Ne taip mane supratot! Aš suprantu, kad tai Bieso nuomonė, ir čia viskas tvarkoj
Bet aš ne tą omeny turėjau.
"Pasikartosiu - kazkurioje vietoje turi buti gana, nes nueisim velnias zino kur..."
Ar ESC/EDL yra velnias žino nuėjimas kur? Taip, pilnai suprantu kodėl Tau I q karta labiau tinkama, ir aš su Tavim beveik sutinku. Bet duosiu pvz.: juk I quattro karta nėra tokia stabili, kaip IV, ar ne? Čia važiuojant asfaltu. Juk naujos mašinos kuriamos KELIUI o ne BEKELEI. Ir tokių vairuotojų, kuriems ji reikalinga KELIUI yra 90%, gal daugiau. Ar tai tikrai regresas? Užpjauk skersą aštunkę prikruštą visokios elektronikos (variantą su ESC) ant posūkio ant asfaltinio kelio na gal + smėliukas ir kokį 1983m. I quattro kartos automobilį. Koks rezultatas? Aštunkė į vietą atsistos greičiau nei I q kartos savininkė. Na gerai, Tu pastatysi gal greičiau I q kartos savininkę tiesiai:D Patikslinsiu, duok man, nepatyrusiam, užpjaut. Tada abi nulėks
na jei rimtai, tai vistiek vidutinybės/tinginiai ARBA nepatyrę vairuotojai (prašau tik nejunk šių katekorijų į vieną grupę, bent iš pagarbos man, nepatyrusiam) lengviau sulvaldys aštunkę. O TOKIŲ YRA DAUGUMA.
Juk žmonės miršta dažniau nulėkę nuo kelio [juos būtų išgelbėję elektronika, na čia tendencija, ne tikslus faktas], negu užklimpę bekelėje ir paskendę šuduose, moliuose, iš kurių būtų išvažiavus I q kartos savininkė, kur strigtų nauja, graži aštunta
Net aš ir pats būdamas nepatyres ant q norėčiau Audi su šia technologija, turiu omeny I arba II karta labiau, negu su III, IV ar haldex karta. T.y. aš ir pats nenorėčiau daug elektronikos. Ne dėl drožimo. Tiesiog taip įdomiau vairuoti.
Man užkliuvo ta mintis, kad šis procesas yra regresas. Sutik su manimi, juk tai nėra regresas! Tu žiūri labai iš vartotojiškos pusės