Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 412259 kartus)

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Tu masinos metus dar parasyk nes tokiu kodu dalies etka nerodo.Kiek suprantu tu sneki apie 8A0 505 323 A?

Neprisijungęs wildman

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
B4q 1993 2.0 16v 103kw. avantas '' 8AO 361C '' zemiau audi ziedai ir DE   kitoje poseje '' B  '' zemiau CDP 0 3

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Nezinau is kur cia tokius kodus trauki.Dazniausiai dalies orginalu koda sudaro 9 skaiciai.

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
tai 3 dalis

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Nezinau is kur cia tokius kodus trauki.Dazniausiai dalies orginalu koda sudaro 9 skaiciai.

o tai čia gal suvedimas nesidaro galiniu ratu ?

Neprisijungęs norgevas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
sveiki, gal galit patarti? pas mane a3 quattro. kyla klausimas del centrinio difo (heldex) tepalu keitimo? kaip tai sudetinga paciam pasidaryti, kokie tepalai pilasi ir kokia ju kaina? ir kokie pozymiai kad jau laikas juos keisti?

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
Na kiek dirdejau tepalai transmisijoje turi keistis kas 60000km. Saviskei dar nekeites nes kai pirkau buvo katik pakeisti, bet stai mersui 124  esu keites, tai ten jau ne tepalai isbego :/ o beveik vandens konsistencijos pilkas skystis. Tepalu isleidimo varztas buvo visas apauges metalo drozliu mase, nes jame yra imontuotas magnetas. pries 2 sav vel keiciau mersui tepalus (prabego 80k) tai vaizdas ne toks baisus kaip 1 karta, bet matesi kad tepalai savo jau atidirbe.

Neprisijungęs leskus

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
padariau nusižengima prieš mašinos kilme ir pirmoje Q sistemoje išėmiau pusašius vasarai, bet padavus rimtai gazo kartkartem buna toks smugis, lyg dantračiu karpai prašokut, tai čia centrinis difas jau paskutines skaičiuoja?  :-{ ar gal kas nors kitas, nes tokiu dalyku but neturėtu

Neprisijungęs safas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Sveiki givi kas galit padet kankina mane klausimas. turiu audi coupe quottro 89m. ar eitu uzdet ant jos galinius suportus nuo beskes 93m. quotrines nes jie geriau laiko tai ar iseis ar ne :V :V :V

Neprisijungęs audi fan

• Įrašai: 323
    • Žiūrėti profilį
A kuom jie geriau laiko?

Neprisijungęs safas

• Žiūrėti profilį
na siaip is patirties zinau jog rankinio mechanizmas yra geresnis ir su juo nebuna problemu :V :V :V :V

Neprisijungęs girgadze

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
mano "lupenos" b4 quattro galiniai suportai uzpuve, o b2 quattro neuzpuve... :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
nuo golfo 4 reik dėti :)

Neprisijungęs Nonsense

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį

Audi A6(C5) 2,5TDi Quattro problema su automatine greičių dėže
« ...: Šiandien09:47:01 »
Tai va norėjau paklaust, gal kas esat susidūrę. Važiuoja mašina normaliai, bėgius mėto irgi normaliai, bet paleidus gaza nerieda, o lėtėja, nes "nepameta" bėgio, tada lėtejant ir stojant prie sankryžos jaučiamas toks nedidelis truktelejimas, kaip koks smūgis, bet nuo sankryžos vėl normaliai, kartais po truktelėjimo pradeda važiuot, o kartais nieko nebūna, čia viskas tik ties pirmo begio išmetimu/įmetimu. Gal čia net ne pati greičių dėžė kalta dėl sudrebėjimų tokių?

Neprisijungęs audi fan

• Žiūrėti profilį

O kuom tie golf 4 suportai geresni? Jie QUATTRO tinka? koks cilindriuko diametras?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį

O kuom tie golf 4 suportai geresni? Jie QUATTRO tinka? koks cilindriuko diametras?
cia reiktu tserberio klausi jis ziurejo ir lygino
nes pas tuios gerai apsaugotos tos kojeles yra nuo purvo ir neuzkirmyja

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
audi fan: 38 arba 41 skersmuo. suportas geriau tuom, kad yra aliumininis ir rankinio mechanizmas yra pacio suporto viduje ir isoreje tik kojele ant kurios paty trosa uzkabinti reiktu :) kiek ciupinejau srote, tai visi tie deveti suportai veikia su vieno pirsto nuspaudimu(kalbu apie rankinio kojele). Perdarant reikia 2x slangeliu nuo b5 passato 22lt/vnt varzto i suporta, kad uzverzt slangute nuo passato su dviem varinem saibutemis ~7litai ir tavo paties darbo :) samata siaip susidaro didesne nei pirkt originalius, bet toki daikta pasidares turesi ilgam veikianty rankiny. Dar gali netikt troso ilgis, bet cia jau turint noro, pasidarysi. Suportas su 38 cilindro diametru drauges corrado TA su rankiniu parode 1.1kN jegos, o nuo darbinio stabdzio 1.5kN, vienodai abiejose pusese :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 04, 16:13:58 sukūrė Tserber »

Neprisijungęs safas

• Žiūrėti profilį
tai galima pritaikiti b4 supartus mano cuope quottro ar ne stai kur klausimas nes nezinau ar pirkt poto jei netiks nebus kur det ju :V

Neprisijungęs safas

• Žiūrėti profilį
o gal kas zino kokie suportai stovi ant coupe quottro kokiu 93 ar 94 metu :V

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
kaip suprast kokie ? nusiimi savo ir sulygini.

Neprisijungęs safas

• Žiūrėti profilį
na as esu viena nusiemes bet kad ne kiekvienam srote supras ko as noriu, ir gal kas zino kokiu geru srotu vilniui :V

Neprisijungęs audi fan

• Žiūrėti profilį
audi fan: 38 arba 41 skersmuo. suportas geriau tuom, kad yra aliumininis ir rankinio mechanizmas yra pacio suporto viduje ir isoreje tik kojele ant kurios paty trosa uzkabinti reiktu :) kiek ciupinejau srote, tai visi tie deveti suportai veikia su vieno pirsto nuspaudimu(kalbu apie rankinio kojele). Perdarant reikia 2x slangeliu nuo b5 passato 22lt/vnt varzto i suporta, kad uzverzt slangute nuo passato su dviem varinem saibutemis ~7litai ir tavo paties darbo :) samata siaip susidaro didesne nei pirkt originalius, bet toki daikta pasidares turesi ilgam veikianty rankiny. Dar gali netikt troso ilgis, bet cia jau turint noro, pasidarysi. Suportas su 38 cilindro diametru drauges corrado TA su rankiniu parode 1.1kN jegos, o nuo darbinio stabdzio 1.5kN, vienodai abiejose pusese :)

Butu labai gerai susimesti 41mm cilindriukais suportus, nes priekyje g60. Pas kokios modifikacijos suportus eidavo sitie? Dar pasikartosiu su klausimu jie tinka i QUATTRO?  :)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
taip jie tinka, ejo pas visus 4 gogius, tik nzn kokiuose modeliuose stovejo 38 ir 41 :) o siaip drauges aute tai ant 120 patraukus rankiny ratai ciuozt bando :D

Neprisijungęs audi fan

• Žiūrėti profilį
Reik manyt, kad pas galingesnius variantus ejo 41mm cilindriukai. Reks pasiskambineti per skelbimus.

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
nasusizavekit aliuminiais suportais tai uzkirmyja kitas nebepataisomai, o senuosius tik persirink netingekit :V