Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi quattro VS visureigiai  (Skaityta 157291 kartus)

Neprisijungęs Gytautas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi quattro VS visureigiai
« Atsakymas #225: 2011 Sausio 22, 22:47:02 »
Daug amerikonų mates nes tėvas varo iš amerkos mašinas,tai nei karto neesu mates ,kad būtų kilpos an amerikono.Dedi europinį buferį ir eeuropinem buferį būna vieta kilpai,o pas amerikona nei nematyti ,kad kilpa toj vietoj turėtų būti;) Visad kabindavom už šakės jai tyst reikdavo,bet po šios žiemos kaip chryslerį patempė iš sniego pusnies už šakės su belarusu tai jai reiks suvedima daryti;) O amerikonoj tokio daikto jiems nereikia,retas ten trauke ta mašina iš duobės pats :D Paskambina tarnybai ir ištrauke su spec. įranga  :)

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2011 Sausio 22, 23:03:36 »
Tai man rodos kazkur tai uzdrausta tempt masina.. :V

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2011 Sausio 23, 12:16:50 »
Tai man rodos kazkur tai uzdrausta tempt masina.. :V

labai net nesistebėčiau jei tai būtų JAV, įdomūs man jie žmonės vistiek :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2011 Sausio 23, 15:43:35 »
čia kažkokie besmegeniai. 0:16 sek matosi padangu raštas - tikrai ne žieminės. Greičiausia universalios, o gal vasarinės. 2:14 lyg tai matosi net vasarinės. Tikrai lietuviai pravažiuotu, nes čia su žieminėms važinėja.
bendras ispudis - išsipisinėja, o kai pamačiau kad kabina virvė už rato (!?) :-]

kai tu man parodysi kur amerikoj rast tikras ziemines padangas, paspausiu tau ranka ;) 6 metai su amerika dirbu, nei sykio nemaciau.

next: tempimo kilpu pas tikrus amerikonus nera, t.y. dodge, chrysler ir pan. o visom kitom yra, klausimas kitas ar amerikonai sugeba jomis naudotis ir jas rasti ;) kaip pvz forester kur foto, jos priekyje dvi, o gale turi kilpa isisukti. bet ar jie tai moka padaryti - cia jau kita tema

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2011 Sausio 23, 16:07:10 »
čia kažkokie besmegeniai. 0:16 sek matosi padangu raštas - tikrai ne žieminės. Greičiausia universalios, o gal vasarinės. 2:14 lyg tai matosi net vasarinės. Tikrai lietuviai pravažiuotu, nes čia su žieminėms važinėja.
bendras ispudis - išsipisinėja, o kai pamačiau kad kabina virvė už rato (!?) :-]
kai tu man parodysi kur amerikoj rast tikras ziemines padangas, paspausiu tau ranka ;) 6 metai su amerika dirbu, nei sykio nemaciau.
Pvz. Alaskoj  :D

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2011 Sausio 23, 16:11:15 »
Na Aliaskoj gal. :) Bet kiek teko pastebėti jie labiausiai mėgsta dėti grandines ant ratų.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2011 Sausio 23, 22:13:44 »

nebent :D bet ten kaip atskira respublika :) pacioj amerikoj tai neteko matyt, o masinos ir is portlendo ir solt leik city gryzineja, kur sniego daug gauna, o padangos tai amerikoniski m+s, kas realiai yra europines vasarines

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2011 Sausio 23, 23:21:37 »

next: tempimo kilpu pas tikrus amerikonus nera, t.y. dodge, chrysler ir pan. o visom kitom yra, klausimas kitas ar amerikonai sugeba jomis naudotis ir jas rasti ;) kaip pvz forester kur foto, jos priekyje dvi, o gale turi kilpa isisukti. bet ar jie tai moka padaryti - cia jau kita tema

forike gale niekas niekur nesisuka yra kilpa siek tiek giliau po bagazine ;)

