Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 402356 kartus)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Snd pakeiciau reduktoriuje tepala audi c4 2.6q.matyt jis buwo nekeistas nuo auto parwarymo is vokieciu nes buwo tikrai baisus.keiciau del to nes atsirasdawo uzesys,dbr bus matyt kaip toliau bus.jei bus uzesys tai galwoju kad kaltas dar pakabinamas guolis.uzesys atsirasdawo jei vaziuodawai pirmu begiu apie 3000aps ir pastowiai numynus pedala,kartais budawo ir ant kitu begiu bet retai,bet klausimas ne apie tai.kam reikalingi 2 varztai reduktoriaus apacioje kur yra isleidimas?atsukus ipylymo pirma,paziurejom kad buwo trukumas jau tepalo.pabandem atsukt viena isleidimo varzta kur arciau galo, tai jis niekaip neatsisuko nusizindes dar kazkiek buwo.poto atsukom kita varzta link kardano tai tas nesunkiai atsisuko ir tepalas isbego.poto pylem naujo apie 300ml ir palaukem kol tas isbeks kazkiek ,kaip pasirode tepalas,truputi leidom jau pabekt ir uzsukom,nes galwojom kad iki to tolimesnio varzto nedaeis tepalas.paskui  supylem apie 1.7l tepalo ir kaip pradejo bekt per ipilima uzsukom varzta.tai kam reikelingi tie 2 varztai ar cia vienas capasui jei kitas nusizindytu?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tavo reduktorius didesnis
pas mane ant coupe yra vienas apacioje varstas ir telpa tepalo apie 0.9

o uzti gali pradeti jei tepalo truksta, bet jei ilgai pavazineta su trukumu tai uzimo jau nebesustabdysi tepalo pakeitimu

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Supratau tada,nu pas mane katalogas raso kad 1.7 telpa tiek ir supyliau.tai cia tie 2 varztai reikalingi tam kad greiciau tepalas isbektu?bent as taip nemanau,nors gal ir tawo tiesa.o del uzimo bus matyt

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
tavo reduktorius didesnis
pas mane ant coupe yra vienas apacioje varstas ir telpa tepalo apie 0.9

o uzti gali pradeti jei tepalo truksta, bet jei ilgai pavazineta su trukumu tai uzimo jau nebesustabdysi tepalo pakeitimu

Na kataloge raso, kad telpa 1,3l i reduktoriu pas kupus.
http://www.liqui-moly.de/liquimoly/web.nsf/id/pa_eng_oil_guide.html

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
iki litro telpa :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Na kataloge raso, kad telpa 1,3l i reduktoriu pas kupus.
http://www.liqui-moly.de/liquimoly/web.nsf/id/pa_eng_oil_guide.html
kad tam tavo puslapyje raso kad 0.75l ne ten gal kur ziurejai
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 04, 17:03:42 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Šiandien kaip tik keičiau tepala reduktoriuje,nes irgi yra toks kaip užimas, tilpo 1,5 ltr. masina A6 C6, 3.0.tdi, bet garsas nepasikeite  :V

Neprisijungęs Mirka

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Gal padangos uzia? Pas mane taip buvo,jau galvojau keisiu reduktoriu,bet perimeciau vasarinius ratus ir valio :) neskubekit keist reduktoriu,pradziai ratus pabandykit persimest ir guolius pasitikrint :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Gal padangos uzia? Pas mane taip buvo,jau galvojau keisiu reduktoriu,bet perimeciau vasarinius ratus ir valio :) neskubekit keist reduktoriu,pradziai ratus pabandykit persimest ir guolius pasitikrint :)
nu dar galima i reduktoriu pripilti medzio drozliu ir parduoti masina kaip nezusenciu reduktoriumi
kaip senais laikas ziguliukams darytavo :)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Tai tas is yra, kad viska paziurejo ant stendo, niekas niekur neuzia sako, nei prie vieno rato sako neuzia. As buvau atsisedes ir uzmyniau ant 100. Dabar ziemai pasikeiciau visiskai naujus ratus su naujom padangom, bet tas uzimas nedingo.  :think: Gal man vaidenasi, kad užia, bet nepatinka tas garsas.  :V

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Tai tas is yra, kad viska paziurejo ant stendo, niekas niekur neuzia sako, nei prie vieno rato sako neuzia. As buvau atsisedes ir uzmyniau ant 100. Dabar ziemai pasikeiciau visiskai naujus ratus su naujom padangom, bet tas uzimas nedingo.  :think: Gal man vaidenasi, kad užia, bet nepatinka tas garsas.  :V
Ant kokio dar stendo? Bus galiniai guoliai greiciausiai arba priekiniai.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
kad tam tavo puslapyje raso kad 0.75l ne ten gal kur ziurejai

