Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 417768 kartus)

Neprisijungęs shefuks

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
aciu  (y)

Neprisijungęs shefuks

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
susitvarkiau jau savo. Gavau torsena su gerais viduriais ir aplauzytu korpusu uz 150lt, permeciau vidurius i savo korpusa ir viskas liuks, masina jau vaziuoja, beto sumazejo dauzymasis, kuris buvo labai stiprus permetant pavaras automobilio gale.  ff

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18288
    • Žiūrėti profilį
nu tai viskas aišku, daužymasis buvo nuo išbelsto torseno, o beldei beldei ir subyrėjo.

aš ir neseniai pasiimiau auto su pakeistu torsenu, irgi apmažėjo.. Senasis nemažai laisvumo turi, nufilmavau kitoj temoj c3 skyriuje yra

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
linka tos temos numek jei nesunku

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tokie maži dantratukai, o tokias aprkovas laiko :)

Neprisijungęs vyras16

• Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
As vel su savom bedom. Kas gali buti kai vaziuoji atbulas greiciau kazkas uzia lyg gale...

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
koks skirtumas, tikrina tai vis vien ant laisvos pavaros

aš tai su dideliu švirkštu pyliau tai visai normaliai
tepalas 75W90 GL5 ar GL4 ir aišku geriau būtų sintetinius, bet kainikė kaip varikliui pasikeisti tepalus

ta ertmė yra alsuoklis ir ji neskirta tepalo pylimui, pilasi per šoną ir iki tiek kol pradeda per jį bėgti lauk
o kiek telpa tai čia ir nuo modelio dar priklauso :)
nesenai subaru variau tai pasakiau,kad cia negalima del movos ir netikrino.Nes teko girdet konkretu atveji kai per tai sugedus movai savininkas padave i teisma ir laimejo.Nuo to jie kitaip ziuri.Teko girdet,kad jie kai kur turi tokius aparatus kur padeda ant grindu ir lauke bando efektyvuma jei turi laiko ir noro.Naujuose centruose turi ir abiem tiltam stendus

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
As vel su savom bedom. Kas gali buti kai vaziuoji atbulas greiciau kazkas uzia lyg gale...

gali uzti ir pavaru deze, siaip atbulom vaziuojant visos jos uzia, (cia del dantraciu taip)

Neprisijungęs renis84

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Sugalvojau truputi isnaudoti quattro privalumus prisnigus. Bet po keliu minuciu pasebejau, kad mano quattro vaziuoja kaip fwd :think:. Pernai veike visi keturi.
Teko kam nors tureti panasiu problemu, kai visiskai atsijungia galiniaivaromi? A3 quattro 2005 metu

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Sugalvojau truputi isnaudoti quattro privalumus prisnigus. Bet po keliu minuciu pasebejau, kad mano quattro vaziuoja kaip fwd :think: . Pernai veike visi keturi.
Teko kam nors tureti panasiu problemu, kai visiskai atsijungia galiniaivaromi? A3 quattro 2005 metu
Pas tave haldexas, todel variantu gali buti n. Reikia ziureti ka rodys diagnostika, gal siurblis parejo, gal koks temperaturinis daviklis (H-)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
abs veikia?

Neprisijungęs vyras16

• Žiūrėti profilį
A6 c4 quattro, norint pakeisti rankinio trosus reikia kardana pasileist? Ar eina ten kazkaip uzkisti ranka? Nes kiek ziurejau palindes tai kardanas labai maiso ten :)

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
A6 c4 quattro, norint pakeisti rankinio trosus reikia kardana pasileist? Ar eina ten kazkaip uzkisti ranka? Nes kiek ziurejau palindes tai kardanas labai maiso ten :)
Man servise aiskino kad atleidinejo kardana, kai keite trosus. Buvau nusiardes, kai ziurejau pakabinama guoli, tai keblu ten prieiti, bet manau su specialiais raktais imanoma kazka sugalvoti ir neardzius.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
kardano tikrai nuleist nereikia,neseniai keiciau

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Sugalvojau truputi isnaudoti quattro privalumus prisnigus. Bet po keliu minuciu pasebejau, kad mano quattro vaziuoja kaip fwd :think: . Pernai veike visi keturi.
pas Volume13 kazka tokio buvo, tai pas ji dugne buvo kazkurie laiduke nuplyse ir jan nejungdavo blokavimo ir galas nepasijungdavo
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 16, 21:22:09 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs renis84

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Uzisakiau diagnostika kitai savaitei, idomu ka parodys. Reikia susitvarkyti pokol sniegas neistirpo :D

Neprisijungęs Linelis7

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, norėčiau pasidomėti ar Jūs esate susidūrę su quattro (pas mane b4) nelaiko galiniai guoliai brangesni ar pigesni maždauk per metus vis reik keisti/ gal kas susidūrėte ir žinote kas gali būti?

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
gal daug vazineji ? as saviskius susidejau brangius fag abu naujus guolius , tai nei puses tu km, kuriuos galima nuvaziuot su guoliais nepravaziavau . po ~ 3tukstanciu km  pradejo abu dainuot . dabar susidejes pigesnius lenkiskus , tai dar laiko .

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
neviena tokia tema buvo. Linelis / Laimis (7 ir 9 atitinkamai), gal patys keičiat?

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
as tai pats , bet presavo su presu tai meistras , as stupica jam nuveziau o jis perpresavo.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tada ne pats skaitos, nes turėjau omeny kai su kūju keičia, gal blogai presavo :)

aš irgi golfui pakeičiau per daug priekinių ratų guolių. nekas 3000 bet maždaug kas 20-30 tūkst. Klausiau kodėl, sako gali būt guoliavietė pažeistos geometrijos ovali ar kažkas pan, ir netolygiai spaudžią guolį. Kiek tiesos nežinau, bet variantas įmanomas :think:

tipo yra kažkam taip buvę ir guoliaviečių keitimas padėjo

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
logiska , jei guoleviete kiausinio formos tai  ko noret, presuojant  guolis deformuosis ko pasekoje netarnaus ilgai.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 25, 16:42:57 sukūrė Laimis9 »

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
tada ne pats skaitos, nes turėjau omeny kai su kūju keičia, gal blogai presavo :)

aš irgi golfui pakeičiau per daug priekinių ratų guolių. nekas 3000 bet maždaug kas 20-30 tūkst. Klausiau kodėl, sako gali būt guoliavietė pažeistos geometrijos ovali ar kažkas pan, ir netolygiai spaudžią guolį. Kiek tiesos nežinau, bet variantas įmanomas :think:

tipo yra kažkam taip buvę ir guoliaviečių keitimas padėjo
taip, tai būna, keiti guoli po guolio, po to kelmą visa makt iš laužyno ir laiko daug ilgiau, net nežn, ar čia guolių kaltė ar guoliavietės.

Neprisijungęs vyras16

• Žiūrėti profilį
Man tas pats ir kazkada buvo, ede guoli po guolio, kol nepakeiciau visos vadinamos stupicos. Turiu klausima del kardano: Kaip ten su tais pakabinamais? Pas mane jau girdis smugiai i dugna, buvau palindes po dugnu, ta kardanas judinant ji ranka juda per pakabinamo guma jau. Kaip ten tie pakabinami keicias, ar geriau ieskot srote kito kardano su sveikesniu pakabinamu?(H-)