Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 402664 kartus)

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, norėjau paklausti ar yra kas dėje į audi 80 b2 quattro sportinius amortizatorius? Kokios panasiai kainos jų vaikšto, gal kas žino kur būtų galima juos įsigyti? O gal kas iš forumiečių pardavimui turi? Žodžiu visa info svarbi  :)
gal bratka turi. pas ji pasidomek

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
taip ant ziedo jis yra, nusukau pagalve , ir ten isemus toki kamsti  matosi kad reikia nuimti ta mazesni zieduka kur prie guolo yra . reiks varyt nusipirkt tinkamu irankiu ardymui , o tada uzs***st ieskant salnyko.
tai, kad ten standartinis sanykas, tai belekoki musipirksi, kad tik išmieros tokios būtų kokių reikia

Sveiki, norėjau paklausti ar yra kas dėje į audi 80 b2 quattro sportinius amortizatorius? Kokios panasiai kainos jų vaikšto, gal kas žino kur būtų galima juos įsigyti? O gal kas iš forumiečių pardavimui turi? Žodžiu visa info svarbi  :)
gal tau užtenktų dujinius amortikus susidėti ?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 04, 09:48:31 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
tai, kad ten standartinis sanykas, tai belekoki musipirksi, kad tik išmieros tokios būtų kokių reikia
nestandartinis ten , o kryptinis kaip ir tas didysis.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 04, 09:58:30 sukūrė Laimis9 »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
nestandartinis ten , o kryptinis kaip ir tas didysis.
tada pagal OEM koda reik ieškotis, gal koks analogas yra kaip ir to šoninio

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
o tas mazesnis soninis paprastas ? ten ant darbines dalies nera tokiu ////// suraizymu, kaip ant to didelio ir kur nuo kardano , ta mazesni jau nusirkau pagal matmenis senojo, bet gal netiks  ff

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
o tas mazesnis soninis paprastas ? ten ant darbines dalies nera tokiu ////// suraizymu, kaip ant to didelio ir kur nuo kardano , ta mazesni jau nusirkau pagal matmenis senojo, bet gal netiks  ff
tas mažesnis šoninis turėtų būti kaip ir priekyje greičių dėžės

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
as vel su savo problema patrugdysiu, taigi pasiemiau kita reduktoriu is forumiecio(kaip paaiskejo idejus su smulkiu defektu, neveikia daviklis parodantis ar diff blokuotas) pasikeiciau salnykus, pripyliau naujo tepalo ,  vakar iki velumos garaze sedejau ir ka jus manot pakeitus uzesis nedingo niekur   pinigai suniui ant uodegos , susinervinau , kas galetu ten but ? iki 100 km/h uzesys toks pulsuojantis , o nuo 100 km/h pastovus . aiskiai girdinsi, kad uzia kazkas gale. guoliai keisti pries daugiau nei puseti, sudejau fag firmos , ju resursas tikrai dar nepravaziuotas, tai neturetu uzti, bet tai kas daugiau ten gali uzt ?

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
Man kadaise buvo pakabinamas nuejes, ar ziurejai?

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
pakabinamo gumos nera suplyse, o pats guolis ar gali uzt (nes cia man vienas sake kad pakabinamas tipo neuzia )? tas uzimas labiau is galo ateina o ne is centro, kur pakabinamas yra .

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
Uzia, pas mane gumos buvo sveikos, paprasciausiai nuo senatves susidevejo (audi 90 b2). Del uzesio lokacijos tai sunku pasakyti..

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
pakabinamo gumos nera suplyse, o pats guolis ar gali uzt (nes cia man vienas sake kad pakabinamas tipo neuzia )? tas uzimas labiau is galo ateina o ne is centro, kur pakabinamas yra .
Užia tas pakabinamas labai gerai. Užtenka neįvietą pastatyti jį. Tai jei guolis į pabaigą taip pat triukšmas atsirastų.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
as vel su savo problema patrugdysiu, taigi pasiemiau kita reduktoriu is forumiecio(kaip paaiskejo idejus su smulkiu defektu, neveikia daviklis parodantis ar diff blokuotas) pasikeiciau salnykus, pripyliau naujo tepalo ,  vakar iki velumos garaze sedejau ir ka jus manot pakeitus uzesis nedingo niekur   pinigai suniui ant uodegos , susinervinau , kas galetu ten but ? iki 100 km/h uzesys toks pulsuojantis , o nuo 100 km/h pastovus . aiskiai girdinsi, kad uzia kazkas gale. guoliai keisti pries daugiau nei puseti, sudejau fag firmos , ju resursas tikrai dar nepravaziuotas, tai neturetu uzti, bet tai kas daugiau ten gali uzt ?
jei nedingo pakeitus tepalus reikias, kad jau normaliai padilęs yra ir reiktų jį ardytu ir su saibom sureguliuoti tarpelius tarp dantračių, aišku rieki išsiaiškinti ar reduktorius ūžia :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 09, 00:10:02 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
jei nedingo pakeitus tepalus reikias, kad jau normaliai padilęs yra ir reiktų jį ardytu ir su saibom sureguliuoti tarpelius tarp dantračių, aišku rieki išsiaiškinti ar reduktorius ūžia :)
reduktoriu kita pirkau , ir uzimas nedingo , reikskias ne jis kaltas . vakar pats atsisedau i gala , tai man atrodo jog kiarys guolis uzia , reiks pabandyt pakeist.

