Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 401740 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
viską rašo, reik mokėt ieškot ;)

be raidės yra senas kodas, vėliau jis buvo pakeistas su tokiu pat + G raide, taigi tiktų su g raide arba išvis be raidės.

su H raide yra nuo automato, ankščiau ėjo su A raide
su J raide yra nuo 6bėgės mech dėžės, ankščiau ėjo su F raide
su G raide yra nuo 5bėgės mech dėžės, ankščiau, kaip minėjau ėjo be raidės

Pagal katalogą yra taip. Galbūt techniškai pritaikoma, to etka nerodo ir nesuinteresuota rodyti. Matuokis atstumus, žiūrėk šlicus
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 09, 13:37:11 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
viską rašo, reik mokėt ieškot ;)
be raidės yra senas kodas, vėliau jis buvo pakeistas su tokiu pat + G raide, taigi tiktų su g raide arba išvis be raidės.
be raides ejo iki 1999, pardon :)

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Supratau. Aciu labai!

Neprisijungęs corto

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Audi A4 1.9 TDI Q 98m nemažas dungsėjimas perjungiant pavaras ir atleidžiant sankabą, toks jausmas, kad galas
šiek tiek vėluoja, yra laisvumas kardane, jis ateina iš dėžės. Visos gumos geros. Įtariu, kad torsenas susidėvėjęs.

Klausimas: ar šrote parduos torseną atskirai? Galbūt jis tinka nuo kitų A4 modelių su 5 pavarų dėže?

Ačiū.

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Audi A4 1.9 TDI Q 98m nemažas dungsėjimas perjungiant pavaras ir atleidžiant sankabą, toks jausmas, kad galas
šiek tiek vėluoja, yra laisvumas kardane, jis ateina iš dėžės. Visos gumos geros. Įtariu, kad torsenas susidėvėjęs.

Klausimas: ar šrote parduos torseną atskirai? Galbūt jis tinka nuo kitų A4 modelių su 5 pavarų dėže?

Ačiū.
vat vat man irgi butu iuomu suzinot (H-) ,kazin ar parduos atskirai :think: ,ar aplamai tiktu nuo 5/6 begiu dezies benzino ar tik nuo dizelio ieskot reik.

Neprisijungęs corto

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Pagal ETKA, tinka ir nuo B4 torsenas, ta pati koda rodo. Niekas nenori atskirai parduoti. Teks ieskoti kokios dezes, gerai butu pabirusios, su torsenu sveiku.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Pagal ETKA, tinka ir nuo B4 torsenas, ta pati koda rodo. Niekas nenori atskirai parduoti. Teks ieskoti kokios dezes, gerai butu pabirusios, su torsenu sveiku.
jei bus dežė pabirus tai ir torsenas bus nemažai matęs gal ir dar sveikas bus, bet laisvumų turės

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
sveiki protingieji kurmiai  :D turiu klausima, kuri laika vazinejau su ijungta muzika, ko pasekoje negirdejau kada islindo mano problema , siandien vaziuodamas isgirdau keista uzima gale , galvojau guoliai, bet atidziau paklausius ir pasodinus drauga i gala buvo nuspresta ,kad reduktorius uzia  ir net svelni vibracija gale jauciasi   :A taigi klausimas, del ko jis uzia? gal tepalo neber ? po masina tepalo balu nebuvo, po miskus nevazinejau pastaruoju metu , tai stebuklingai dingt negalejo jis  :think:  masina b4 2l 85 kw 93m.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
sveiki protingieji kurmiai  :D turiu klausima, kuri laika vazinejau su ijungta muzika, ko pasekoje negirdejau kada islindo mano problema , siandien vaziuodamas isgirdau keista uzima gale , galvojau guoliai, bet atidziau paklausius ir pasodinus drauga i gala buvo nuspresta ,kad reduktorius uzia  ir net svelni vibracija gale jauciasi   :A taigi klausimas, del ko jis uzia? gal tepalo neber ? po masina tepalo balu nebuvo, po miskus nevazinejau pastaruoju metu , tai stebuklingai dingt negalejo jis  :think:  masina b4 2l 85 kw 93m.
ar kada tikrinai ta tepala reduktoriui, gal ir sumažėjo, turėtu palindus matytis ar pro salnikus neleidžia
patikrinti tai nesunku, atsuki ipilimo propke ir iš šono, ikiši piršta ir ir tepalo turi būti sulyg ta skilute

Neprisijungęs vyras16

• Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
Nuo kelintu metu pas quattro gale amortizatoriai ejo is dvieju daliu, kai pats amortikas nuo stupicos vadinamos atsisuka?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Nuo kelintu metu pas quattro gale amortizatoriai ejo is dvieju daliu, kai pats amortikas nuo stupicos vadinamos atsisuka?
gal nuo kokių 89, kai posūkių rankenėlės apvalios pasidarė

Neprisijungęs vyras16

• Žiūrėti profilį
O kazi eina idet vientisas jei idetos is dvieju daliu?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
O kazi eina idet vientisas jei idetos is dvieju daliu?
o kuom geriau vientisas ?

