Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 412483 kartus)

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
turi tikt, o gal parduodi tą šešiabėgę?
Neparduodu, pats ieškosiu jei įsitikinsiu kad tinka. Jei radęs akių nepamesiu kaina sužinojęs :-]

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
pamesi (+)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
kažkas man minėjo kad už 2k su pastatymu gali būs s6 dėžė... Bet sakau yra gandų kad ji ne tokia patvari kaip 5bėgė, (bent jau zylinė, nes ji sustiprinta), o su 10v lyginant tai gal panašiai :)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
kažkas man minėjo kad už 2k su pastatymu gali būs s6 dėžė... Bet sakau yra gandų kad ji ne tokia patvari kaip 5bėgė, (bent jau zylinė, nes ji sustiprinta), o su 10v lyginant tai gal panašiai :)
Kaip dėl patvarumo neesu nieko konkretaus girdėjęs bet kaina tai taip, apie 1500lt vien dėžės.... Bet manau butu gera investicija dedant dizelini motora ir tokia dėžę ;) Svarbu kad viskas tiktų. ?!?

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
sveiki,gal yra tikru quattro specu?neseip parasineti o protingai.audi a4 q,per metus laiko suede galiniu padangu vidine dali.slegis padangose norma,atsimuses ratu niekur nebuvau.abi padangos dyla vienodai.gal kas papasakos tiksliai kurios ten gumos itakoja ta rato isvirtima(gale)ir kaip ta rato isvirtima daro?kiek ziurejau niekaip nesuprantu.perskaiciau daug,bet info neradau.negi niekas nezino tikslai del ko pasikeicia isvirtimas.toks atsakymas :kaip pasikeisk visas gumas netinka.aciu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš ne specas, bet čia jau diskutuota apie nesugebėjimą suvedinėt:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,101274.msg800323.html#msg800323

Neprisijungęs fishmonger

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi. Man toks klausimas iškilo. VW passat B2 buvo su keturiais varomais ratais. Jo sistema buvo quattro? Niekur nerandu normaliai informacijos apie tai.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ta sistema vadinos syncro, pirma straipsnio dalis: http://www.awdwiki.com/article.html?inc=vol

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
taip,kampuotas pasatas buvo quattro,kaip ten jis bepasivadintų,nes variklis stovėjo išilgai ir visa sistema tokia pat kaip audi ubagėj,sekantis pasato modelis nuo 88m jau turėjo variklį skersai ir pas jį buvo nebetikras quattro,nes stovėjo haldex,nes torsenas skersai stovint varikliui netelpa.

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,norejai senai paklausti,bet prisiverciau tik db.masina c4 2,8 quattro 93m.kazkuria diena siaip sugalvojau pasispaust diff(blokavimo) mygtuka ir pavaziuoti siaip tiesiai(cia kai buvau naujokas su sita masina)galvoju ar kas keisis.na zinoma nieko ir neturejo pasikeist,bet kazkiek susukus vaira ir is leto vaziuojant,jauciamas ratu praciuozimas!ar tai vieno,ar tai persimeta i kita.istiesinus vaira ir vaziuojant tiesiai viskas ok.tai norejau paklaust ar taip turi but?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
tai pagalvok kam tas mygtukas ir kokiais greiciais ratai sukasi posukyje. Atrasi atsakyma ;)

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
tai cia atsakymas,kad blokavimas veikia? :) beje ziema dar viena varianta bandziau: ivaziavau i pusni ir ijunges pirma pavara palikau lengvai suktis vienam priekiniam ir vienam galiniam ratui suktis o pats islipau pasiziuret kaip dirba:)ta pati padariau ijunges diff,tai vel pajudejau is vietos taip pat lengvai ir palikau suktis,bet sukos taip pat po viena rata prieki ir gale?turejo blokuotis ir suktis du galiniai?ar.....?

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
taip turejo blokuotis galas

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
vadinas nesiblokuoja man turbut.kiek skaitinejau buna,kad kazkokia mova nesudirba paspaudus ta diff...

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
blokuojasi tas galas, nes tratus pratempineja (pats rasei). Taciau blokiruote automatiskai isijungia pasiekus ~35 km/h. Matyt kai pajudejai is vietos - blokituote automatiskai isijunge.

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
blokiruote isijungia prie 35km/h?ar issijungia?jei pajudant is vietos blokiruote automatiskai isijunge,bet ratai kartu tai nesisuko abu (!?)
ar turejai omeny pajudejus is vietos blokiruote ISsijunge?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
blokiruotė yra aktyvuojama tik mygtuko paspaudimu, o išjungiama: mygtuko paspaudimu dar kartą/auto gesinimu/35kmh viršyjimu. Šiaip jau žalias indikatorius rodo kada ji įjungta ir kada ne, jei sistema veikia tvarkingai.

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
Tai va vienintelio atsakymo ir norejau sulaukt,ar man ijungus ta diff ir pajudant is vietos,ar turejo abu ratai galiniai suktis kartu(siuo atveju pusny prasisukt abiem kartu galiniam ratam)kai pirmoj pastraipoj rasiau,kad islipau is masinos ir ziurejau kaip jie sukas.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip, turėjo suktis kartu abu galiniai (jeigu po blokiruotės įjungimo tikrai nebuvai pakėlęs greičio iki 35kmh)

Arba kraštutiniais atvėjais nesisuka nei vienas :)))

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
na reik laukt ziemos naujiem bandymam :)o siaip preita ziema buvo super (+)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
as su Q2 buvau pakibes, kad man tik vienas prieky tesisuko. Paaiskintum domai kas kaip cia ? :)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
manau kad priekije visada vienas sukasi  :V nes kitaip vaira susukus saibom deze aitu ar as klystu :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
manau kad priekije visada vienas sukasi  :V nes kitaip vaira susukus saibom deze aitu ar as klystu :V
nesupratau ką turėjai omenyje. bet pakėlus vieną galinį ratą be blokiruotės įjungimo, arba ją įjungus bet pakelus abu galinius ir švelniai gazuojant, priekiniai neturi suktis

Tseber jo, kraštutiniu atvėju kai priekinėj ašį nulinis pasipriešinimas tai yra įmanoma, nes torsenas tuomet open diffu patampa. Reikėjo čiut stabdį spustelti, turėtų padėti. Torsenas yra gerai, kol visi ratai turi bent minimalų sukibimą. Jei ne, tada reikia naudoti stabdžius

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
na pas mane c4 q tai del galiniu net nesublokavus pakelus gala taip sukasi vien tik galas ta esu pats isbandes

o del tserberio as galvojiu jai jau sublokuoji tai galas sukasi abudu ratai o del priekio tai vistiek kad abudu vienodai suktusi kartu man kaskaip keista nes jai suksis jiem skiresi atstumai ryskei tai ustai ir galvojiu kad priekije turetu pagrinde varyti vienas rats nu jai suzaidus su stabziu gal tada ir pasikeicia tie ratai vietomis del sito tikrai nesu zinovas