Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 390300 kartus)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Techninė klausimų ir atsakymų tema.
« Topic Start: 2007 Lapkričio 28, 19:51:56 »
Nu jo zmones, jums ziuriu niekaip nepavyksta atskirti, kur quattro "klausimai-atsakymai", kur ne.  :-]

O vat as norejau pasiklausti, skaiciau cia Biesai tavo straipsneli, asq, galeciau pagooglinti ir suzinoti atsakyma, bet jei jau cia pradejau, tai pasiklausiu.. Esu girdejes, kad Haldex mova laikoma nevykusiu gaminiu? Cia tiesa ar melas? Nes pakolkas esu girdejes tik "gerus" atsiliepimus.

Ir tuo paciu kitas klausimas... Esant quattro sistemai, kalbant apie konkrecius modelius A4/A6(C5), kiek suprantu eina pas jas Torsen'as... Reikia kazko bijoti perkant toki auto? Nes vis delto, straipsnelyje paminetas pvz., kad 4cil. variklis ar 8cil. variklis tikimybe ta pati ar kas suges mano manymo nevisai tiksli... Na vis delto... Elementu dvigubai daugiau, tad ir tikimybe dvigubai didesne... Taip ir su quattro... Priekine pakaba pas FWD... O cia tokia pat tik gale dar sudeta... Dvigubai didesne tikimybe... Na cia mano pamasytmai tik, nes irgi.. Kas paturi quattro, tai po to verkia, atseit 2 masinos vienoje.  (h)