Paziurek 2.8Q kupa, 1.3 litro ten. 2.3 20v 0.75 litro. :D Briedas kazkoks, juk reduktoriai tokie patys. :-]

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Paziurek 2.8Q kupa, 1.3 litro ten. 2.3 20v 0.75 litro. :D Briedas kazkoks, juk reduktoriai tokie patys. :-]
aga paziurejau
ir pas 2.8Q greiciu dezei daugiau telpa nei pas 2.3 20v nors jos is isvaizdos irgi vienodos turbut
tik kad pas 2.8 perdavimas kitas

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Ant kokio dar stendo? Bus galiniai guoliai greiciausiai arba priekiniai.
Ant keltuvo, biski netaip issireiskiau. Pakele nuo zemes, kad galeciau vaziuoti. Bet niekas neauzia, nei vienas guolis.  :-{

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Ant keltuvo, biski netaip issireiskiau. Pakele nuo zemes, kad galeciau vaziuoti. Bet niekas neauzia, nei vienas guolis.  :-{
Tai ore kai pakabino neuze, nuleidzia ant zemes jiem jau eina pilnas auto svoris ir vel tau uzia :) bet jau tokia isvada persasi jei ant keltuvo norm o trasoj jau uzia. Arba kaip kazkas minejo padangos :V is patirties tai man buvo su guoliais tokia situacija, kad visi vienodai uze ir sukinek tu vaira kiek nori ant posukiu, vistiek uzimas vienodas ir pastovus, Taigi pasikeiciau ant bajerio prieky guolius, uzimas sumazejo bet nedingo, tuomet pasikeiciau ir gale guolius ir pamirsau visus uzimus :-) pas mane taip pat quattro

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Turiu klausima. Gal ir durnai nuskambes, bet sumasciau. Tarkim yra 4 quattro karta, galinis difas automatiskai blokuojamas iki 40km/h. O kas jeigu ta galini difa pakeist torsenu is 3 kartos? Ar imanomas toks variantas?

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Viskas imanoma ir nesunkiai jei atitinka perdavimai, tvirtinimai, granatvietes ir kardano sujungimas. Jei ne tai turesi LEGO kuriam reiks pasidaryt papildomu detaliu

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Turiu klausima. Gal ir durnai nuskambes, bet sumasciau. Tarkim yra 4 quattro karta, galinis difas automatiskai blokuojamas iki 40km/h. O kas jeigu ta galini difa pakeist torsenu is 3 kartos? Ar imanomas toks variantas?
o kam tau to reikia ?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
1. 4 karta nesiblokuoja, tik pristabdo stabdziai
2. Imanoma
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
Viskas imanoma ir nesunkiai jei atitinka perdavimai, tvirtinimai, granatvietes ir kardano sujungimas. Jei ne tai turesi LEGO kuriam reiks pasidaryt papildomu detaliu

Tai as to ir klausiu ar tai yra LEGO ar ne :D
Kitas dalykas ka radau, kad i 4 kartos galinio reduktoriaus kevala, atsieit gan nesunkiai telpa porshe 944 LSD, kuri blokuojasi iki 40%. Kam to reikia? Del smagesnio valdomumo ziema ir ne tik (planai ~300ag) :)
Bet jei del torseno i gala. gal patartumet nuo kokios masinos ziuretis, kad butu maziausiai perdarymu? nors is esmes, randu, akd gale torsenas ejo tik i V8. Tiesa? kaip jo tvirtinimai?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 13, 12:18:34 sukūrė MantasJM »

Neprisijungęs Mirka

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Tai as to ir klausiu ar tai yra LEGO ar ne :D
Kitas dalykas ka radau, kad i 4 kartos galinio reduktoriaus kevala, atsieit gan nesunkiai telpa porshe 944 LSD, kuri blokuojasi iki 40%. Kam to reikia? Del smagesnio valdomumo ziema ir ne tik (planai ~300ag) :)
Bet jei del torseno i gala. gal patartumet nuo kokios masinos ziuretis, kad butu maziausiai perdarymu? nors is esmes, randu, akd gale torsenas ejo tik i V8. Tiesa? kaip jo tvirtinimai?
Ziurek nuo s4 2.2 turbo mechanikos(nuo automato nezinau ar perdavimas tiks) Tris zmones zinau kurie persidare  (y) ir as planuoju auto A6 c4 2.5 tdi. Kiek man sake reikia:reduktoriaus,pravodkes iki reduktoriaus su blokeliu(tiksliai nezianu kaip vadinasi),konsoles salone su diff mygtuku kaip ir viskas,dar vakuma reikes nuo priekio prasivest iki galines sedynes.

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
Tipo i A4 B5 tinka galinis difas is C'skes?

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Jeigu ka turiu l.geros bukles reduktoriu is s4 :D

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
Man tai idomu ar jis bolt on? Ir kas ten per mechanizmas?