Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 401937 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
žiūrint kuris, ir žiūrint ar įjungta blokiruotė, o priklauso kur kiti ratai stovi, jei visi keturi ant tokio pat leduko tai tikrai ne vienas suksis, bet jei 1 ant leduko tas priklausys nuo bokiruotės ir kitų sąlygų. Šiaip viskas bus gerai :))

robertass, aš pamenu lygiai kaip ir Tu sliekų ieškojau dėl tų kvatro netobulumų, šiaip praktikoj viskas papraščiau yra, praktikoj atsiranda ir buksyras ir kastuvėlis kai reikia. Na bet aš ne apie tai. Turiu omenį kad aš ir taip galvojau o va vienas ratas silpniau kabins ir viskas jam ir nueis. Nė velnio. su belekuria kvatro karta iššaut iš vietos išeis n kartų smagiau nei su 1 ašim. Aš ir maniau kad va jei atleidi sankabą prie 4500rpm su 2 vienodom auto viena kvatro kita ne aš galvojau kad kaip kad FWD automobilio ratai apsisuka beveik vietoj 5 kartus kol pagauna sukibimą normaliai o aš maniau kad kvatro apsisuks 2,5 karto nes yra dvigubai daugiau sukibimo. - nesąmonė, ant žvyro esu launchinęs su savo 200, čiut kažkiek pasisuka (spėju kokių pusę rato) pakrenta apsukos ir lėki sau. Dėl to ką mes čia aptarinėjam yra kraštutinių atvejų problemos, o kasdieninėm nesąmonėm tai kvatro yra dalykas, patikėk. Arba patikėk manim arba pabandyk pats, jei kas duos mašiną, mažiau sliekų kapstymo bus :)) pats perėjau tą patį kur ir Tu dabar kapstais