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2011 Vasario 21, 21:56:51 »
Cia matyt naujos temos reikia : Audi vs traktoriai :D
feature=related

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2011 Vasario 22, 15:14:55 »
respect quattro

Neprisijungęs Stuncioks

• Įrašai: 508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2011 Vasario 22, 18:44:24 »
cia tj traktorius  :D

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2011 Vasario 22, 22:46:38 »
as isivaisduoju jai nera variklio apsaugos , kaip ten sveika tas purvinas vanduo dirzam generatoriam  :D :D :D

bet taip tai smagu paziureti , o dar pacem ten ilysti :H

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2011 Vasario 23, 11:01:57 »
Bet šios mašinos nėra skirtos tam;) Savo quattro nekeisčiau į jokį džipą ;) Nesuprantų tų žmonių kurie susiperka už belenkokes kainas džipus ir galvoja kad jie kieti;) Sminga pusnį ir kukuoja ;) Aišku ne apie visus džipus šnekama,šneku ypač apie BMW marke ir kitus tokius parketnykus ,tipo ale džipai ;) negalvokit kad esu labai prieš džipus,tik labai jau sunervavo savaitgalį keli tokie žmonės ;) bet pastačiau į vietą...

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2011 Vasario 23, 11:25:33 »
Bet šios mašinos nėra skirtos tam;) Savo quattro nekeisčiau į jokį džipą ;) Nesuprantų tų žmonių kurie susiperka už belenkokes kainas džipus ir galvoja kad jie kieti;) Sminga pusnį ir kukuoja ;) Aišku ne apie visus džipus šnekama,šneku ypač apie BMW marke ir kitus tokius parketnykus ,tipo ale džipai ;) negalvokit kad esu labai prieš džipus,tik labai jau sunervavo savaitgalį keli tokie žmonės ;) bet pastačiau į vietą...

hahaha, statytojai didieji :-]

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2011 Vasario 23, 21:14:41 »

hahaha, statytojai didieji :-]

Apie jūsų pastatyma kitiem žydrų austrių klube patylėsime...Neturit ka pasakyti tai tylėk.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2011 Vasario 23, 22:36:33 »
o tau neatrodo,kad svelniai tariant per daug blatnavoji? pora menesiu dar nepraejo kai prisiregistravai ir jau ereliauji taip? (!?) nuimk biski gaza,ir pagarbiau truputi bendrauk su zymiai vyresniais uz save visomis prasmemis forumieciais :E

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2011 Vasario 24, 18:42:02 »
Aš gerbiu,net labai visus žmones kurie nesityčioja iš kitų...Kam savo tokiais komentarais raip rašyti ir komentuoti kito parašytą teksta? Neveltui sako ,kad Lietuva komentatorių šalis....Visur vien komentuoja kito parašytą mintį...Gal geriause būtų ,kad pratrintų šiuos paskutinius postus..Jai įžeidžiau forumietį,jo atsiprašau.Gyvenkime taikiai,ir gerbkim viens kitą..

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2011 Vasario 25, 23:04:47 »
http://www.youtube.com/watch?v=3NcmKr_qeOo
http://www.youtube.com/watch?v=8JCHqxqoJho
http://www.youtube.com/watch?v=J4u_ev9q_3g

kviečiu dvi kvatrines i ši aerodroma netoli Šalčininku, rytoj, apie 12.30 861808654 Bus keleta imprezu, palakstisime savo malonumui, ant laiko, draga koki,  na for fun
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 25, 23:07:17 sukūrė jaroslavas »

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2011 Vasario 25, 23:51:49 »
o kodel dvi ? :V

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2011 Vasario 25, 23:52:48 »
o trys per daug. Na nenoriu kad 10 auto butu, ma=ai kaifo, o 5 pats tas

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2011 Vasario 26, 13:46:25 »
 (!?)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2011 Kovo 04, 10:29:57 »
ar Jaroslavai, nieks iš audistu nepalaike kompanijos, nors ir kvietei?