Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Smugiai galinis diffas audi 80 avant quattro  (Skaityta 48525 kartus)

Neprisijungęs EDWISTDI

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
Nu matau daug kas cia su ta beda.
gal kas nori man patvarkyt ta smugiavima audi a4  :-]  duosiu koki 3k LT 
ba jau treti metai tp kankinuos  :f

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Sutvarkoma praktiskai viskas ypac quattro bedos tik reikia tureti noro ir rasti gera meistra jeijgu pats su technika nedraugauji o rast toki seis laikais labai jau sunkus dalykas.O bedos sitos prasideda kai vaziuojama kol rieda ir tik jau sugedus ar atsiradus pasaliniam garsam bandoma ieskoti sprendimu tikedamiesi issisukti su 100lt o kaip zinia 100lt paimciau vien uz bedos nustatyma ka jau kalbeti apie remontus ar dalis. ;)

Neprisijungęs ultimate-loser

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
:-] tai jau tikrai ne i galini reduktoriu  :-] :-]
Ar tikrai?

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Kazko nesuprantu parodyk vietoj kurios dalies ir kokiais mistiniais budais tu sumontuotum torsena i galini 2 kartos reduktoriu?Ir isvis kokiu rezultatu skatinamas turetu zmogus sugalvoti toki dalyka.

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
ne nu zmogau... use google, kazkur net foto yra stepBYstep...lietuvoj zenia pasidares ir atrodo uz $ daro...sakiau ir pats kada pasidarysiu papildoma diffa su torsenu ismeginimui - senas kaip pasaulis sitas modas.

P.S. torsena dar galima ideti ir i deze priekiniai asiai... Xtra audi  lekia su 3 torsenais sudetais: 1kine asis, centrinis ir galinis difas.

• Žiūrėti profilį
Kazko nesuprantu parodyk vietoj kurios dalies ir kokiais mistiniais budais tu sumontuotum torsena i galini 2 kartos reduktoriu?Ir isvis kokiu rezultatu skatinamas turetu zmogus sugalvoti toki dalyka.

Ponas netoks gudrus kaip nori cia wisus itikint, Paskaityk apie torseno weikimo principa ir suprasi kokiems tikslams (ir kuom skatinamas zmogus) jis dedamas i galini difa, be juokios mistikos. Mokomes.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 18, 22:33:37 sukūrė ultimate-loser »

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
teigiat kad i galini 2 kartos quattro reduktoriu be didesniu problemu idedamas torsenas?

Neprisijungęs Tomis

• Žiūrėti profilį
is V8...ir teigia matyt visi pasaulio kontinentai :D

• Žiūrėti profilį
O pas mus mistika ))

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Na seip V8 kelinta karta?Jeijgu jau taip daug zinot apie google?Antra kuris is jusu toki moda daret ir kokiai masinai?Kad V8 taip daro mates bet Audi 80/90/coupe dar neteko.Ir pasakymas nesunkiai tinka reiktu isversti i ilgas ir kruopstus darbas dar nezinant koks gausis rezultatas.

P.S darant tokius upgrade o ne modus gal geriau subaru nusipirkti jau  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 18, 22:54:46 sukūrė wladkaa »

Neprisijungęs Tomis

• Žiūrėti profilį
na S2 forume yra aprasyta net smulkus testavimai...pigus ir efektyvus modas...kodel subaru?

kad jau pats tingi...foto gal kiek palengvins...

http://forums.eurocca.net/showthread.php/13402-Torsen-Rear-Diff
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 18, 22:53:53 sukūrė Tomis »

• Žiūrėti profilį
Na ir kam tu idejai nuoroda? Zmogus difa perrinko ir tapo inzinerium, o tu cia shuda idejai ir rodai kazkokias nesamones. )))

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
nu tai kelintos kartos ir kuris cia torsenas?Pasakyk jeijgu gerai taip zinai?Ka perrinkau ir ko ne reikalai mano kiti kad ir to pacio diff neperrenka tik google moka vartyti  :-] ir sneketi darysiu ta ar ana deja kalbai darbai o ne snektos apie zmones  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 18, 23:00:51 sukūrė wladkaa »

Neprisijungęs Tomis

• Žiūrėti profilį
nu tai kelintos kartos ir kuris cia torsenas?Pasakyk jeijgu gerai taip zinai?

juk rasem, kad is V8...ten ejo tik vieno tipo torsenas...prieko cia kartos?

