Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Smugiai galinis diffas audi 80 avant quattro  (Skaityta 49529 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18288
    • Žiūrėti profilį
auto iki ~~1995m beveik visom, toks ir dažnumas :D

su automatais rečiau būna.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
auto iki ~~1995m beveik visom, toks ir dažnumas :D

su automatais rečiau būna.

mano A4 2001m. bet jei ant apkrovos, staigiai atleidziu sankaba, gale pajuntu trinktelejima ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 17, 18:37:05 sukūrė tauraginis »

Neprisijungęs Resco

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Sweiki,wa perskaiciau wisa tema,idomu tikrai apie dungsejimus,sprendimus juos pasalinant,gal kada ir pas mane ateis toks laikas bet kolkas wiskas gerai  :)

Neprisijungęs shefuks

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
pas mane buvo dungsejo dungsejo kol subirejo torsenas, pasikeiciau torsena nebeliko :)

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
kur torsena gavai?nauja dejai?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nelabai matau prasmes moketi 3x didesne suma uz orga, kai galima prisitaikyti nuo kito modelio toki pati pakabinama. :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš irgi nematau, bet yra kam aktualu, pvz man, kai automobilį taisau internetu

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
nieko bendro su dungsejimu, bet apie galini diffa audi 80 avant quattro

cia kogero bus salnykiukas nr.23/24  :think:   na sunkiai galetu but pusasio granatos tepalas  8:8

http://autopartmaster.com/en/?action=catalog_show&cat=audi&t_id=14780&added_=AUDI%20Audi%2080%20Avant%20RS2%20quattro%201994

ir tepala 80W-90 pilt ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na taip greičiausiai, granatos tepalas kiek kitaip atrodo

dėl tepalo katalogai yra, nemoku mintinai

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Telapas 75W90, nepilk 80w90 žiema jaučias kol šaltas, kad pastingęs
tik reiktų tau išsiaiškinti specifikacija Gl-5 ar Gl-4 dabar nebe atsimenu, o gal ir abu variantai tinka

pas mane b3, pirkau corteco salnikėlį ir berosd apie 50 lt vairuotojo pusėje

pagal oem detales kodus bandyk parduotuvėje užsiklausti manau rasi

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o kaip jauciasi ziema kad tas tepalas pastinges ? (H-)
priklauso GL-5 80W90.... del salnikeliu tai ten viskas aisku kokie ir po kiek.
EDIT: pasitaisiau matematine klaida  :D 80W90
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 21, 22:49:29 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
o kaip jauciasi ziema kad tas tepalas pastinges ? (H-)
priklauso GL-5 90W90.... del salnikeliu tai ten viskas aisku kokie ir po kiek.
kaip dėžei tai sunkei bėgiai mėtosi kol pašyla variklis
ar tikrai 90W90 ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
bat tai as apie galini diffa, jam priklauso 80W90, apie deze ne uzsimines nebuvau :think: , ir taip jai priklauso 75W90
P.S> ten del 90W90 pasitaisiau, ne ta skaiciu nuspaudes buvau nepastebejes

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
bat tai as apie galini diffa, jam priklauso 80W90, apie deze ne uzsimines nebuvau :think: , ir taip jai priklauso 75W90
P.S> ten del 90W90 pasitaisiau, ne ta skaiciu nuspaudes buvau nepastebejes
nu zūru, kad raso 80W90 bent jau kroon-oil

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
bet tai ir priveliai cia nu i nakui; ff as klausiau tik apie galini diffa, o tu bbz kodel rasai apie deze ir galu gale parasai ta pati ka as pirmame savo klausime parasiau :-] (!?)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
bet tai ir priveliai cia nu i nakui; ff as klausiau tik apie galini diffa, o tu bbz kodel rasai apie deze ir galu gale parasai ta pati ka as pirmame savo klausime parasiau :-] (!?)
aš ir apie galini difa, tik tiek kad jei telapas dife susales tai kazkaiop nepajausi kad jis susales o kai dezeje tai begiai sunkiai motosi tai per deze gali pajausti ta tepalo sustingima
turėjai tai galvoje

Neprisijungęs Razius

• Įrašai: 186
    • Žiūrėti profilį
Parasysiu ir as kaip pasalinau ta dungsejima. Torseno keitimas nepadejo, tada keiciau pakabinama guoli - irgi nepadejo. Galiausiai priejau prie galo ir ten radau smarkiai issidevejusias granatas. Pakeitus granatas dungsejimo nebeliko. Dabar dziaugiuosi maloniu vaziavimu. Taigi padariau isvada, kad su tuo dungsejimu gali buti signalai is granatu jog jos sudile. Jos netraska ant posukiu, nes nevairuojamieji ratai, tai pradeda dungseti. Tikiuosi sita info bus kazkam naudinga. Beje auto AUDI A4 Q.

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
Parasysiu ir as kaip pasalinau ta dungsejima. Torseno keitimas nepadejo, tada keiciau pakabinama guoli - irgi nepadejo. Galiausiai priejau prie galo ir ten radau smarkiai issidevejusias granatas. Pakeitus granatas dungsejimo nebeliko. Dabar dziaugiuosi maloniu vaziavimu. Taigi padariau isvada, kad su tuo dungsejimu gali buti signalai is granatu jog jos sudile. Jos netraska ant posukiu, nes nevairuojamieji ratai, tai pradeda dungseti. Tikiuosi sita info bus kazkam naudinga. Beje auto AUDI A4 Q.

vidines ar isorines keitei ?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
čia galbūt su salyga kad reduktorius turi mažiau laisvumo nei gaunamas laisvumas per granatas
bet tu kaip pats rašei prieš tai pakeitei ir pakabinamajį ir torseną tai visoje sumoje gavai gera rezultatą

net ir ant FWD padilus granatos jaučiasi laisvumas paspaudus ir atleidus gazą su įjungtu bėgiu

Neprisijungęs Pashius1

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
pasakysiu tik tie jog pirma reike susitvarkyti varikio pagalves tada dezes pagalves ir ziureti ar yra laisvumas imetus begi ir pasukiojus kardana nes gali buti kad ir pavaru deze pisa prota pats turiu b4 quttro ir jokio dunksejimo nera  (aa)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
pasakysiu tik tie jog pirma reike susitvarkyti varikio pagalves tada dezes pagalves ir ziureti ar yra laisvumas imetus begi ir pasukiojus kardana nes gali buti kad ir pavaru deze pisa prota pats turiu b4 quttro ir jokio dunksejimo nera  (aa)
man rodos tuoj tave papyypt uz tokia leksika

Neprisijungęs Pashius1

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
perdavimas is dezes pirma eina ir ten didziauses laisvumas buna o ne is galinio difo pats qauttro turiu ir visas laisv umas pavaru dezes dife o ne galinem reduktoriui, reduktorius pacio perinkatas deze tik dar neliesta bet ant staigaus permetimo ira dunksejimas ir ten kalta pavaru deze nes galinis reduktiorius laisvumo neturi!!!!!

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pashiau, kuris. priekinis ar centrinis, torsenas?