Klausimelis. Buvau savaitgali isodines savaja C4 2.8 q i purva, priekinis vienas ratas sukosi, o sublokavus ar atjungus diff nesisuke galinis nei vienas ratas. Kai istrauke mane pajutau kad vel galine pavara veikia. Kaip tai gali buti, ar cia kazkur reiketu pradeti ieskoti problemu?
Nuspaudus DIFF turejo suktis vienas ratas prieki ir abu galiniai...
O dabar paklausykite Dievo (atsiprasau uz nekukluma, taciau taip pareiksdamas as prisiemu ir nemenka atsakomybe, tad tikrai dabar manau, kad atsiras toks, kuris sutrins mane i miltus uz neismanyma

):
Kas stovi centre pas II q sistema? ogi torsenas....
Koksai maksimalus torseno blokavimosi koficientas (priklausomai nuo sliekines pavaros zingsnio) ? ogi 85 procentai...
Reziume - esant tam tikrom salygom (kurios papuola tikrai retai) gali taip atsitikti, kad priekiniai ratai/ratas prasisuks, o galiniai stoves vietoje...
O dabar visi kartokite paskui mane malda:
I q karta yra pati geriausia, kadangi joje naudojamos kietos blokiruotes su 100 proc blokavimosi koficientu valdomos vairuotojo rankiniu budu. Uz taves nepriimineja sprendimu jokia elektronika ir kiti visokie itaisai - I q sistema tiesiog vykdo tai ka tu jai liepi ir tada kai tu jai liepi.