domai - neistverei ![:D :D](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile6.gif)
Dar savo subjektyvios nuomones siek tiek ikisiu:
Iq - slove jai, bet kadangi ji nera universali, sunkoka su ja, bet dziaugsmo is jos tikrai gali gaut. Taip pat sios transmisijos galimybes trukdo isnaudoti zema masinos prosvaista ir paletinimo nebuvimas (sankaba eina po paraliais jeigu buizose duodis);
IIg - tikrai verta gyventi sistema, tarpas tarp "automatikos" ir rankinio valdymo, kas padaro masina valdomesne.
IIIq - esu sios sistemos fanas ir gerbejas. man ji optimalaiusias variantas tarp brutualumo, valdomumo, pravazumo (su salyga, kad daugiau maziau pastoviai visais ratais sieki kelio danga);
IVq - must die;
Vq must die (bandes nedaug ir tikrai nevisokiomis situacijomis, todel smarkaii i diskusijas negaletau nerti)
jo ir man paskaicius sita "asmenine nuomone" sikilo klausims, atrodo apie tas kvadro kartas visus postus iskaites visas temas, saviske jau irgi gerai pazsytu nes buvo visko, bet gal trumpai kuo geriau ta 3 karta nuo 4 ? juk knopkes irgi jau nera... o ir priekio niekas nevaldo net kaip pas 4 kartas edl, tik kad centre kaip ir ta hidro mova bet tai kuo ji geriau uz ta torsena ?