Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos apie valdymo ypatumus ir būdus, sistemą.  (Skaityta 153696 kartus)

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
neklaidinkit zmoniu,  4 karta.   ;) http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9806.0.html skaitykit skaitykit ir dar karta skaitykit...
jo,pora metų suklydau   ;)

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
na as nevaziavau, pakibo ant pilvo ir vsio, draugas islipes pazejo sako krizmai sukasi. sakot reikia lygiai 40 laikyt? tai kad skaiciau iki 40 susblokuoja elektronika... va taip ir yra kai elektronika blokuoja, turetum bulka, uzspaustum knopke ir davai per pusnis  :D

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
:D uzspaudziau ir "vaziavau vietoj" :) kai dugnas visas sedi galima sakyti - basta :D

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
na gali buti, bet as turejau omenyje pati veikimo principa, paprastume slypi visas gerumas :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Tas gerumas tai kaip kam. Nes labai teriškai skaičiuojant ta 4 karta su elektronika (kartoju - TEORIŠKAI) turi kabinti visais keturiais, o ta su blokiruote galine - trim ratais. Bet daug niunasų dar be to yra, ir praktiškai beveik visada būna antra karta pravažesnė.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
kuo naujesnte q karta tuo labiau "safety", "stability" ir t.t., kuo senesne, tuo labiau "brutual" :D

Neprisijungęs valentusis

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
 :V tai taip iseina, kad kuo masina jaunesne, tuo q bus vis maziau pravazesne? tai is cia iseina... norint kaimuose gyvent, reiks uazus ziemai laikyt.... arba dar geriau `tigrus`  :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
na as su siuo teiginu pilnai sutikciau. naujos masinos (lengvosios masinos) konstruojamos saugumui ir patogumui.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
audi quattro rules!  :)

Neprisijungęs valentusis

• Žiūrėti profilį
taip sakant daug priklauso nuo tarpines tarp vairo ir automobilio....  :D

Neprisijungęs Fazė

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki Audi, o tuo labiau Quattro mėgėjai, kažkaip nusprendžiau ir aš prisijungti prie šios puikios kompanijos...
taigi neseniai nusipirkau ir aš šiokį tokią lupenikę varomą 4 ratais. kol kas greičiausiai mano vairavimo nepatyrimas duoda įdomius rezultaus jau 3 kartus (mėnesio bėgyje) reikėjo traukti iš pusnų  :D. 2 kartus reikėjo Belarus 2 tiltais  :D
Vinas iš mano nuotykių... Kažkaip padariau išvada jeigu sustojus durelės per sniegą nelabai atsidaro sunkiai savo eiga jau ir beišvažiuosi.
Vaizdinė medžiaga pridedama

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį

Vacas

• Svečias
Man ziauriai akis bado temos pavadinimas su žodžiu "įpatumus" :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Man ziauriai akis bado temos pavadinimas su žodžiu "įpatumus" :D

Ale rupus miltai :D ir niekad i akis nekrito :D
Pataisyta ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Sveiki Audi, o tuo labiau Quattro mėgėjai, kažkaip nusprendžiau ir aš prisijungti prie šios puikios kompanijos...
taigi neseniai nusipirkau ir aš šiokį tokią lupenikę varomą 4 ratais. kol kas greičiausiai mano vairavimo nepatyrimas duoda įdomius rezultaus jau 3 kartus (mėnesio bėgyje) reikėjo traukti iš pusnų  :D. 2 kartus reikėjo Belarus 2 tiltais  :D
Vinas iš mano nuotykių... Kažkaip padariau išvada jeigu sustojus durelės per sniegą nelabai atsidaro sunkiai savo eiga jau ir beišvažiuosi.

:D :D :D biski dalyvis jauciu esi. mano kaime senais laikais vienas veikejas silke isvis i uztvanka buvo uzmerkes, nes prisiziurejo, kaip chebra su dzipais iki kapoto nardo. "o ka pas mane ir 4 varo, turi eiti" :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Jus patikekit kiek as masinu sulauziau, pamerkiau, sudeginau, apverciau ir t.t. po kol supratau kaip jos veikia :D :D ir tai dar dauk ka liko suprast :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Jus patikekit kiek as masinu sulauziau, pamerkiau, sudeginau, apverciau ir t.t. po kol supratau kaip jos veikia :D :D ir tai dar dauk ka liko suprast :D

tipo jau dabar supranti :D :D :D bet juk ateina nauji modeliai, juos irgi reikia "isbandyti" :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
ne , dar nesuprantu, juk taip ir parasiau, kad liko dauk ka suprast.

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį

na as savo ir jau buvau keleta kartu pasodines taip neblogai kad paciam isvaziuoti neiseina :D

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
tai čia jau matosi kad neįmanoma išvažiuoti, ratai normaliai jaučiu žemės neliečia :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai čia jau matosi kad neįmanoma išvažiuoti, ratai normaliai jaučiu žemės neliečia :)

taijau taip paziurek galine arka nuo padangos kaip toli ileke is rasgono ir ant sniego uzlipo ir batai :D

Neprisijungęs valentusis

• Žiūrėti profilį
man tai kazkaip cia truputi itartina, gal sniegas labai purus, kad jau ir tiek nebevaziuoja... ir padangos dar tik sezona vaziuotos...  :O :D

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
cia nepurus sniegas  :) per puru sniega, kaip tik lengviau isvaziuot  :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
paprasciausei dauk sniego po masina ir viskas ratai pilnai nebepasideda ant pavirsiaus ir nebera sukibimo ir viskas ;)