zmogus raso kad pas ji c4 4 kartos quattro,gal pas ji istikruju a6/c4 ? o pas ka tada 3 kartos? kazkaip neina suprast.... pas c4 2kartos quattro ejo,ojau c4/a6 eina 4 kartos...? gal 4 eina pas naujasnes nuo kokiu 98-00 metu?
na pas mane a6,c4 kebule, kiek zinau tai IV karta.susitvarkiau abs. issiaiskinau ka reiskia kai kiekviena karta uzvedus mirksi sauktukas raudonas.
Šauktukas reiškia, kad problema su stabdžiais... Dažniausiai skysčio dapylimas padeda.
pas mane pneumatiniai gal nebedarykim vaikų darželio iš forumo...skysčio dapilimas... kuriant turbūt nubėga skystis laidais ir padeda starteriui sukt matorą ,paskui užkūrus sugryžta į bakelį B-?
Įdėjimas manau gana sudėtingas, o šiaip antra piktesnė šiek tiek, 4 geriau tiems kas nelabai supranta kam difflockai naudojami ir pan. Aš su 2 karta jaučiuosi gerai Su 4 išdykauti ant sniego nelabai gerai - stabdžiai daug dirba ;]
Sveiki visi. turiu B4 2.0 16v 103kw Q. Kadangi kuras nepigus tai kaip alternatyva dujoms man kilo mintis ideti 1.9tdi. tai noreciau paklausti ar toks dalykas imanomas. Ar galima keisti tik varikly ir jungti ji prie Q dezes? Ar reiks ir deze perdarineti? labai prasau pagalbos del informacijos ir gal kuris nors forumo dalyvis apsiimtu sita projekta igivendinti.
tai tas litras dyzelio tai niekai palyginus. dabar 10 valgo. as manau i duju irangos kaina tilpciau. ir dar likusi varikly parduociau. o pirkti dyzeline litu nera. o keitimu varijantai tai tik i davarytas arba priemokos dideles nori.o maniske mane pilnai tenkina ir technine puse ideali.tik sanaudas kuro domina sumazinti. o dyzeliuka po 2.4lt gaunu o dabar benza po 3.0lt pilu