o kas cia dar turejo galiniam diffe torsena? :O
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 18, 23:02:22 sukūrė Tomis »

• Žiūrėti profilį
Nebutu AK :D

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Na bent jau prasidejo kalba apie 1 quattro karta o kada ji pakrypo apie 3 karta tai cia jum zinoti.O deti V8 torsena viena tiesiog netaip supratau nes galvojau kad ketinama 2 kartos dezes torsena sumontuoti i galini 1 kartos reduktoriu kas niekaip neimanoma o jeijgu kalba nuo pradziu buvo apie V8 torseno dejima tada jau sorry suklydau per neapsiziurejima.  :-]

Neprisijungęs Tomis

• Žiūrėti profilį
nee, as supratau kad kalbam apie galinio diffo torseno dejima ir bulku gala...nei kartu nieko neminejau.

• Žiūrėti profilį
Ner zodziu :D Kartais uzeinu i AK pasijuokt, nuotaika pakelt ))
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 18, 23:18:50 sukūrė ultimate-loser »

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Nu tada to Tomis Sorry ne apie ta pagalvojau.Butu parase V8 torsenas bulkos reduktoriui betu aisq ir nebuciau tokiu kalbu net pradejas  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
tai jau išsiaiškinot. Taip tas modas padaromas "mažiems kėbulams". Dideliems kėbulams C3, c4 tiesiog keičiamas visas galinis reduktorius.

O gerbiamas ultimate-loser išjunk ak ir eik į autopliuso forumą, audi fanus. Arogantiški post'ai šitoj temoj nereikalingi. Tam yra flooderių tema, miestų temos. Èia techninė tema.

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Neuzsimk Domas jau is postu aisq kas per zmogus ir kokio lygio zinios  :-] Prie to pacio norejau paklausti gal kas 2 kartos dezes torsena turit atliekama?Kaip tik deze paberta o torsenas jau nepatinka esamas nes bukle jau nepergeriausia.

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
savaitgaly paziuresiu, kazkur lyg ir turejau :)

• Žiūrėti profilį
Wisa sita tema yra arogantishka. Del autopliuso ir fanus iswis nera ka kalbet. Gerbemas wladkaa, apie mano ziniu lygi tikrai nereikia cia diskutuot, to labiau ne as cia bandau itikinti  kitus kad perrinkus difa nera smugiu, nors kaip supratau is postu  pats dar neisbandes. Didelio proto perrink difa nereikia, to labiau jaigu cia aplamai galima  pawadint "perrinkimu", labiau tinka iswalymas.  WIskas ka matau is gerbemo wladkaa postu pasididziawimas "perrinktu"difu ir wisihka nekompetencija del "mistinio" integrawimo v8 torseno i galini difa, nors buwo pwz. Sorry uz kritika.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 20, 02:07:21 sukūrė ultimate-loser »

Neprisijungęs sakas7

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
apie difu modus :

http://www.034motorsport.com/chassis-components-differentials-c-25_2719.html

amerikanu firma, kainos atsakancios :) pasidomekit kam idomu ir kitiem suprantama kalba paaiskinkit
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 20, 05:09:10 sukūrė sakas7 »

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Na jeijgu skaitei visa tema tai matyt nepastebejiai kad pabreziau kad ir KARDANAS bei galiniai PUSASIAI neturi tureti laisvumu kaip ir reduktorius galinis turi buti tik su minimaliai laisvumais.Dabar paberta deze ir jeijgu pastebesiu kad kazkas turi laisvumus ar negerai ir gali tureti itakos smugiams vel apie tai snekesiu ir papasakosiu kokios dalys keiciamos ir kokios + - kainos ju.Kas liecia dar tuos tosrenus jau sakiau kodel as pradejau gincytis o tik poto buvo pasakyta kad cia paprasciausiais idejimas V8 torseno o ne bulkos dezes torseno montavimas i reduktoriu.Netaip supratau ir ko cia dar gincytis.O kaip tu pavadintum pusasiu tekinima, saibu gaminima, salnyku keitima ir tarpu rebuliavima?Isvalymu?Tai kas pagal tave perrinkimas?Ir nei as cia didziuojuosi nei ka tiesiog emiau ir parasiau ka dariau nes niekas nieko nesako nors ir buna dare, nors pasiskaicius pries daryma tokio darbu butu lengviau.Taip kad ka dar norejiai suzinoti?Senkantis aprasymas bus dezes ISVALYMAS kaip tu tai vadini ir variklio KAPITALINIS ISVALYMAS  :-]