Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro veikimas-neveikimas del ABS  (Skaityta 1344 kartus)

Neprisijungęs vilenux

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Quattro veikimas-neveikimas del ABS
« Topic Start: 2013 Liepos 02, 13:22:02 »
Sveiki turiu A90q b3 turiu tokia problema numire pora ABS davikliu tai neatjunges abs negaliu pastabdyt nes tik paspaudus iskart kala per pedala, paemiau atjungiau nuo kompo tai galiu vaziuot ir stabdyt o kaip del Quattro veikimo? Pas mane antros kartos noretus atstatyt tos daviklius i vieta o gal ne tai beda? Na domejaus daliu parduotuvei sako sunkus variantas o jai ir rasi kaina bus labai didele tai ka siulitumete daryti?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: Quattro veikimas-neveikimas del ABS
« Atsakymas #1: 2013 Liepos 02, 13:28:03 »
Sveiki turiu A90q b3 turiu tokia problema numire pora ABS davikliu tai neatjunges abs negaliu pastabdyt nes tik paspaudus iskart kala per pedala, paemiau atjungiau nuo kompo tai galiu vaziuot ir stabdyt o kaip del Quattro veikimo? Pas mane antros kartos noretus atstatyt tos daviklius i vieta o gal ne tai beda? Na domejaus daliu parduotuvei sako sunkus variantas o jai ir rasi kaina bus labai didele tai ka siulitumete daryti?
Siulau nusipirkt devetus daviklius ir pasikeist. Arba isvis atjungt abs.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vilenux

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Liepos 02, 13:29:55 »
Man idomu kaip nukencia Quattro del abs nebuvimo? Ir gal kas parduodat devetus daviklius ir ar jie tinka nuo paprastos b3

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Liepos 02, 18:53:52 »
įtakos kvatro sistemai neturi