Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 402673 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Taigi... Važiuodamas namo nusprendžiau dar kart apsukti žiedą. Pasirinkau mažesnį. O laukia lyja paskutines 12 valandų, tai asfaltas labai smagus. Primenu kad čia visdar dėl tos understeero problemos tikrinau :) Važiuoju žiedu ir jei tik kiek daugiau pasuku vairą - neša iš žiedo lauk, priekis visiškai nesilaiko :< Suprantu, silkė yra sunki, ir silkė be understeero ne silkė - bet mano atvėju jo tikrai per daug. Reikės nufilmuot ir parodyt. Įdomiausia buvo tai kad šį kartą jau taip smagiai ji nenorėjo suktis žiedu, kad slystant priekiniams ratams visa mašina kratėsi - dar to nematęs ir naujautęs - nu tipo viskas purtos taip tarsi stabdžio pedalas abs veikimo metu. Vienas veikėjas kuris kadaise ankščiau važiavo su manim sakė kad tikrai per daug (gaila jis vienintelis q matęs mano rajone), jo c4 quattro žyyymiai geriau laikės. Ar gali taip būti dėl to, kad priekinės padangos yra tiesiog kietos? Pas mane visos 4 vienodų modelių ir išmatavimų. Tik priekinės made in spain ir joms arti 10 metų (tiksliai nepamenu), o galinės made in germany ir joms keli metai... Nusidėvėjimas labai panašus, priekinės gal ant 1mm riebesnės. turiu omeny kad per tą garbingą amžių priekinės tiesiog pakietėjo