Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ratu blokavimas  (Skaityta 4734 kartus)

Neprisijungęs Aurimas84

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Ratu blokavimas
« Topic Start: 2011 Balandžio 12, 11:17:13 »
Sveiki, turiu klausima, mano audi c4 2.8 quattro. Zodziu pastrigau miske, pasidejo dugnas, paspaudziau ta migtuka "diff" kaip suprantu cia visu 4 ratu blokavimas ir turetu suktis visi keturi. Bet sukosi tik vieno sono du. paspaudus gaza, mygtukas "diff" issijungia. kaip cia suprasti? blogai veikia?

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Re: Ratu blokavimas
« Atsakymas #1: 2011 Balandžio 12, 11:37:23 »
Pirma priekis niekada nesiblokuoja.Suktusu abutu kartu nebent tiesiai ir butu idealiai vienodas pasipriesinimas, sukibimas.
Antra gale paspaudus diff ir uzsiziebus zaliai lemputei galiniai abudu ratai turi suktis kartu nes juos ir sublokuoja Diff paspaudimas.Jeijgu usiziiebe lempute atsijunge ABS o sukasi visvien tik vienas galinis ratas amen blokavimo movai o labiau tiketina blokavimo zvaigzdutei.
Trecia Diff blokavimas visada automatiskai atsijungia pasiekus apie 35 km/h.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 12, 11:41:00 sukūrė wladkaa »

Neprisijungęs wildman

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Balandžio 12, 18:36:20 »
Noriu pastebeti kad pas mane B4q atsijungia nuo 25km/h ir jei gerai atsimenu tai taip ir knyguteje(kuri buna autmobilyje) parasyta.

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Balandžio 12, 20:28:37 »
Kada atsiblokuoja cia neesme esme kad didinant greity automatiskai atblokuoja.

Neprisijungęs Zhyga

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gruodžio 07, 11:15:53 »
O kas galėtų būti jei užplokavus man neišsijungia žalia lemputė (ji sveika tikrinau) ir neatsijungia ABS. Ir paspaudus sukasi dik vienos pusės abu ratai..

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gruodžio 07, 12:21:32 »
kazkokia cia nesamone parasei kad net neina suprast...lietuviskai galima?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gruodžio 07, 13:07:34 »
O kas galėtų būti jei užplokavus man neišsijungia žalia lemputė (ji sveika tikrinau) ir neatsijungia ABS. Ir paspaudus sukasi dik vienos pusės abu ratai..
gal visgi nori pasakyti, kad tau neĮsijungia žalia lemputė (neišsijungia - kai pastoviai dega)? tada ir ABS neatsijungs ir tuo labiau difas neužsiblokuoja.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Zhyga

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gruodžio 07, 13:13:03 »
Jo man neįsijungia žalia lemputė. Ir neatsijungia ABS kai paspaudi Diff mygtuka.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gruodžio 07, 15:30:15 »
nu tai neveikia blokiruokite. o del ko, jau ieskot reikia, ar elektra, ar vakuumas, ar valdymas, ar mechanine diffo dalis.

Neprisijungęs bumbulsz

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ratu blokavimas
« Atsakymas #9: 2012 Rugpjūčio 28, 12:33:28 »
truputi prikelsiu sena tema. tai taip išeina kad paspaudus mygtuka DIFF (įsijungia zalia lempute) jis veikia iki tam tikro greičio ir pasiekus sakykim 35km/h jis automatiškai išsijungia(užgesta zalia lempute) ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Rugpjūčio 28, 12:41:02 »
 (+)

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Rugpjūčio 28, 15:19:30 »
paspaudus diff mygtuka isijungia ir zalia lempute ir skydeli turi uzsidegti ABS lempute (atjungiamas abs)

