pas mane antra masina quattro tai per abi tas pats ;) zmonai tai labai patinka ta esp nors neslidineja posukiuose nes lakstyti megsta  :oldman:
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 12, 04:38:00 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
nu reiks vel nulekt isbandyt... gal rimtai neveikia  :think:

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Galiu realų variantą pasakyti irgi pas tėvuka pasatas 07 metų tai vat pas jį irgi mirksi bet jau toks vaizdas kad grybą pjauna kartais tik suveikia. Sakiau mano a4 geriau veikia negu jo. Ir neaišku kame šaknys.

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
As ir bandziau, skerso su ESP/ASR niekaip neina uzmest, kad ir gerai duodi gazo, ir jei slysta isvis gazo nepriima. Isjungus gali pjauti jau kaip nori.  :D
Gal tikrai pas tave prastai veikia.

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
jei rimtai neveikia ka tada daryt?? :think:kame cia problema gali but?elektronikos?bet juk mestu klaida..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei rimtai neveikia ka tada daryt?? :think:kame cia problema gali but?elektronikos?bet juk mestu klaida..
o pas tave galas normaliai stabdo?

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
o pas tave galas normaliai stabdo?
normaliai, visos kaladkes naujos.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
ESP tai veikia super. JEigu tu ateini i posuki ir priekis slysta. Tai ji taip padaro, kad stabdo kazkuri rata, ko pasekoje automobilis vietoj slydimo i isore, yra pasukamas i vidu.  Skerso pastatyti su S8 ir ESP ijungta niekaip nepadarysi to. Niekaip. Ir nepasikasi niekaip, nes is karto atimama galia yra.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 19, 20:54:34 sukūrė Gabriel »

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
ESP tai veikia super. JEigu tu ateini i posuki ir priekis slysta. Tai ji taip padaro, kad stabdo kazkuri rata, ko pasekoje automobilis vietoj slydimo i isore, yra pasukamas i vidu.  Skerso pastatyti su S8 ir ESP ijungta niekaip nepadarysi to. Niekaip. Ir nepasikasi niekaip, nes is karto atimama galia yra.
ir su a6 c5 2.5 tdi tas pats

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
buvot teisus, issiaiskinau kame buvo beda.. ta kart kai draskiausi is tiesu buvo atjungtas esp  :D pasirodo, po signalizacijos ir slapuko  idejimo man kazka pribure su elektronika :think: pasukus rakteli, jei per pora sekundziu nepaspaudziu slapuko(degimo ijungimas) issijungia esp ir abs  :O o jei iskart tai viskas ok buna

Neprisijungęs pasiklydees

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. sugedo mano audi FWD issinuomavau audi A6 3.0 TDI QUATRO is vienos automobiliu nuomos Kaune cia foto: http://www.autokugas.lt/wp-content/themes/CarsMania/uzsakymas/audia6/audi.html nelabai supratau kaip tas Quatro ten veikia nu is vietos vis kas ok bet prie didesnio greicio kaip pastatai skersa dingsta quatro toks vaizdas kad lieka FWD ??? HELP!!!!

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. sugedo mano audi FWD issinuomavau audi A6 3.0 TDI QUATRO is vienos automobiliu nuomos Kaune cia foto: http://www.autokugas.lt/wp-content/themes/CarsMania/uzsakymas/audia6/audi.html nelabai supratau kaip tas Quatro ten veikia nu is vietos vis kas ok bet prie didesnio greicio kaip pastatai skersa dingsta quatro toks vaizdas kad lieka FWD ??? HELP!!!!
Nes isijungia ESP/ASR, todel lygina masina, ir dingsta tau visas smagumas.  :-] Ji gali isjungti, bet jei pasieksi 70 km/h jis nori nenori isijungs.  :goodboy:

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Gera mintis išsinuomuoti quattro vienai dienai :D išmėginimui :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Audi V8 quattro summer tires
va ir pasakos pabaiga, kai su vasarinem padangom lede :-]

nelabai supratau kaip tas Quatro ten veikia nu is vietos vis kas ok bet prie didesnio greicio kaip pastatai skersa dingsta quatro toks vaizdas kad lieka FWD ??? HELP!!!!

Gal gali aiskiau papasakoti is ko tu cia taip sprendi ir kas vyskta  :think:

Neprisijungęs ACeShot

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
C6 quattro turiu ir isjungus ESP vistiek stabilizuoja masina, bet ne taip stipriai kaip su ESP. WTF?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
išimk ABS saugiklį :D

Neprisijungęs creed

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
siandien vaziavau uzsnigtu ie nevazinetu keliu. vaziuojant i kalna teko sustot viduti ikalnes. del idomumo pabandziau kaip geriau lipa i kalna: su esp ir be. ijungus esp net is vietos nepajudu, o be, tai vaziuoja be problemu. pas mane automatas, tai nezinau kaip su mechanine butu.

jei ne quattro, tai buciau pusni ir likes, nors sniego nedaug, bet buvo kietas ir masinos apacia jau kabinosi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
keista dėl esp, kiek žinau būna kad po truputį antipraslydimas kelia apsukas ir po biškį duoda ratams kabintis esant labai slidžiai dangai. Keista, negi ji tikrai tokia kvaila ta sistema?