Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 402457 kartus)

Neprisijungęs ku2002lt

• Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
sveiki, masina a6c5, klausimas toks, kad keiciant pavara jauciasi duksejimas ar smugiavimas,  kai sukioji, kardane jauciasi laisvumas, kame cia saknys? gal cia kokia kryzme ar guma nusidevejo? neardziau, nemaciau kas per sistema..
gal kas mestels kokiu minciu :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pas bmw identiški simptomai buvo, kai kardano guma nusibaigė. Kainavo 200 pinigų.

Neprisijungęs ku2002lt

• Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
gal gali kas imest schema is autodatos, kaip jinai atrodo ir kur stovi (h)

Neprisijungęs MantasRS

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu 85metu audi 90. tai va beda tame kad neveikia jungiklis blokiruociu gal kokia protinga galva patartu kur slieku ieskot?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu 85metu audi 90. tai va beda tame kad neveikia jungiklis blokiruociu gal kokia protinga galva patartu kur slieku ieskot?
vakumus tikrinti ir ar vaiksto tie junginejimaisi prie dezes ir reduktriaus

Neprisijungęs MantasRS

• Žiūrėti profilį
o ar stovi kur koks siurblys ten? ar tas pats nuo centrinio varikliukas yra ten?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
o ar stovi kur koks siurblys ten? ar tas pats nuo centrinio varikliukas yra ten?
vakumas nuo variklio pajungtas

Neprisijungęs Varanas

• Žiūrėti profilį
Pas bmw identiški simptomai buvo, kai kardano guma nusibaigė. Kainavo 200 pinigų.
[/qu

Neprisijungęs Varanas

• Žiūrėti profilį
sveiki, masina a6c5, klausimas toks, kad keiciant pavara jauciasi duksejimas ar smugiavimas,  kai sukioji, kardane jauciasi laisvumas, kame cia saknys? gal cia kokia kryzme ar guma nusidevejo? neardziau, nemaciau kas per sistema..
gal kas mestels kokiu minciu :)
Torsenas buna issidevejes tiksliau dantraciai esantys viduje, ko pasekoje ir buna kardano laisvumas. Dar gali patikrinti galinio tylto gumas, buna kad jos suplysta irgi jauciasi dungsejimas

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Perskaiciau visa foruma apie quattro (užtrukau apie 5 val  :D), tai supratau, kad Q ne tik pliusas bet ir daug niuansu turi. Man dabar kilo klausimas, vasariniai ratai mano yra R-18, 245/40, zapaske tokia pat, o dabar ziemai nusipirkau najus ratus R-17, 225/50. Tai klausimas jei as ja pradursiu ir desiu zapaske tai man ji nelabai tinka? nes pjausis?  :V Masina Audi A6 (C6), 3,0 tdi Q.  :V

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Perskaiciau visa foruma apie quattro (užtrukau apie 5 val  :D), tai supratau, kad Q ne tik pliusas bet ir daug niuansu turi. Man dabar kilo klausimas, vasariniai ratai mano yra R-18, 245/40, zapaske tokia pat, o dabar ziemai nusipirkau najus ratus R-17, 225/50. Tai klausimas jei as ja pradursiu ir desiu zapaske tai man ji nelabai tinka? nes pjausis?  :V Masina Audi A6 (C6), 3,0 tdi Q.  :V
pagal skaiciuokle gaunasi labai nedidelis skirtumas http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
jei zapaske tikrai tokio dydzio kaip R18 su padanga tai iki ratu montavimo laisvai nuvaziuosi
nes skiresi apie 2 mm sie ismatavimai
nusidevejimas senu padangu buna didesnis :)

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Zapaske tokia pat kaip ir tie 4 ant masinos, jie visi 5 orginalus vienodi pas mane.  :)

Neprisijungęs MantasRS

• Žiūrėti profilį
gal kas turit vakuumu schema 85metu quattro jungiklio pagal spalvas niekur nerandu nes pas mane istraukiota ir nezinau kur kuris jungiasi

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Priminkit kokios spalvos laida reikia atkirpti, kad neisjunginetu blokiruotes padidejus ratu sukimosi greiciui? :-) II quattro karta. Kartais ji labai ne laiku issijungia :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 06, 17:29:11 sukūrė Tribute »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
mėlynas/baltas arba baltas/mėlynas eina į blokiruotės blokelį nuo skydelio

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
manau turetu but aprasyta kazkur, bet ant greituju neradau.
zodziu, a6 c4 q, vasarai ratai 225/45r17, atsarginis ratas 195/65r15.
klausimas - ar galima det zapaske ir normaliai vaziuot dideli atstuma, 1000-2000km?
ratu apsisukimo spindulys vienodas, taciau, ratlankiu skersmuo kitas - padanga turi kur daugiau "subliukst" stabdant ar ant posukio, kazkiek gali pradet skirtis apsisukimu sk.
galima su zapaske vazinet ar ne? ar jau cia slieku ant asfalto ieskau? :-)
Galima tik paciam bus nesmagu nes masina elgsis keistai del padangu aukscio skirtumu.

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
mėlynas/baltas arba baltas/mėlynas eina į blokiruotės blokelį nuo skydelio
Aciu kad priminei (+)

Neprisijungęs Laurynas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, koki laiduka reiktu atjungti, kad neisijungtu blokiruote, 4quattro karta. Aciu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, koki laiduka reiktu atjungti, kad neisijungtu blokiruote, 4quattro karta. Aciu
kokia dar blokiruotė? ir neįsijungtų ar neišsijungtų?

Neprisijungęs MantasRS

• Žiūrėti profilį
dar karta labas vnz istiko tokia beda kad truputi palauzius masiniuka su ijungta blokiruote zodziu sukaus vilkeliu :D ir dabar susukus vaira su blokiruote ijungta ir po biski vaziuojant toks jausmas kad kazkas palaida ir liecias kardanas ir lauzias jis kazkaip maniau kad tiltas isplyso bet ten viskas tvarkoj gal kas susidure su tokia beda ir gali konkreciai patart kuris galas cia luzo ar gali but variklio paduskes prie dezes tos? ar tas pakabinamas guolis kur kardana laiko? p.s. audi 90 typ85

Neprisijungęs typ81turbo

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Jei su sublokuotu galu posūkį mažo spindulio darai tai vienas ratas čiuožia arba prašokinėja, juk skirtingi skukimosi greičiai ratų. Jei tik su centru sublokuotu taip darosi pažiurėk ar atsiblokuoja galas. Nes būna kad lemputė nedega, bet galas vistiek susiblokaves pasidraskius lieka.

Neprisijungęs MantasRS

• Žiūrėti profilį
as ta dalyka suprantu kad turi sokinet nes spindulys mazesnis bet dabar labai stipriai jaucias kaip kas nutruke butu pasikeliau masina viska apziurejau matau tik kad viena dezes paduske paplysus ta mazesne ir pakabinama guma ta kur kardana prilaiko gan laisvoka juda is sonus bet nesimato kad butu subyrejus. o tas jausmas buna ijungus tik centrini difa galas atsiblokaves vistiek lauzia

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
na paplysusia guma tai reik keist

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinot ar tinka galinis reduktorius i A4 b5 1.9tdi 81kw. nuo 1.8T arba 2.5tdi  (H-) Ar butent ieskot nuo 1.9tdi :think: