Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 406533 kartus)

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Kompresija jau kaip parodzius praktika buna gera ir kai tepaliuka jau valgo  :-] Cia gal neseniai turi Q tai dar neigudes. ;) Ant tokios dangos kaip klipe ohoho kaip gali pasisukti. :-]

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
as su savo 2.6 geriau praiciau  :D

na del vairuotojo , tai cia nesavininkas vairavo jai gerai maciau  :V 

na del vairuotojo irgi daukas priklauso  :D

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
as su savo 2.6 geriau praiciau  :D

na del vairuotojo , tai cia nesavininkas vairavo jai gerai maciau  :V 

na del vairuotojo irgi daukas priklauso  :D
he he gerai matei :) tikrai ne savininkas ten buvo savininkas filmavo :)

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
Kompresija jau kaip parodzius praktika buna gera ir kai tepaliuka jau valgo  :-] Cia gal neseniai turi Q tai dar neigudes. ;) Ant tokios dangos kaip klipe ohoho kaip gali pasisukti. :-]
na tepaliuko ji nevalgo nors jau 520k pravaziuota :) tik leido truputy
tad teko galvas nusiimti matysim db kai susirinks viskas bet vel kury laiko tarpa teks grazei pavazineti  :)

Neprisijungęs kiesza

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
sveiki. auto audi 80 q 84' Turiu  klausima del kardaninio veleno,
 esu nuemes galini tilta ir išemes kardana, dabar  vėl viska reiks surinkinėt i vietas , bet girdejau, kad kardana reikia uždėt taip kaip ir stovėjo, o aš niekur nieko nepasižymėjau. Bei jokiu mietkiu  nerandu nei ant kardano, nei dėžės, nei reduktoriaus, tai kaip man  jy taisiklingai idėt ? ar  čia bobučiu pasaku prisisiskaičiau, ir ta kardana idėt betakaip?

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
jei šlicų neišnėrei, ir tik 1 kryžmė, tai tiks idėt paprastai (h)

Neprisijungęs kiesza

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
jei šlicų neišnėrei, ir tik 1 kryžmė, tai tiks idėt paprastai (h)
aisku, tada gerai, nes isvis niekas neliesta

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Gal zinot ar tinka torsenas audi 200 20v y c4 2.6q nes mano uzlinko?

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,  (h) Savaitgali planuoju Audi A6 95 2.5TDI quattro keisti galinio reduktoriaus salnika dešini,  :V norejau pasidomėti, nuėmus pusaši tos puses, kaip nusiima tas skriemulys prie reduktoriaus? bijau ka sulaužyt, kad nesamonių nepridibt  ?!? senu Audi 100 pavarų dėžių esu ardes, bet ten su varžtu per viduri berods, o kaip šitom tvirtinasi?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 05, 22:37:21 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Asmeniskai neardes bet etkoi rodo kad taip pat varztu.

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Labai ačiū  :) tikiuos, kad taip ir bus.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 05, 23:59:57 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
Asmeniskai neardes bet etkoi rodo kad taip pat varztu.

biški gal ne itemą, gal kas turi gr dežes tokia shemikę (h)                                                                                                                                                                                                         

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Na seip lengviau isirasyti programa ETKA kurioje ir yra visos sitos schemos, oseip dar parasyk kas do masina metai automatas mechanke ir ko butent tau reikia?Ar veleneliu issidestymo ar torseno ar pusasiu sudejimo.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
na čia ne qatro ardau , bijau kad nesurinksiu po to :D, 2.5 tdi 93m a100 dežes raides CEP,, jei nesunku dėkui, jei ne, bandysiu kapstytis taip (h)

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Daug darbo darant iskarpas kas ketinan rimciau kazka skersti savo audi patarimas isirasykit ETKA gana neblogas helpas surinkinejant ar ardant.
Gerai pasiziurek nes ir 6 begiu tokios dezes sudetis tokia pat tik skiriasi keliais dantraciais kas etkoi parasyta taigi nenustepk kad kazkokio dantracio pas sawe ir nerasi  :-]

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
dar kartą ačiū, radau kažką panašaus i ETKA rašo kad dėmesio -dėžės rem labai sudėtingas, kreipkitės i specus :-{, AÈIÛ (h)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,  (h) Savaitgali planuoju Audi A6 95 2.5TDI quattro keisti galinio reduktoriaus salnika dešini,  :V norejau pasidomėti, nuėmus pusaši tos puses, kaip nusiima tas skriemulys prie reduktoriaus? bijau ka sulaužyt, kad nesamonių nepridibt  ?!? senu Audi 100 pavarų dėžių esu ardes, bet ten su varžtu per viduri berods, o kaip šitom tvirtinasi?

bus varstu bentjau pas mane C4 su varstu

Neprisijungęs egis77777

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
gal zinot c4 quattro kardanai skiriasi priklausomai nuo variklio ar vienodi?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
bent c4-a6 TDI ir benzo tai skiriasi,turbūt todėl,kad tdi 5 cilindrai išilgai,o benzo pvz. V6 tai gaunasi 3 cilindai išilgai,gaunasi variklis trumpesnis,tai kardanas turbūt ilgesnis,čia teorija,o praktikoj tai saviškėj TDI ieškojau,nuo benzų netiko,kokie varikliai benzų buvo nebeprisimenu.

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Gal kažkam teko keisti a4 b5 quattro pakabinamąjį guolį? Pritaikyt, pritaikysiu nuo ko nors, yra pas bmw su tokiu diametru guolis, ne problema.
klausimas: kryžmė kažkokiu būdu nusipresuoja? ir ar reikia po tokio darbo balansuoti kardaną?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
aš kai išskirinėjau kryžmę,tai kai atsukinėju viduj kryžmės esančią veržlę,įdedu didelį šatrą,gaunasi kad atsisukdama veržlė tuo pačiu remiasi į šatrą ir numauna šlicus,tik reikia užsižymėti kaip stovi,kad sudėtum taip pat.

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
Na jeijgu tiktai pakabinama keisi ir taip pat sumausi kardano abi dalis nieko balansuoti nereikes.Seip daznai kardanas nebuna labai stipriai sumautas o kartais atsukus varzta jis nesunkiai nusimauna.Cia kaip minejo geras budas ir su sratu iremti tik nezinau kaip naujasniu bet senesniu reikia issukti tepimo taska ir atsargiai kad nesugadinti jo sriegi.

Neprisijungęs wildman

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos, Gal kas galetumete paziureti Etkoj ir padeti isspresti iskilusia problemele. B4 2.0 16v Q  galine pakaba. 8AO 361C    mane domina ar sita dalis turi buti tiesi? nes pas mane palenkta. Ir ar man jos jau ieskotis kitos, ar tiks su kuju ant priekalo palyginti?

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
tingiu dabar jungtis laptopa del etkos o kas cia konkreciai turima omenyje?Sabilnikas jo traukes, suvedimo traukes,sake ar kas nesten perdaug ir nera?

Neprisijungęs wildman

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
virsutine trauke trikampe. kur prie amortiko sukas ir prie to viso to prie ko suportai tvirtinas. nezinau kaip ji pavadinti.