Neprisijungęs Ramūnaz

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Spalio 07, 17:03:19 »
Kad nekurt naujos temos tai papaisysiu čia, kadangi tai pirmoji mano autoQ tai šiandien teko išbandyt, nu ir žodžiu išjungus esp buksuojant girdisi toks garsas kaip abs stabdant, tai čia normalu kad girdisi ar čia kažkas nekaip pas mene  :think: p.s auto a6 c5

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Spalio 12, 11:14:24 »
Kad nekurt naujos temos tai papaisysiu čia, kadangi tai pirmoji mano autoQ tai šiandien teko išbandyt, nu ir žodžiu išjungus esp buksuojant girdisi toks garsas kaip abs stabdant, tai čia normalu kad girdisi ar čia kažkas nekaip pas mene  :think: p.s auto a6 c5
normalu, 4 karta taip ir veikia.

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Spalio 12, 21:10:12 »
Klausimėlis iškilo ir man. Pradedant važiuot susukus vairą, jei biški gaziuko spaudi, žiauriai girdisi kad blokuojami ratai, posukį važiuojant didesniu greičiu ir t.t. viskas ok.
Čia normalu ir turi taip būt, ar kažkokia bėda mechaninėj/elektrinėj dalyje?

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Spalio 13, 11:40:25 »
nurodyk auto,pas mane irgi ta pats audi c4 2.6q?manau kad bus kalta ta dalis kur prie reduktoriaus,nes iki pat galo neatblokuoja ratu :V buna kad ji newaikscioja ir sprandzina uzrudija arba koks vakumas,bent as taip galvoju :V

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Spalio 17, 13:01:01 »
susukus pilnai vaira ir po lenva vaziuojant tikrai jauciasi skirtukas kai galas blokuotas ir kai ne
cia pas tuos pas ka mygtukas dif yra jei ji junginejant nera skirtumo tada kazkas kazkur neveikia

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Spalio 19, 21:39:26 »
ryt reiks padandyt taip,bet man atrodo kad su ijungtu diffu labiau ratus prasukineja,o jau asijungus kaip ir maziau :V seip neesu labai nusimanantis,bet sakau gal iki pat galo neatblokuoja,kazkiek buna galas surakintas ar taip negali but?

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Spalio 20, 00:43:05 »
Galas jei surakintas tai i kaire susukus vaira ir pradedant judeti gali matyti kaip galinis ratas buksuoja, o jei nerakintas tai sukasi ir viskas.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Spalio 20, 21:33:25 »
supratau :-] o kas dar gali but kaltas tada kad sukant  vaira atsiranda vibracija,buna kad ir tiesiai atsistojus ir stipriau davus gazo jauciama vibracija?kartais tas labai nervina pradedant judet :-{

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Spalio 21, 00:12:42 »
ai jos yra ir pas mane kažkiek, nedaug labai. Automobilis primena kad turi sistemą quattro, jos kaprizus :)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Spalio 21, 09:21:02 »
jei tik tai domai tai tada nieko baisaus ;) o jei stipresne buna vibracija reiktu jau kazkur ieskot galu ar ne? :V gal galetut kas paaiskint siuos detaliu terminus ir uz ka jie atsakingi,bei kas buna kaip jie sugenda.
pakabinamas kardano guolis-
kryzme kazkokia-

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Spalio 21, 10:43:26 »
Kardanas su guoliu tikrai ne prie ko besisukant, nebent sukiesi saule :-)
Nezinau pas mano A200TQ kaip nori taip sukinekis jokios vibracijos jokio skirtumo tarp FWD ir Quattro nera, bent jau as nieko nejauciu.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Spalio 21, 13:07:34 »
kaip bent as galvoju tai kardano pakabinamas guolis jei neatlieka savo funkcijos tai atsiranda laisvumas,ko pasakoje permetant begi masina taip lyg sutampo teisingai galvoju?viena bandziau 2.8q tai pas ja irgi nieko nesijaute sukantis vietoje tas pats kaip FWD :V

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Spalio 21, 13:15:24 »
Nebus tik pusasis koks per ilgas ar trumpas, kazkur cia skaiciau apie panasu varijanta.