Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 403243 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
ant sauso afalto to tikrai nerekomenduoju. tiesiog sulus dantraciai, gal ir ne is karto, ne is pirmo rozo, bet manau ateisi iki tokio rezultato. Ant slapio lygaus asfalto (ir slidesnes dangos kaip sniegas , ledas ir t.t.) - tikrai niekas neturetu luzti. manau kad ir su kitomis q kartom yra tas pats. As bent jau buvau liudinkas kai su  III q driftinant ant sausos dangos su geru sukibmu tiesiog nuejo galinio torseno dantraciai.

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Bet va toki power slide'a?
Nes man jie patys graziausi  :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
padaryk ir suzinosi :D tavo vietoje tai daryciau tik ant slapios dangos.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Blogiausiai ka gali padaryti Biesai - tai patarti... :E
Taip, gal bus bedu (nu greiciausia) bet tai linksma bus :D

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
Hm. O tai kaip jie stiprina ta quattro, kad laikytu tokius dalykus?

Neprisijungęs arroN

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Geriau taip nedaryk... po siand nauju padangu sukibimo patikrinimo 4 redoktoriaus ieskausi :)

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
Tai siuo metu taip nedarau. Isvis vis dar saugau padangas - vistik naujas pirkau, uz 1/4 masinos kainos, tai zinai :d Bet vistiek idomu. Juk ziuri youtube, sapnuoji, o paaiskeja, kad tau taip negalima. tad idomu ka jie daro..Kad jiem laiko? nejau kas kiekviena filma keicia reduktoriu?

Neprisijungęs arroN

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
10,20 kartu buna laiko. bet nezinai kada ateis tas kartas,kada grysi ant virves. Tik papuola kad kartu ir deze paberia tas reduktorius :)

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
sveiki visi. turiu toki klausima kodel nelaiko Q deze? 2,3l nesidraskau, padandos visos vienodos. nesuprantu kame reikalas. gali but del kardano ar galinio tilto kasnors?

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
tepalas kada nors gyvenime tikrintas ?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Jei keiti dėžes, ar sutinka dėžių kodai? Ar tokie pat dėžės ir reduktoriaus perdavimai?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sugalvojau vakar pasitikrinti tepalus dėžėje ir reduktoriuje. Dėžėje ok, o reduktoriui varžto patikrinimui neradau, tik nuleidimui. Kur jis ten užkištas? Apžiūrėjau viską aplink, tai nebent iš galo, bet ten balkis maišo ir visiškai viską uždengia :V Audi a4 b6 2,5tdi q

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Sugalvojau vakar pasitikrinti tepalus dėžėje ir reduktoriuje. Dėžėje ok, o reduktoriui varžto patikrinimui neradau, tik nuleidimui. Kur jis ten užkištas? Apžiūrėjau viską aplink, tai nebent iš galo, bet ten balkis maišo ir visiškai viską uždengia :V Audi a4 b6 2,5tdi q

Gal šita schema padės.

http://www.filefactory.com/file/c0e9420/n/a4_b6_quattro.pdf

edit: yra net video, palei viską iš principo turėtų tikti b6:

http://www.youtube.com/watch?v=9dMQWuqY40Y
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 21, 14:45:51 sukūrė psychadelic »

Neprisijungęs aanddriuss

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
sweiki pas mane a200q po kardano pakabinamo guolio keitimo atsirado vibracija ar gali but del to kad prasukau slicus kaip nors kitaip? ar gali taip but? ?!?

Neprisijungęs raima

• Žiūrėti profilį
tepalas kada nors gyvenime tikrintas ?
jo tepala pakeiciau. dezes numeriai sutampa

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
vibracija daznai ir buna del kardano ar pakabinamo kaltes.Jeijgu viskas pries tai buvo ok tikrai kogero sunerei skirtingai slicus.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O kaip juos įmanoma kitaip sunerti? Man po sankabos keitimo irgi durna vibracija atsirado, anksčiau viskas ok buvo, o dabar toks jausmas, kad kokia galinė padanga neišbalansuota, nors viskas ok. :V Nuo ko pradėti žiūrėti?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tai gal uztenka pakabinama guoli atlaisvinti ir biski pareguliuoti

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
taigi kardana atjungus per viduri atgal ji sunerti gali kaip nori nes slicai apvalus ir ju tarpai vienodi, o isbalansuotas jis buna sutvertas ir svoreliai buna ir ant vienos dalies ir ant kitos kardano dalies.Bent pas mae abiejuose taip.Isnerinejant geriausiai pasizymeti tiksliai kaip buvo sudetas ir neprasukineti.O guoliu nieko ir nesutvarkysi nes jis  tik laiko kardana o ne ji balansuoja.Kas del sankabos tai slidus dalykas nes buna kad pigios greitai susimeto arba prie disko besispaudziancios dalys buna susimete ko pasekoje ir atsiranda vibracija ipac spaudziant ar atleidziant sankaba. :)

Neprisijungęs raima

• Žiūrėti profilį
turiu toki klausima. ar tinka nuo audi 90Q 2.3l galinis reduktorius ant audi 100 c4Q 2.3l?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
turiu toki klausima. ar tinka nuo audi 90Q 2.3l galinis reduktorius ant audi 100 c4Q 2.3l?
turbut ne

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

turiu nuo a90

Neprisijungęs raima

• Žiūrėti profilį
zinau kad dezes tai tinka. nes as ja keiciau. tik klausimasar tinka galinis reduktorius

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
netinka. juk visai kitokia pakaba galine

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
Atsakykit man mielieji, nes pamirsau ir neberandu kur buvau rades. Desiu i Savo quattro kita sankaba. Buvau rades kad tinka vienos mases smagratis i 1.8tq b5 nuo kazkurios b4 1.9tdi 66kw atrodo? ir tik 94-95 metu? Ar taip? Nes maisausi kw ir metuose. Jei kam kils klausimu: jis vienos mases, geriau laiko uz stock. Desiu vr6 diskatoriu. Pradziai kad laikytu man tuos 220 a.g. nes stock sankaba jau nusukau  (v)
Kitas klausimas: ar i deze ir galini reduktoriu tokia patys tepalai?