Neprisijungęs vyras16

• Žiūrėti profilį
Isvirtimo nereik daryt :D Nezinau ar geriau ar ne, bet man keli zmones skambino klause del galiniu amortizatoriu is mano ardomos quattro ir visiem reikejo kad is dvieju daliu butu tai idomu ar labai jie ten tvirtinimo atzvilgiu skirias.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Isvirtimo nereik daryt :D Nezinau ar geriau ar ne, bet man keli zmones skambino klause del galiniu amortizatoriu is mano ardomos quattro ir visiem reikejo kad is dvieju daliu butu tai idomu ar labai jie ten tvirtinimo atzvilgiu skirias.
tai išvirtimas iš šarnyru darosi tai kad dviejų dalių ar vienos su išvirtimu neturi jokio ryšio

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
Ar keiciant kardana is kitos masinos reikia kazkaip balansuot? Imanoma masinos vibracija po keitimo? Kokios priezastys?

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
Ar keiciant kardana is kitos masinos reikia kazkaip balansuot? Imanoma masinos vibracija po keitimo? Kokios priezastys?
Reikia pagabinamą guolį į tas pačias vietas prisukti, kitaip gali užti.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
balansuoti turėtų nereikėti, gal tik su pakabinamu guoliu pasireguliuoti kad gerai stovėtų nes jis gali užti

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
O jis ten kazkaip reguliuojas? Susukau ir tiek. Kazkokio uzimo nejauciu. Bet masina dreba. ir mastau. Siaip pajauciau tik po geros savaites, pries tai lyg ir nedrebejo (buvau palikes masina servise, jie ten gerai pravaziavo ir dreba) nes prasideda drebejimas virsijus 100km/h ir dreba vairas. Tai idomu ar del ratu ar del kardano keitimo. Reikes dar pabandyt issiardyt iki pakabinamo. Aciu.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
O jis ten kazkaip reguliuojas? Susukau ir tiek. Kazkokio uzimo nejauciu. Bet masina dreba. ir mastau. Siaip pajauciau tik po geros savaites, pries tai lyg ir nedrebejo (buvau palikes masina servise, jie ten gerai pravaziavo ir dreba) nes prasideda drebejimas virsijus 100km/h ir dreba vairas. Tai idomu ar del ratu ar del kardano keitimo. Reikes dar pabandyt issiardyt iki pakabinamo. Aciu.
paziurek pradziai su ratais ar gerai viskas, gal tau i kokia duobe ikale ir nieko nesako
nuo kardano manau labiau visa masina drebetu o ne vairas
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 02, 23:26:14 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
manau susimoviau :) Nors nezinau. Radau, kad bededamas kardana buvau ji nustumes i pati gala (pradziai nemaciau, kad reguliuojasi pakabinamo padetis), ta prasme visiskai kitaip uzdejes negu jis buvo pries tai. Padariau kaip buvo. Ir po servisininku vienam rate buvo pilna prilipusio dumblo kurio nakti nemaciau. Iskrapscius ta dumbla vibravimas dingo. Sorry uz sumaisti... Bet aciu uz pagalba. Gavau naudingu ziniu :)

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
sveiki, taigi as su tuo paciu klausimu, galinis reduktorius pradejo uzti nes nezinia kuri laika be tepalo vazinejau, apsiziurejau jau kai uzt pradejo, pripyliau naujo tepalo bet beda nedingo, speju reikia naujo redktoriaus, nes dabar tai uzia kaip koks lektuvas   :A
radau kita reduktoriu, bet nuo b4 2.6 motoro, pas mane 2l motoras, gal kas zino ar perdavimas tiks mano dezei ar ne?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 10, 22:22:30 sukūrė Laimis9 »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
sveiki, taigi as su tuo paciu klausimu, galinis reduktorius pradejo uzti nes nezinia kuri laika be tepalo vazinejau, apsiziurejau jau kai uzt pradejo, pripyliau naujo tepalo bet beda nedingo, speju reikia naujo redktoriaus, nes dabar tai uzia kaip koks lektuvas   :A
radau kita reduktoriu, bet nuo b4 2.6 motoro, pas mane 2l motoras, gal kas zino ar perdavimas tiks mano dezei ar ne?
tau reik ieskoti tokio kur buvo variklis 4 cilindru, o nuo 2.6 suderinamas su 5 cilindru varikliu
 del reduktoriaus kaukima tai gali nevezti pas koki gera meistruka kad sureguliuotu pakeis saibas kur reikia ir kokiu reikia ir nebekauks bet pries tai jau salnikus naujus susidek kad nedingtu tepalas niekur

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
smulkiau galima kokias saibas ir kur ? nenoreciau pas joki meistriuka as jo vezt, niekam nepatikiu savo auto  ar jo daliu  taisyt :goodboy:  jei galiu pakeisti pats tai ir darau. radau nuo savo motoro kita reduktoriu uz 200lt, galeciau pasiimt , bet klausimas kiek jis laikys, jei senojo remontas neperkoptu kokiu ~300 lt tai tada tikslinga butu senaji tvarkyt . Tik kokias dalis reikia keisti ?

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
taigi raso, kad patempt guolius reikia ir salnikus pasikeist.