Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 406852 kartus)

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Manau visi iš čia esančių b3 gerbėjų rudenį matė ją stovinčią autogide.  (h) Butent tvarkingumas ir patraukė dėmesį, kaina gazdino, bet nutariau nuvažiuoti ir apžiūrėti, tėvukui parodžiau, sako panašu į mašiną, važiuojam apžiūrėsim :-] Jau kai stebėjau atvažiuojančią, pirmas žvilgsnis paliko įspūdį... Bet kai pradėjom apžiūrinėt, teko lengvai nusivilt, viskas idealios būklės nepaisant poros menkų įlenkimų, bet atsidarė durys ir viskas tik į blogą... :V salonas visas mėlynas :f veliūras pusiau recaro mėlynas :f a/c nėra, o kas man buvo aktualiausia iš komplektacijos tai stoglangis, kurio šioje mašinoje nėra :(  (daugiau ar mažiau viską galima pasikeist pagal norus) tas labiausiai ir atbaidė... Komplektacija palyginus skurdi 4el. langai, borto kompas, ir sildomi veidrodėliai :-] Aišku svarbiausia komplektacijos dalis buvo quattro  (aa) Bet esmė tame, kad nebuvo prie ko prisikabinti, viskas švelniai tariant idealios būklės... Pravažiavom, nei menkiausio triukšmo, niekas nebilda, viskas kaip nauja :H Viskas atrodo auteniškai :) Paskendau abejonėse, prisidegiau cigaretę, rūkau... O tėvas mano nuomonės net neklausęs žiūriu jau savininkui rankpinigius kiša, o man priėjęs sako, perkam, jei tu nevažinėsi su ja, aš važinėsiu :-]  :-] tokia trumpa pirkimo istorija, taip jau išėjo, kad dabar šis avantas stovi pas mane kieme :)
p.s atsiprašau kad netalpinu savo foto, neturiu. o Šios buvo ištrauktos iš autogido:

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 16, 22:29:41 sukūrė Tribute »