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
reduktoriu kita pirkau , ir uzimas nedingo , reikskias ne jis kaltas . vakar pats atsisedau i gala , tai man atrodo jog kiarys guolis uzia , reiks pabandyt pakeist.
jeigu guolis, ant posukio turetu dingti uzimas, jeigu sakai kad kairys guolis gali uzti, tai ant ilgesmio ir greitesnio posukio i kaire turetu dingt garsas....

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
ant posukiu nezymiai pasikeicia tas garsas, dingt tai jau jis niekur nedings nes ten jau ne uzia o kaukia tiesiog  :bedantis:

Neprisijungęs Laimis9

• Žiūrėti profilį
 siandien vaziavau tai tas uzimo garsas sumazejo perpus taip tiesiog is lempos  , kaip cia suprast  (!?)

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
siandien vaziavau tai tas uzimo garsas sumazejo perpus taip tiesiog is lempos  , kaip cia suprast  (!?)
subyrejo guolis galutinai gal? :think:

Neprisijungęs mrskis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
sveiki, nemoku as paieskoi suformuoti normaliai ko ieskau tai gal kas pades? ff Yra situacija tokia labai noriu audi 90 b2 quattro, tik kad nelabai tokiu yra pirkti. Todel sumasciau jei nupirkus tvarkinga 90 su fvd ar daug reikaliuku butu ja perdaryti i quattro? aciu uz parodyma kur ieskoti info arba uz atsakyma i mano klausima8:8:)

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
B2 kebulai nemazai skiriasi, tai perdaryti dauk reikalu. Siaip ir as turiu klausima del quattro greiciu deziu, ten jos buna skirtingu perdavimu (quattro II karta), kalbu ne apie begiu ilgumus, bet pacius perdavimus, man idomu kas ta itakoja, ar ten tos vadinamos razdatkes skiriasi ar kas?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
sveiki, nemoku as paieskoi suformuoti normaliai ko ieskau tai gal kas pades? ff Yra situacija tokia labai noriu audi 90 b2 quattro, tik kad nelabai tokiu yra pirkti. Todel sumasciau jei nupirkus tvarkinga 90 su fvd ar daug reikaliuku butu ja perdaryti i quattro? aciu uz parodyma kur ieskoti info arba uz atsakyma i mano klausima8:8:)
daug reikalu, reiktu pjaustyti ir virinti dugna ir t.t.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
B2 kebulai nemazai skiriasi, tai perdaryti dauk reikalu. Siaip ir as turiu klausima del quattro greiciu deziu, ten jos buna skirtingu perdavimu (quattro II karta), kalbu ne apie begiu ilgumus, bet pacius perdavimus, man idomu kas ta itakoja, ar ten tos vadinamos razdatkes skiriasi ar kas?
4 ir 5 cilindru skiriasi final draiv'as
pas 5 cil berods 4.111
pas 4 cil 4.5:1
pas 6 cilindrus 2.6 dar 4.111:1
o pas  2.8  - 3.9:1
čia apie B3 ir B4
tai galinis reduktorius turi atitikti dežės final draiv'a

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
4 ir 5 cilindru skiriasi final draiv'as
pas 5 cil berods 4.111
pas 4 cil 4.5:1
pas 6 cilindrus 2.6 dar 4.111:1
o pas  2.8  - 3.9:1
čia apie B3 ir B4
tai galinis reduktorius turi atitikti dežės final draiv'a
As perdavimu skirtumus zinau, kazkada buvau juos imetes, berods netgi ir 4 cilindru nevisi vienodi ir 5 skiriasi kaikurie (priklauso nuo metu ir B3 ar B4), bet esme ne tame. Man idomu kas tose dezese juos padaro skirtingus? negi tos razdatkes skiriasi?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
dėžės finaldrive yra priekinio reduktoriaus perdavimas

Neprisijungęs mrskis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
sveiki neznojau kur tiksliai paklausti tai rasau cia jei nepataikiau parasyt moderatoriai pataisys tikiuosi:) taigi klausimas http://www.autogidas.lt/audi-90-b2-sedanas-1985-0125016725.html ar sis automobilis vertas tokiu pinigeliu? jei vertas tai i ka atkreipti demesi ji perkant? Jus cia daugiau ismanot tai gal papasakosit man apie automobili.  aciu

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
sveiki zinovai,reikia zinanciu pagalbos,audi a6 2.8 benzinas,98m planuoju keist galini reduktoriu,tik beda tame,kad pas mane mechanine deze,reduktorius nuo automatines dezes.metai tie patys.taigi ar galimas jo pakeitimas?ar kas nors skiriasi?